QUOTE(salve123 @ 2008 08 08, 10:51)
Nu va, pagaliau. Nuo to ir reikėjo pradėti. Keisto čia nieko nėra. Tai esminė jūsų pasikeitusio požiūrio į vyrą priežastis.
Sakote, neįmanoma suklijuoti sudužusio puodo. Nieko jis nedužo. Tiesiog, kaip ir minėjau, po ilgo gyvenimo kartu, jausmai aprimo. Jus nekreipiate dėmesio į mano rašymus apie tai, jog ir su nauju vyru ateis ta rutina, kurią turite dabar.
Auginate bendrą vaiką, vyras jus myli, trūksta tik emocinių audrų. Bet gi jas galima atgaivinti, žinoma to reikia norėti. Tiesiog jus renkatės daug lengvesnį kelią. Ar jis lengvesnis parodys laikas. Jei kiekvieną kartą, nurimus jausmams, jus kreipsite savo žvilgsnius į kitus vyrus, stabilios šeimos neturėsite niekada. Ir ne vyras dėl to kaltas, o tik jūsų lengvabūdiškas požiūris į dviejų žmonių ilgalaikį gyvenimą kartu.
Sakote, neįmanoma suklijuoti sudužusio puodo. Nieko jis nedužo. Tiesiog, kaip ir minėjau, po ilgo gyvenimo kartu, jausmai aprimo. Jus nekreipiate dėmesio į mano rašymus apie tai, jog ir su nauju vyru ateis ta rutina, kurią turite dabar.
Auginate bendrą vaiką, vyras jus myli, trūksta tik emocinių audrų. Bet gi jas galima atgaivinti, žinoma to reikia norėti. Tiesiog jus renkatės daug lengvesnį kelią. Ar jis lengvesnis parodys laikas. Jei kiekvieną kartą, nurimus jausmams, jus kreipsite savo žvilgsnius į kitus vyrus, stabilios šeimos neturėsite niekada. Ir ne vyras dėl to kaltas, o tik jūsų lengvabūdiškas požiūris į dviejų žmonių ilgalaikį gyvenimą kartu.
QUOTE(mieganti-saulute @ 2008 08 08, 10:58)
Tokia a čia žinovė.... , bet kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad kai kurios merginos per anksti teka ir STENGIASI būti geromis žmonomis, motinomis ir t. t., bet ko pačioms iš tikrųjų reikia, tai neišsiaiškina, o po to prasideda krizės, kai sukanka kokie 27-30 metukų Prasideda pamąstymai, kad galėjo viskas būti kitaip, žodžiu prasideda hamletiškas "būti " ar "nebūti".
QUOTE(com @ 2008 08 08, 12:27)
Nesvarbu, kad negalvojate apie jį kaip savo meilužį ar vyrą, bet susidomėjimas kitu vyru sumažino domėjimasi savo sutuoktiniu, nuslopino seksualinį apetitą jam. Žinokite gyvenime bus labai daug vyrų, kurie rodys dėmesį, susižavėjimą, norą bendrauti, aistrą, bet tai neturėtų įtakoti santykių šeimoje ir lovoje. Dabar panašu, kad pas jus viskas susipainiojo, kai išsiraizgysite, tai suprasite, kad savas vyras ir mielas, ir įdomus.
Ačiū, merginos, jums už jūsų nuomones, patarimus, priekaištus. Susimąsčiau, ir stipriai. Manau, kad žinau dabar, kas ir dėl ko, nors ir kaip pati sau to nenoriu pripažinti. Kaip jau sakiau, ištekėjau jauna, mano vyras man pirmas. Neišsilaksčius, kaip sakant. O tai ir išlindo turbūt dabar . Ypač, kai kitas rodo dėmesį ir simpatijas, ir mane traukia . Tikiuosi susitvarkysiu pati su savimi.