Įkraunama...
Įkraunama...

Išblėsę jausmai.

QUOTE(salve123 @ 2008 08 08, 10:51)
Nu va, pagaliau. Nuo to ir reikėjo pradėti. Keisto čia nieko nėra. Tai esminė jūsų pasikeitusio požiūrio į vyrą priežastis.
Sakote, neįmanoma suklijuoti sudužusio puodo. Nieko jis nedužo. Tiesiog, kaip ir minėjau, po ilgo gyvenimo kartu, jausmai aprimo. Jus nekreipiate dėmesio į mano rašymus apie tai, jog ir su nauju vyru ateis ta rutina, kurią turite dabar.

Auginate bendrą vaiką, vyras jus myli, trūksta tik emocinių audrų. Bet gi jas galima atgaivinti, žinoma to reikia norėti. Tiesiog jus renkatės daug lengvesnį kelią. Ar jis lengvesnis parodys laikas. Jei kiekvieną kartą, nurimus jausmams, jus kreipsite savo žvilgsnius į kitus vyrus, stabilios šeimos neturėsite niekada. Ir ne vyras dėl to kaltas, o tik jūsų lengvabūdiškas požiūris į dviejų žmonių ilgalaikį gyvenimą kartu.

QUOTE(mieganti-saulute @ 2008 08 08, 10:58)
Tokia a čia žinovė.... smile.gif , bet kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad kai kurios merginos per anksti teka ir STENGIASI būti geromis žmonomis, motinomis ir t. t., bet ko pačioms iš tikrųjų reikia, tai neišsiaiškina, o po to prasideda krizės, kai sukanka kokie 27-30 metukų verysad.gif Prasideda pamąstymai, kad galėjo viskas būti kitaip, žodžiu prasideda hamletiškas "būti " ar "nebūti".

QUOTE(com @ 2008 08 08, 12:27)
Nesvarbu, kad negalvojate apie jį kaip savo meilužį ar vyrą, bet susidomėjimas kitu vyru sumažino domėjimasi savo sutuoktiniu, nuslopino seksualinį apetitą jam. Žinokite gyvenime bus labai daug vyrų, kurie rodys dėmesį, susižavėjimą, norą bendrauti, aistrą, bet tai neturėtų įtakoti santykių šeimoje ir lovoje. Dabar panašu, kad pas jus viskas susipainiojo, kai išsiraizgysite, tai suprasite, kad savas vyras ir mielas, ir įdomus.

Ačiū, merginos, jums už jūsų nuomones, patarimus, priekaištus. Susimąsčiau, ir stipriai. Manau, kad žinau dabar, kas ir dėl ko, nors ir kaip pati sau to nenoriu pripažinti. Kaip jau sakiau, ištekėjau jauna, mano vyras man pirmas. Neišsilaksčius, kaip sakant. O tai ir išlindo turbūt dabar blush2.gif . Ypač, kai kitas rodo dėmesį ir simpatijas, ir mane traukia blush2.gif . Tikiuosi susitvarkysiu pati su savimi.
Atsakyti
Sėkmės tau randant atsakymus savyje, nors tai nebus lengva. Nesiaip tu cia prabylai apie savo sirdies skausma. Brukstelejau tau asmeniskai laiskuti.
Atsakyti
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 08, 13:31)
Ačiū, merginos, jums už jūsų nuomones, patarimus, priekaištus. Susimąsčiau, ir stipriai. Manau, kad žinau dabar, kas ir dėl ko, nors ir kaip pati sau to nenoriu pripažinti. Kaip jau sakiau, ištekėjau jauna, mano vyras man pirmas. Neišsilaksčius, kaip sakant. O tai ir išlindo turbūt dabar  blush2.gif . Ypač, kai kitas rodo dėmesį ir simpatijas, ir mane traukia  blush2.gif . Tikiuosi susitvarkysiu pati su savimi.

Džiaugiuosi, kad ramiai reaguojate į tai, kas čia rašoma. O, tai, kad ištekėjote jauna ir neišsilakstėte, nėra jūsų dabartinės būsenos priežastis. Taip nutinka ir išsilaksčiusioms. Lengva nebus, bet išeitį rasite ir labai tikiuosi, kad sprendimas bus teisingas. O kas yra teisinga: ar ir toliau žavėtis nauju objektu, ar pabandyti kitaip pažvelgti į žmogų su kuriuo gyvenate ir kuriate, čia jau tik jums matyti. Nuoširdšiai linkiu Jums stiprybės, kantrybės ir išminties.

Rašykite, jei ką... mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 08 08, 14:21)
Džiaugiuosi, kad ramiai reaguojate į tai, kas čia rašoma. O, tai, kad ištekėjote jauna ir neišsilakstėte, nėra jūsų dabartinės būsenos priežastis. Taip nutinka ir išsilaksčiusioms. Lengva nebus, bet išeitį rasite ir labai tikiuosi, kad sprendimas bus teisingas. O kas yra teisinga: ar ir toliau žavėtis nauju objektu, ar pabandyti kitaip pažvelgti į žmogų su kuriuo gyvenate ir kuriate, čia jau tik jums matyti. Nuoširdšiai linkiu Jums stiprybės, kantrybės ir išminties.

