Įkraunama...
Įkraunama...

Išblėsę jausmai.

Jei tsitoje situazijoje tiktų zodis - mylimas zmogus, tai manau, nebutu mano parasymo - prievartavimas. O jei vyras negeidziamas, tiesiog tik sutuoktinis, kuris negirdi, kai jam sakoma, kad - nenori sekso. Ti kur tada cia perlenkta lazda. tikriausiai esate dar jaunos ir nevisas gyvenimo spalvas dar zinote. Linkiu jums tokiu spalvu ir nepamatyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasuolė.A @ 2008 08 11, 16:21)
Jei tsitoje situazijoje tiktų zodis - mylimas zmogus, tai manau, nebutu mano parasymo - prievartavimas. O jei vyras negeidziamas, tiesiog tik sutuoktinis, kuris negirdi, kai jam sakoma, kad - nenori sekso. Ti kur tada cia perlenkta lazda. tikriausiai esate dar jaunos ir nevisas gyvenimo spalvas dar zinote. Linkiu jums tokiu spalvu ir nepamatyti  verysad.gif

O kaip įmanoma girdėti tai, kas nesakoma? g.gif Gal aš ką praleidau, bet man susidarė įspūdis, kad bet kokį tokio pobūdžio pokalbį temos autorė laiko šeimos draskymu - taip ir gyvena "nedraskydama"...

Ir dar. Kada tas mylimas vyras nemylimu spėjo patapti? Gi tada, kai pasirodė kitas. Iki tol ir geidžiamas, ir mylimas, ir visoks koks buvo.
Atsakyti
GreTa.Z gal gali papasakoti, koks tavo vyras buvo tada, kai susipazinot, kai isimylejai? Juk buvai isimylejus, ane? Kuo jis tave tada patrauke?
Man kai buna tokie momentai, kai vyras nelabai ima traukti ar kai pradeda patikti koks kitas vyras,- padeda mano vyro rasyti patys nuostabiausi laiskai, tada, kai dar draugavom, arba, kai jau buvom vede, bet jis arba as budavom kur nors isvaziave ir rasydavom vienas ktam laiskus. Tie laiskai man labai padeda tokiais sunkiais momentais.
O isimylejimu buna ir istekejus,- nieko cia nuostabaus. smile.gif
Atsakyti
Man labai gaila moteru, kurios pasimeta savyje, neberanda savyje meiles vyrui, bet tik todel, kad nori kazko nepatirto. Minejot, kad vyras buvo pirmas vyras. Tai naturalu, kad kilo tokios komplikacijos... taciau, jei leisite, kitas vyras, tas kuris rodo demesi, ar kitas kuris dar rodys, sugriaus jums gyvenima. Jus neteksite vyro, kuris jus myli, nebeturesite seimos. Na, bet jus pamatysite kas tai yra tureti kita.... 100 proc. manau, kad nusivilsite. bet manau, kai suprasite, kad padarete klaida, jau bus per velu. neteksite vyro pasitikejimo, meiles, daug kentesite, gal ir seima isirs.
Geriau islaukti... ir nemanau, kad bet koks kitas vyras atnes jums laime. Greiciau jau patenkinsite save, savo nora patirti adrenalino, romantikos, pavojaus.
Juk kai tekejote, mylejote vyra, tai kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2008 08 08, 22:47)
<...> Gal but ateis diena, kai jus jausites psihologiskai stipri, keisis poziuris i aplinka ir net jausites siek tiek pranasesne uz savo vyra ax.gif  ir gal but tada bus visai nebeliudna kad jus jo nebemylite. Tiesiog meiles troskima pakeis pastovumo, ramybes ir saugumo poreikis.
<...>

nu vat su tuo, kas raudona, nenoriu sutikti. vos tik aš pradedu jaustis pranašesnė už vyrą - viskas! atrodo, ir nebemyliu, ir nebenoriu.

Greta, jei nori vėl pamilti savo vyrą, ieškok jame vyro. iš tiesų, manau, taip yra todėl, kad tu jį per daug pažįsti. jis tapo kasdienybe ir nebeteikia džiaugsmo.
mes pusę metų gyvenome be sofos, TV žiūrėdavome ir šiaip viską dsarydavome (nes stalo irgi neturėjome) ant grindų pasitiesę "odijalą". kai pagaliau atvežė sofą, negalėjau patikėti savo laime. atrodė, nerealu. atrodė, kad gal net nenusipelniau tokios laimės sėdėti ant sofos. kiek iš jūsų džiaugiasi tuo, kad turi sofą? tai gal ir su tavo vyru taip pat kaip su mano sofa? gal jis nei blogesnis nei geresnis už kitus. tiesiog senas (čia ne apie amžių, o apie buvimą šalia)
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 08 07, 14:00)
g.gif a va man idomu krize uzklumpa kai 7 metai sukanka ar pries sukankant?? ar po??  bigsmile.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
dabar aktualu man tai  mastau.gif

tau neaktualu schmoll.gif šitos krizės santuokinės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 09, 01:14)
Prašyčiau neteikti man pavyzdžiu nei mūsų tėvų, nei senelių, aš dar jauna! Kai būsiu tokio amžiaus tada gal ir nebereikės, man to, ko dabar trūksta. Aš normali moteris ir noriu mylėti ir mylėtis!!! Tame tik bėda, kad vyrui nejaučiu potraukio. Jūs galit turbūt įsivaizduoti, o gal ir negalit, nežinau aš, koks ten mylėjimasis su negeidžiamu. Kol kas pas mane taip. Tikiuosi, kad keisis situacija.
Nesupratau ką reiškia, kad jausiousi psichologiškai pranašesnė už jį, o tada man bus nebe liūdna, kad jo nebemyliu  g.gif  Aš ir dabar nesijaučiu mažiau pranašesnė už jį. Ar čia dėl to, kad jis myli, o aš ne, taip turėčiau jaustis?

Papildyta:
Tikriausia neskaitėte visko.
Taip, jis nežino, bet aš pirma noriu pati savyje susivokt iš kur man tas nenoras. Man reikia pačiai su savimi išsiaiškinti  g.gif .

kokia pažystama situacija verysad.gif aš naiviai tikėjau, kad meilė ateis po truputį... neatėjo, o jis myli net tai žinodamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 08 07, 11:05)
Gal kontraceptikus pradėjai gerti? Šitie labai libido numuša  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aha, rimtai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2008 08 12, 09:40)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  aha, rimtai...  ax.gif

na ir kaip smarkiai tie KT numusa nora?
Atsakyti
QUOTE(Rasuolė.A @ 2008 08 12, 12:51)
na ir kaip smarkiai tie KT numusa nora?

asmeniškai man žemiau nulio ribos scare.gif pasidarau sausa kaip sachara ir šlta kaip ledo gabalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 08 11, 21:11)
tau neaktualu  schmoll.gif šitos krizės santuokinės  cool.gif

laugh.gif o as cia persipergyvenus galvoju kada ji prasides irnesakyk.gif
musu tai neliecia assa.gif
Atsakyti
QUOTE(gemini_star @ 2008 08 12, 12:09)
asmeniškai man žemiau nulio ribos scare.gif pasidarau sausa kaip sachara ir šlta kaip ledo gabalas unsure.gif

nejaudina vyras? O gal kas kitas jaudina? smile.gif
Nesu nei sausa, nei kokia kitokia, bet vyras nejaudina, bet jis nejaudina manes is smegenines, o ka smegenine uzblokuota, tai manau, kad KT buna nei prie ko. Cia mano asmeninė patirtis.
Atsakyti