QUOTE(semke @ 2008 08 07, 13:45)
Sunku... tikrai sunku ka ir patarti... Manau, kad jei nebera meiles vyrui tai ilgai vistiek kartu negyvensit...Kaip gi galima ramiai eit vakare i lova zinant, kad joje guli nemylimas, netraukiantis vyras... Oi, man tai butu labai sunku, net labai nemalonu, sakyciau...
Draskyt seima aisku visada suspesi, pabandyk dar palaukt kazkiek. Butu gerai pasikalbeti su vyru prie zvakiu, vynelio, toliau nuo namu, rupesciu ir vaiko. Gal kazkiek mintys susideliotu, gal suprastum, kad tai vistiek yra meile- nebe tokia stipri, nebe tokia aistringa ir nuostabi, bet tiesiog kitokia meile vyrui, tavo vaiko tevui,jusu seimos nariui. Ar isivaizduoji gyvenima be savo vyro? ar nepasiilgtum jo jei ilgokai nematytum?
Draskyt seima aisku visada suspesi, pabandyk dar palaukt kazkiek. Butu gerai pasikalbeti su vyru prie zvakiu, vynelio, toliau nuo namu, rupesciu ir vaiko. Gal kazkiek mintys susideliotu, gal suprastum, kad tai vistiek yra meile- nebe tokia stipri, nebe tokia aistringa ir nuostabi, bet tiesiog kitokia meile vyrui, tavo vaiko tevui,jusu seimos nariui. Ar isivaizduoji gyvenima be savo vyro? ar nepasiilgtum jo jei ilgokai nematytum?
QUOTE(Lieputaite @ 2008 08 07, 14:10)
na gal elementariai reiktų nors savaitėlę pabūti atskirai, nesikalbėti, nesiskambinti, gal tai padėtų suprast ar vis dar tau reikia tavo vyro
Aš manau, kad nemyliu jo, bet jis myli mane ir dukrą, nenoriu tikrai draskyti šeimos ir padaryti nelaimingus, galbūt, mus visus tris . Aš stengiuosi, labai stengiuosi, jam atrodo, kad viskas gerai pas mus, arba daugmaž gerai. Jis uždaro gana būdo.
Buvo taip, kad savaitę gyvenome atskirai, jis pas tėvus buvo, nes jiems reikėjo padėti ir atostogavo, ne dėl to, kad kažką abu suprastume ir išsiaiškintume. Man ir pačiai baisu sau tai pripažint, bet NE, man jo netrūko,gal mažas laiko tarpas, nežinau... o vakarais net džiaugiausi, kad nėra
QUOTE(com @ 2008 08 07, 14:15)
Įsivaizduojat, vyras nė nenutuokia, kad jo moteris taip jaučiasi, jis gyvena ir mano, kad viskas gerai. Juk autorė ne šiaip atsikėlė vieną rytą ir pajuto, kad kažkas čia ne taip. O jeigu pajuto seniau, tai kodėl nieko nesakė, nekalbėjo su juo apie tai? Ir dabar jūs siūlote nesikalbėti, nesiskambinti ir atskirai pagyventi. Gal reikia pradžiai jį informuoti apie pasikeitusią jos būsena būnant su juo, pasidomėti ar jis nesijaučia taip pat ir tada jau spręsti kalbėtis ar ne.
Jam nėra tokios problemos, nes, tikriausia to nuslėpt negalėtų, jei vyro moteris netrauktų, tai niekas ir neišeitų lovoje O šiaip mes draugiškai gyvenam, sutariam normaliai, aišku, visko būna, kaip ir kiekvienoj šeimoj, nėra taip, kad rietumės, kaip šuo su kate.
Nesakiau, nekalbėjau, nes, maniau, kad praeis, kad laikina, nenorėjau sugadint dar labiau visko. Kaip pasijaustų vyras, išgirdęs iš savo žmonos, kad jis jos nebedomina, kaip vyras, nebetraukia? Tai smūgis vyro savimeilei Niekada negalėčiau taip, žiauru man atrodo...
Užtai ir noriu sužinot, ar gali sugrįžt, jei ne meilė, tai bent potraukis...