Įkraunama...
Įkraunama...

Išblėsę jausmai.

QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 07, 15:44)
Aš tokia kalta jaučiuosi. Atrodo, tiek nedaug tereikia, bet iš kur paimt, jei nėra?
Ir taip graužiu pati save.

pasiulyk vyrui isitaisyt meiluze
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2008 08 07, 22:13)
pasiulyk vyrui isitaisyt meiluze

Visai nejuokinga
Atsakyti
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 07, 21:45)
Visai nejuokinga

as nejuokauju, nes kitaip nesuprasi ar tau vyras kazka dar reiskia ar-ne
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2008 08 07, 22:56)
as nejuokauju, nes kitaip nesuprasi ar tau vyras kazka dar reiskia ar-ne

Absurdas kažkoks. Sakytų, kad man su galva negerai.
Nors jūsų žodžiuose daug tiesos. Jei jis pats susirastų meilužę ir aš sužinočiau, tai tikiu, kad suprasčiau ką jis man reiškia ir ar reiškia.
Atsakyti
Jei jausmai išblėsę, nemanau, kad verta bandyt, nes pasak graikų filosofo Herakleito - dukart į tą pačią upę neįbrisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 07 rugpjūčio 2008 - 23:31
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 08, 00:25)
Absurdas kažkoks. Sakytų, kad man su galva negerai.
Nors jūsų žodžiuose daug tiesos. Jei jis pats susirastų meilužę ir aš sužinočiau, tai  tikiu, kad suprasčiau ką jis man reiškia ir ar reiškia.

Meilužė tik pažadintų jūsų savininkiškus jausmus, bet ne meilę vyrui.
Atsakyti
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 07, 21:19)

Tai aš ir noriu sužinoti ar toks nenoras tik man vienai užėjo, ar būna taip ir kitoms? Ar kada nors gulėdamos šalia savo vyro, žiūrėdamos į jį pagalvojot sau, kad NE, aš nenoriu jo! Ir ne šiaip sau vieną kartą pagalvojot, o pastoviai taip...

Žinai kai gyvenau su pirmu vyrų man ir buvo tokios mintys, kad jo nenoriu, kad jis man šlikštus, bet todėl, kad tai išaukė kiti dalykai: neištikimybė, grubus elgesys, alkoholis ir pan., taigi po to labai greit jį palikau thumbup.gif , bet jai Jūsų šeimoj viskas gerai, tai nežinau iš kur gali kilti tokios mintys, o gal tau pradėjo patikti koks kitas vyriškis g.gif gal tu nejučiomis simpatizuoji jam, o vyras tada lieka už borto ax.gif (nesuprask, kad sakau jog turi meilužį, elementariai gal tave tik traukia kitas)
Atsakyti
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 07, 23:25)
Jei jis pats susirastų meilužę ir aš sužinočiau, tai  tikiu, kad suprasčiau ką jis man reiškia ir ar reiškia.

Ir potraukis vyrui, grįžtu akimirksniu.
Atsakyti
is tiesu man asmeniskai atrodo kad temos autore nezino kas istikruju yra problemos, jus tiesiog ju neturite. Turite kaip sakete gera vyra, kuris myli, negeria, nemusa, patikekit manimi tai jau yra labai daug.
Suprantu kad myletis kaip nenori yra beprotiska, bet velgi ta tas nenoras neatejo per viena diena.Siulau savo mintis nukreipti kur nors kitur, uzsiimkit megiama veikla, stengites negruzinti saves mintimis kad vyro nenorite, leiskite sau pasvajoti apie kitus vyrus 4u.gif , galu gale pabandykite ju paieskoti.Gal tada pamatysite, ka galite prarasti ir vel is naujo pamilsite savo vyra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 07, 22:01)
Pradedu galvoti, kad  tas nenoras yra ne priežastis, o pasekmė...
O priežasčių ir pati savyje turiu ieškoti, ir visame tame laike, kurį kartu buvome.
Didelių nėra tikrai: nei geria, nei muša, nei kitų turėjo, ar turi ( bent nežinau to).
Tai gal viskas smulkmenose tada.
Esam mudu skirtingi žmonės iš tiesų. Nuomonės dažnai išsiskiria, tenka ieškoti kompromisų. Gal tai išvargina per ilgą laiką?  g.gif

Taip tai pasekmė naivaus tikėjimo, kad emocinį pakilėjimą išsaugosite visą gyvenimą. Pasikartosiu, tai neįmanoma nė su vienu žmogumi, juo labaiu kartu gyvenant eilę metų ir kai vienas iš jų miegą ant laurų nė piršto nejudindamas, kad paįvairinti seksą, emocijas ir t.t.

Žmonės visi skirtingi ir tik gebėjimu rasti kompromisus įmanoma išsaugoti šeimą.
Išvargino ramus gyvenimas, vaiko laimė turėti abu tėvus? Tuomet pirmyn: ieškokite naujos meilės, gero sekso. Tik nepamirškite - jausmai ir vėl išblės ir vėl teks ieškoti meilės eleksyro. Na, gal būt tai jūsų neišvargins (nors aš manau, kad labai greitai pavargsite nuo naujų meilių), bet bent jau būsite nuolat įsimilėjusi.

O gal reikėtų susikaupusią energiją nukreipti į santykių su vyru gerinimą. Įtempti smegenėlių veiklą ir pabandyti apie tai su vyru pasikalbėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 08 rugpjūčio 2008 - 08:40
Ar kartais autorės kelyje nėra pasirodęs koks kitas vyras? Nesvarbu kaip bendraujat, gal net nebendraujat, bet susidomėjimas nauju žmogumi, pakeičia požiūrį į esamą partnerį.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 08 08, 08:35)
Ir potraukis vyrui, grįžtu akimirksniu.

Abejoju labai, kad potraukis grįžtų, ne, nemanau.
Bet, kad situacija labai gerai išsispręstu, tai įsitikinusi- skyrybomis.
QUOTE(salve123 @ 2008 08 08, 09:38)
Taip tai pasekmė naivaus tikėjimo, kad emocinį pakilėjimą išsaugosite visą gyvenimą. Pasikartosiu, tai neįmanoma nė su vienu žmogumi, juo labaiu kartu gyvenant eilę metų ir kai vienas iš jų miegą ant laurų nė piršto nejudindamas, kad paįvairinti seksą, emocijas ir t.t.

Žmonės visi skirtingi ir tik gebėjimu rasti kompromisus įmanoma išsaugoti šeimą.
Išvargino ramus gyvenimas, vaiko laimė turėti abu tėvus? Tuomet pirmyn: ieškokite naujos meilės, gero sekso. Tik nepamirškite - jausmai ir vėl išblės ir vėl teks ieškoti meilės eleksyro. Na, gal būt tai jūsų neišvargins (nors aš manau, kad labai greitai pavargsite nuo naujų meilių), bet bent jau būsite nuolat įsimilėjusi.

O gal reikėtų susikaupusią energiją nukreipti į santykių su vyru gerinimą. Įtempti smegenėlių veiklą ir pabandyti apie tai su vyru pasikalbėti?

Aš gi sakiau, kad draskyti šeimos nenoriu ir tų naujų meilių ieškot. Taip, pražiopsojau aš kažką- abu gal pražiopsojom, ištekėjau jauna, naivi gal buvau. Bet stengiausi būti ir gera žmona ir mama, bet , velniai rautų, dabar va taip yra, kaip yra. Gal tai ne mano žmogus, gal su kitu kitaip būtu... visko prisigalvoju.Sunku suklijuot sudužusį daiktą, labai sunku.
Atsakyti