Įkraunama...
Įkraunama...

Išblėsę jausmai.

QUOTE(sindirela @ 2008 08 08, 09:13)
is tiesu man asmeniskai atrodo kad temos autore nezino kas istikruju yra problemos, jus tiesiog ju neturite. Turite kaip sakete gera vyra, kuris myli, negeria, nemusa, patikekit manimi tai jau yra labai daug.Suprantu kad myletis kaip nenori yra beprotiska, bet velgi ta tas nenoras neatejo per viena diena.Siulau savo mintis nukreipti kur nors kitur, uzsiimkit megiama veikla, stengites negruzinti saves mintimis kad vyro nenorite, leiskite sau pasvajoti apie kitus vyrus 4u.gif , galu gale pabandykite ju paieskoti.Gal tada pamatysite, ka galite prarasti ir vel is naujo pamilsite savo vyra 4u.gif

Tai yra labai daug blink.gif blink.gif blink.gif sakyciau tik labai normaliai, pagal jus gaunasi, jei turi vyra kuris nemusa ir negeria tai jau labai daug? Jau pulti ant ranku nesioti ir paminkla pastatyti ? lotuliukas.gif Sakyciau tai labai netgi ne daug, nes jei stuobrys namie, kuris nors negeriai ir kumsciu nelaido , nieko daugiau neturi ir nesugeba tai jau geriau retsykiais prisiluobtu lotuliukas.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif o temos autorei..... man atrodo kad kazkur salimais smėkscioja kitas vyriskis lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(com @ 2008 08 08, 09:40)
Ar kartais autorės kelyje nėra pasirodęs koks kitas vyras? Nesvarbu kaip bendraujat, gal net nebendraujat, bet susidomėjimas nauju žmogumi, pakeičia požiūrį į esamą partnerį.

Yra toks, kuris man patinka, rodo man dėmesį. Nematau nieko keisto tame. Simpatija ir trauka pati savaime yra jam blush2.gif
Bet visai negalvoju apie jį nei,kaip apie savo galimą vyrą, nei, kaip apie galimą meilužį. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 08, 10:31)
Yra toks, kuris man patinka, rodo man dėmesį.  Nematau nieko keisto tame. Simpatija ir trauka pati savaime yra jam  blush2.gif
Bet visai negalvoju apie jį nei,kaip apie savo galimą vyrą, nei, kaip apie galimą meilužį.  schmoll.gif

Nu ka as sakiau, morkos yra kazkur užkastos lotuliukas.gif tuo viskas ir paaiškinama, kol bus simpatijos ir trauka kitam vyrui, su saviškiu nieko nesutvarkysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Yra toks, kuris man patinka, rodo man dėmesį.  Nematau nieko keisto tame. Simpatija ir trauka pati savaime yra jam  blush2.gif
Bet visai negalvoju apie jį nei,kaip apie savo galimą vyrą, nei, kaip apie galimą meilužį.  schmoll.gif

Bet sėkmingai lygini savo vyrą su tuo "tobuluoju"... Vienam simpatija - su kitu "sudužęs indas", vienam trauka yra - kitam ne ir t.t. Tu kas antroje savo žinutėje rašai, kad nenori draskyti šeimos. Na taip, apie galimą meilužį/naują vyrą minties neprisileidi, bet Tavo mintys visgi nukreiptos į jį. Tuo tarpu jūsų šeimoje santykiai merdi - ne todėl, kad jie kažkuo blogi, bet todėl, kad palieki juos klostytis savaime. Ne SM guostis reikėtų, o pripažinti bent jau sau pačiai, kas vyksta. 4u.gif
Atsakyti

Nu va, pagaliau. Nuo to ir reikėjo pradėti. Keisto čia nieko nėra. Tai esminė jūsų pasikeitusio požiūrio į vyrą priežastis.
Sakote, neįmanoma suklijuoti sudužusio puodo. Nieko jis nedužo. Tiesiog, kaip ir minėjau, po ilgo gyvenimo kartu, jausmai aprimo. Jus nekreipiate dėmesio į mano rašymus apie tai, jog ir su nauju vyru ateis ta rutina, kurią turite dabar.

Auginate bendrą vaiką, vyras jus myli, trūksta tik emocinių audrų. Bet gi jas galima atgaivinti, žinoma to reikia norėti. Tiesiog jus renkatės daug lengvesnį kelią. Ar jis lengvesnis parodys laikas. Jei kiekvieną kartą, nurimus jausmams, jus kreipsite savo žvilgsnius į kitus vyrus, stabilios šeimos neturėsite niekada. Ir ne vyras dėl to kaltas, o tik jūsų lengvabūdiškas požiūris į dviejų žmonių ilgalaikį gyvenimą kartu.