Rašykite, jei ką... mirksiukas.gif

Ačiū. Aišku mano čia gyvenimas ir tik pati turiu nuspręsti, kaip elgtis ir atrasti išeitį. O laikas man parodys, kad ir ką nuspręsčiau, ar gerai padariau ar ne. g.gif
Jei ką, rašysiu smile.gif
Atsakyti
g.gif pirma mintis kol dar neperskaiciau komentru....

KRIZE....
PREIS....
Atsakyti
Ne sugriztancios meiles ir potraukio cia reiketu laukti, o augancios pagarbos ir svelnumo zmogui. As nuosirdziai nemanau kad issiskyrimas kuriam laikui cia padetu schmoll.gif atvirksciai, reiketu ismokti kitokio bendravimo, skaityti knygas, tobuleti savyje. Gal but ateis diena, kai jus jausites psihologiskai stipri, keisis poziuris i aplinka ir net jausites siek tiek pranasesne uz savo vyra ax.gif ir gal but tada bus visai nebeliudna kad jus jo nebemylite. Tiesiog meiles troskima pakeis pastovumo, ramybes ir saugumo poreikis.
Primityvus pavizdys yra musu tevai ar seneliai - ka, manot jie dideli potrauki ir meile vienas kitam jaucia? Taip, tuokiamasi is meiles, bet tai visiskai nereiskia kad seimoje meile ir aistra turi ,,imti virsu''. Kokias vertybes pati sau nusistatysite, taip ir gyvensite. Bus sunku, bet priprantama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 07, 11:58)
Absurdiškai skamba tikriausia, bet aš kankinuosi, nes, manau, kad nebemyliu savo vyro. Net nebežinau kada ir ką pražiūrėjau, bet, atrodo, kad atsipeikėjau tik dabar. Nebenoriu jo artumo, netraukia, kaip vyras,visiškai, nei trupučio, nebegaliu su juo mylėtis  verysad.gif  nebenoriu su juo leisti laiko, pagalvojau, kad mus sieja tik vaikas ir materialus turtas. Bet jis mane myli, ir dukra, o ir aš nelinkus draskyti šeimos, nes neįsivaizduoju gyvenimo  ne šeimoje.
Bet man blogai, man sunku, aš nesijaučiu laiminga, su pavydu žvelgiu į kitas šeimas, kurių dauguma man atrodo vos ne idealios.Ar jus, pragyvenusias septynis ir daugiau metų santuokoje traukia jūsų vyrai, gal visoms taip yra, ir be reikalo panikuoju?  verysad.gif

Vat, teisingai cia buvo pasakyta.. jus pergyvenate, o jusu vyras nieko nezino, tai gal pirmiausia reiketu issilieti jam, na, nesakyti tiesiai sviesiai, kad nebemylit, o kaip nors svelniua, paaiskint, kad Jums sunku. Nes kazkaip nesazinga gaunas - dabar planuojat savo ateity, o vyras suzinos apie tai paskutinis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2008 08 08, 23:47)
Ne sugriztancios meiles ir potraukio cia reiketu laukti, o augancios pagarbos ir svelnumo zmogui. As nuosirdziai nemanau kad issiskyrimas kuriam laikui cia padetu schmoll.gif  atvirksciai, reiketu ismokti kitokio bendravimo, skaityti knygas, tobuleti savyje. Gal but ateis diena, kai jus jausites psihologiskai stipri, keisis poziuris i aplinka ir net jausites siek tiek pranasesne uz savo vyra ax.gif  ir gal but tada bus visai nebeliudna kad jus jo nebemylite. Tiesiog meiles troskima pakeis pastovumo, ramybes ir saugumo poreikis.
[B]Primityvus pavizdys yra musu tevai ar seneliai - ka, manot jie dideli potrauki ir meile vienas kitam jaucia? Taip, tuokiamasi is meiles, bet tai visiskai nereiskia kad seimoje meile ir aistra turi ,,imti virsu''. Kokias vertybes pati sau nusistatysite, taip ir gyvensite. Bus sunku, bet priprantama smile.gif

Prašyčiau neteikti man pavyzdžiu nei mūsų tėvų, nei senelių, aš dar jauna! Kai būsiu tokio amžiaus tada gal ir nebereikės, man to, ko dabar trūksta. Aš normali moteris ir noriu mylėti ir mylėtis!!! Tame tik bėda, kad vyrui nejaučiu potraukio. Jūs galit turbūt įsivaizduoti, o gal ir negalit, nežinau aš, koks ten mylėjimasis su negeidžiamu. Kol kas pas mane taip. Tikiuosi, kad keisis situacija.
Nesupratau ką reiškia, kad jausiousi psichologiškai pranašesnė už jį, o tada man bus nebe liūdna, kad jo nebemyliu g.gif Aš ir dabar nesijaučiu mažiau pranašesnė už jį. Ar čia dėl to, kad jis myli, o aš ne, taip turėčiau jaustis?

