QUOTE(salve123 @ 2008 08 08, 08:35)
Ir potraukis vyrui, grįžtu akimirksniu.
Abejoju labai, kad potraukis grįžtų, ne, nemanau.
Bet, kad situacija labai gerai išsispręstu, tai įsitikinusi- skyrybomis.
QUOTE(salve123 @ 2008 08 08, 09:38)
Taip tai pasekmė naivaus tikėjimo, kad emocinį pakilėjimą išsaugosite visą gyvenimą. Pasikartosiu, tai neįmanoma nė su vienu žmogumi, juo labaiu kartu gyvenant eilę metų ir kai vienas iš jų miegą ant laurų nė piršto nejudindamas, kad paįvairinti seksą, emocijas ir t.t.
Žmonės visi skirtingi ir tik gebėjimu rasti kompromisus įmanoma išsaugoti šeimą.
Išvargino ramus gyvenimas, vaiko laimė turėti abu tėvus? Tuomet pirmyn: ieškokite naujos meilės, gero sekso. Tik nepamirškite - jausmai ir vėl išblės ir vėl teks ieškoti meilės eleksyro. Na, gal būt tai jūsų neišvargins (nors aš manau, kad labai greitai pavargsite nuo naujų meilių), bet bent jau būsite nuolat įsimilėjusi.
O gal reikėtų susikaupusią energiją nukreipti į santykių su vyru gerinimą. Įtempti smegenėlių veiklą ir pabandyti apie tai su vyru pasikalbėti?
Aš gi sakiau, kad draskyti šeimos nenoriu ir tų naujų meilių ieškot. Taip, pražiopsojau aš kažką- abu gal pražiopsojom, ištekėjau jauna, naivi gal buvau. Bet stengiausi būti ir gera žmona ir mama, bet , velniai rautų, dabar va taip yra, kaip yra. Gal tai ne mano žmogus, gal su kitu kitaip būtu... visko prisigalvoju.Sunku suklijuot sudužusį daiktą, labai sunku.