Atsakyti
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 08, 10:23)
ištekėjau jauna, naivi gal buvau. Bet stengiausi būti ir gera žmona ir mama, bet , velniai rautų, dabar va taip yra, kaip yra. Gal tai ne mano žmogus, gal su kitu kitaip būtu... visko prisigalvoju.

Tokia a čia žinovė.... smile.gif , bet kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad kai kurios merginos per anksti teka ir STENGIASI būti geromis žmonomis, motinomis ir t. t., bet ko pačioms iš tikrųjų reikia, tai neišsiaiškina, o po to prasideda krizės, kai sukanka kokie 27-30 metukų verysad.gif Prasideda pamąstymai, kad galėjo viskas būti kitaip, žodžiu prasideda hamletiškas "būti " ar "nebūti".
Atsakyti
Manau, kad autorei užėjo noras pasilakstyti, o tai gresia santuokos iširimu. Kaltės jausmas neduoda ramybės ir ji tikėjosi, kad užvesdama temą, sulauks palaikymo ir nuraminusi sąžinę, galės dairytis į šalis. O gal pabandykime paeiškoti sliekų vyro elgesy? Gal taip rasite rimtų argumentų, leisiančių ramiai be sąžinės priekaištų užsiimti savo emocine laime. Vaikas? Šeima? Bendras gyvenimas? Kas čia per nesąmonės. Svarbu mylėtis, mylėtis ir dar kartą mylėtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 08 rugpjūčio 2008 - 10:20
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 08, 10:23)
Abejoju labai, kad potraukis grįžtų, ne, nemanau.
Bet, kad situacija labai gerai išsispręstu, tai įsitikinusi- skyrybomis.

Žmonės, norintys išsaugoti šeimą, skyrybų nelaiko geru problemos sprendimu.
Atsakyti

Nesvarbu, kad negalvojate apie jį kaip savo meilužį ar vyrą, bet susidomėjimas kitu vyru sumažino domėjimasi savo sutuoktiniu, nuslopino seksualinį apetitą jam. Žinokite gyvenime bus labai daug vyrų, kurie rodys dėmesį, susižavėjimą, norą bendrauti, aistrą, bet tai neturėtų įtakoti santykių šeimoje ir lovoje. Dabar panašu, kad pas jus viskas susipainiojo, kai išsiraizgysite, tai suprasite, kad savas vyras ir mielas, ir įdomus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo com: 08 rugpjūčio 2008 - 11:29
QUOTE(com @ 2008 08 08, 12:27)
Nesvarbu, kad negalvojate apie jį kaip savo meilužį ar vyrą, bet susidomėjimas kitu vyru sumažino domėjimasi savo sutuoktiniu, nuslopino seksualinį apetitą jam. Žinokite gyvenime bus labai daug vyrų, kurie rodys dėmesį, susižavėjimą, norą bendrauti, aistrą, bet tai neturėtų įtakoti santykių šeimoje ir lovoje. Dabar panašu, kad pas jus viskas susipainiojo, kai išsiraizgysite, tai suprasite, kad savas vyras ir mielas, ir įdomus.

Sutinku su jumis thumbup.gif Tiesiog reikia saugoti savo širdį....Kartais ir mane koks kito vyro dėmesys išmusa akimirkai iš vėžių, trenkia per galvą kaip žaibas, bet į širdį nepataiko..., o vyras pataikė ir tikuosi tai amžiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2008 08 08, 12:27)
viskas susipainiojo,....

Pritariu, čia eilinė betvarkė prioritetų delionėje..
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 08 08, 09:13)
is tiesu man asmeniskai atrodo kad temos autore nezino kas istikruju yra problemos, jus tiesiog ju neturite. Turite kaip sakete gera vyra, kuris myli, negeria, nemusa, patikekit manimi tai jau yra labai daug.Suprantu kad myletis kaip nenori yra beprotiska, bet velgi ta tas nenoras neatejo per viena diena.Siulau savo mintis nukreipti kur nors kitur, uzsiimkit megiama veikla, stengites negruzinti saves mintimis kad vyro nenorite, leiskite sau pasvajoti apie kitus vyrus 4u.gif , galu gale pabandykite ju paieskoti.Gal tada pamatysite, ka galite prarasti ir vel is naujo pamilsite savo vyra 4u.gif

zodziai, puikiai apibudinantys jus pacia blink.gif blink.gif blink.gif

O sie zodziai atskleidzia situacijos, kuria nupiesete uzvesdama tema, saknis
Atsakyti