Papildyta:
QUOTE(JaLooSion @ 2008 08 09, 01:01)
Vat, teisingai cia buvo pasakyta.. jus pergyvenate, o jusu vyras nieko nezino, tai gal pirmiausia reiketu issilieti jam, na, nesakyti tiesiai sviesiai, kad nebemylit, o kaip nors svelniua, paaiskint, kad Jums sunku. Nes kazkaip nesazinga gaunas - dabar planuojat savo ateity, o vyras suzinos apie tai paskutinis unsure.gif

Tikriausia neskaitėte visko.
Taip, jis nežino, bet aš pirma noriu pati savyje susivokt iš kur man tas nenoras. Man reikia pačiai su savimi išsiaiškinti g.gif .
Atsakyti
[quote=GreTa.Z,2008 08 09, 01:14]
Prašyčiau neteikti man pavyzdžiu nei mūsų tėvų, nei senelių, aš dar jauna! Kai būsiu tokio amžiaus tada gal ir nebereikės, man to, ko dabar trūksta. Aš normali moteris ir noriu mylėti ir mylėtis!!! Tame tik bėda, kad vyrui nejaučiu potraukio. Jūs galit turbūt įsivaizduoti, o gal ir negalit, nežinau aš, koks ten mylėjimasis su negeidžiamu. Kol kas pas mane taip. Tikiuosi, kad keisis situacija.
Nesupratau ką reiškia, kad jausiousi psichologiškai pranašesnė už jį, o tada man bus nebe liūdna, kad jo nebemyliu g.gif Aš ir dabar nesijaučiu mažiau pranašesnė už jį. Ar čia dėl to, kad jis myli, o aš ne, taip turėčiau jaustis?

Tiesiog bandziau paaiskinti kad meile nera pagrindinis ir svarbiausias dalykas dvieju zmoniu santykiuose. Galu gale ji keicia forma. Rasau sitaip o ne kitaip, nes pas mane dabar atvirkstine situacija... Ir man teko daug ir ilgai kalbetis su MB apie viska. Isvados - kaip cia kazkas pasake - gyvenimas yra dryzuotas smile.gif Ir pakeitus poziuri ir supratima i dvieju zmoniu santykius galima dali problemos isspresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2008 08 08, 23:47)
Ne sugriztancios meiles ir potraukio cia reiketu laukti, o augancios pagarbos ir svelnumo zmogui. As nuosirdziai nemanau kad issiskyrimas kuriam laikui cia padetu schmoll.gif  atvirksciai, reiketu ismokti kitokio bendravimo, skaityti knygas, tobuleti savyje. Gal but ateis diena, kai jus jausites psihologiskai stipri, keisis poziuris i aplinka ir net jausites siek tiek pranasesne uz savo vyra ax.gif  ir gal but tada bus visai nebeliudna kad jus jo nebemylite. Tiesiog meiles troskima pakeis pastovumo, ramybes ir saugumo poreikis.
Primityvus pavizdys yra musu tevai ar seneliai - ka, manot jie dideli potrauki ir meile vienas kitam jaucia? Taip, tuokiamasi is meiles, bet tai visiskai nereiskia kad seimoje meile ir aistra turi ,,imti virsu''. Kokias vertybes pati sau nusistatysite, taip ir gyvensite. Bus sunku, bet priprantama smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu, tai žodžiai iš kurių sklinda išmintis, o gal net ir tiesa...ketinau paryškinti, tai kas svarbiausia, bet kai pradėjau ryškinti, supratau, kad svarbu viskas...
Atsakyti
Čia susitiko dvi opozicijos: vienoje pusėje - moterys su teigiamais jausmais savo vyrams, o kitoje pusėje - viena Gre.Ta, kuri nejaucia potraukio savo vyrui. Daug visokiu Jūs čia patarimu jai davėte, bet viskas pasakyti tik is jusu varpinės. Pabandykite isivaizduoti, kaip jus jaustumetes lovoje su vyru, kurio negeidziate ir kuris praso sekso is jusu? Uzduoties salygu nereikia plesti. apsiribokite tik ties tokia. Tai kuri norite buti prievartaujama? Manau nei viena. ir nereikia sakyti, kad prie to priprantama, prie to nepriprantama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasuolė.A @ 2008 08 11, 16:00)
Pabandykite isivaizduoti, kaip jus jaustumetes lovoje su vyru, kurio negeidziate ir kuris praso sekso is jusu? Uzduoties salygu nereikia plesti. apsiribokite tik ties tokia. Tai kuri norite buti prievartaujama? Manau nei viena. ir nereikia sakyti, kad prie to priprantama, prie to nepriprantama  verysad.gif

Tarp prašymo ir prievartavimo bent aš ižvelgiu šiokį tokį skirtumą. unsure.gif Kodėl užuot apsimetinėjus, kad viskas tiesiog puiku, tam iki ausų įsimylėjusiam vyrui nepaaiškinus situacijos? Kažkaip man čia jau atrodo mažumėlę perlenkta, kai geras, mylintis vyras apibūdinamas kaip prievartautojas. doh.gif Moteriškė gal pati kalta, jei leidžia sau jaustis prostitute, laukdama kol problemos išsispręs savaime.

Netaikau to niekam asmeniškai. 4u.gif
Atsakyti