Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Cilmi @ 2008 08 18, 21:10)
PYRAGAS SU KRIAUŠĖMIS

Tešlai

250g miltų
50g cukraus
1 kiaušinis
150g sviesto
1 a. š. kepimo miltelių

Įdarui

4 kriaušės
1 stiklinė riešutų (bet kokių,bet žinokit su anakardžiais gaunas.. nu tiesiog pasaka.) blush2.gif
1 indelis kondensuoto pieno
Truputis cinamono (aš nededu,nes nesu didelė megėja.Asmeniškai man cinamonas su obuoliais tinka.) ax.gif


joooo.įtariu kad turi būti nerealus pyragas thumbup.gif
o į didelę kvadratine skardą dėti,kad jis visai plonas būtų,ar galima pvz. apvalioje 26 cm skersmens formoje daryti?
o kondensuotas pienas tas saldus tikriausiai?ne per saldžiai gaunasi ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 19 rugpjūčio 2008 - 10:31
QUOTE(kedute @ 2008 08 18, 15:56)
mirksiukas.gif , nesamone, del ko cia pykt mirksiukas.gif , viskas thumbup.gif
ir as dar neparasiau kad minkyt tol kol tesloj burbuliuku atsiranda smile.gif
ax.gif , aciu

g.gif Kažkaip atsimenu kai mokyklos kepėm per darbų pamoką tai mokytoja akcentavo,kad tešlą skruzdėlynui labai gerai reikia išmušt su kočėlu ,muši tada išsimuša toks blynas lenki ir vėl muši ir kuo daugiau lenki ir muši tuo geriau,daugiau tų pūsliukių atsiranda smile.gif
Atsakyti
Apvalioje foemoje irgi labai gerai iškepa ir perkepa.Be to būna graži pyrago forma.O dėl kondensuoto pieno taip jis saldus kas saldžiai nemėgsta gali nepatikti,bet sakau su kavyte tai nuostabu. thumbup.gif

Galite riešutus nesaldžius dėti,nes anakardžiai yra saldūs.Tai manau su graikiškais būtų pats tas. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cilmi @ 2008 08 19, 12:40)
Apvalioje foemoje irgi labai gerai iškepa ir perkepa.Be to būna graži pyrago forma.O dėl kondensuoto pieno taip jis saldus kas saldžiai nemėgsta gali nepatikti,bet sakau su kavyte tai nuostabu. thumbup.gif

Galite riešutus nesaldžius dėti,nes anakardžiai yra saldūs.Tai manau su graikiškais būtų pats tas. biggrin.gif

oi koks gražuolis wub.gif bet žiūriu neaukštas jis visai g.gif t.y. kraštus reikia nedaug pakelti? nes mano forma tokia aukšta yra
jau rezgu mintį kondensuotą pieną su grietinėle skiesti kažkiek,kad tai saldu nebūtų g.gif kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2008 08 19, 11:36)
g.gif Kažkaip atsimenu kai mokyklos kepėm per darbų pamoką tai mokytoja akcentavo,kad tešlą skruzdėlynui labai gerai reikia išmušt su kočėlu ,muši tada išsimuša toks blynas lenki ir vėl muši  ir kuo daugiau lenki ir muši tuo geriau,daugiau tų pūsliukių atsiranda smile.gif


Niekad nemušiau su jokiu kočėlu, o gaunasi laaabai skanus ir pusliukų daug, o dar daugiau jau kepant atsiranda thumbup.gif Svarbu nepadaryt per kietos tešlos ir minkyt ne mažiau kaip pusvalandį, kol pasidaro panaši masė kaip plastilinas tik švelnesnė, prie rankų nelimpa, o pūsliukų nuo minkymo joje daug būna smile.gif Tada gnybi po trupučiuką tešlos ir kočioji kuo ploniau, tuo skaniau smile.gif
Ai kaip skanu, kažin kokia artimiausia šventė nusimato, gal reiks pasdaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2008 08 19, 10:36)
g.gif Kažkaip atsimenu kai mokyklos kepėm per darbų pamoką tai mokytoja akcentavo,kad tešlą skruzdėlynui labai gerai reikia išmušt su kočėlu ,muši tada išsimuša toks blynas lenki ir vėl muši  ir kuo daugiau lenki ir muši tuo geriau,daugiau tų pūsliukių atsiranda smile.gif

As visada taip darau,o kai paskutini karta,kai dariau skruzdelyna,tai idarbinau visa seima lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki ,va mano dovana mamai user posted imageNa zinokit prisiskaiciau cia tokiu skanybiu.......Tai ir meginu vis ka nors daryt.Aciu jum kad dalinates tokiais lobiais.
Atsakyti
sveikos kulinares,as ir esu kepusi ta pyraga su kriausemis,nu man tai labai patiko,ir uzrasu knygeleje perasytas receptas.Daividija i tavo tortus paziurejus tai seiles tysta.Zinosiu kur dabar kreiptis 4u.gif wub.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2008 08 19, 12:24)
As visada taip darau,o kai paskutini karta,kai dariau skruzdelyna,tai idarbinau visa seima lotuliukas.gif

Cia tas sumustas su kocelu lotuliukas.gif
Atsakyti
d-oncek gražuolis tavo muštasis thumbup.gif
Ilgai muši? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2008 08 19, 15:27)
d-oncek gražuolis tavo  muštasis  thumbup.gif
Ilgai muši? lotuliukas.gif

Kai ne pati -tai suvadovauju ilgesni procesa lotuliukas.gif O siaip tai kol tesloje puslytes matosi,kuo ju daugiau tuo gal geriau g.gif
Aciu uz pagyrimus.Cia viskas pas visas grazu ir tikriausiai skanu.Tik foto per didele doh.gif
Atsakyti
Galite dėti ir į su aukštesniais kraštais formą,tiktai ilgiau kepkite.Nebijokite jeigu kraštai bus tamsiai rudi.Ir kriaušių galite mažiau įdėti.Aš tik 2 dedu (nelabai mėsta jas mano šeimyna). blush2.gif
Tada gražiau viskas pasiskirsto tam pyrage.
Atsakyti