Įkraunama...
Įkraunama...

Išblėsę jausmai.

QUOTE(Titute @ 2008 10 26, 16:51)
Manau,kad jei tavo vyras pradetu dometis kita moterimi,tai tavo meile jam greitai sugriztu  ax.gif

Kazin, nemanau.....nors nezinau
Atsakyti
Viską atidžiai perskaičiau. Aš taipogi išgyvenu SEPTYNERIŲ METŲ KRIZĘ, kuri jau tesiasi visus metus.Nenoriu mylėtis... išsisukinėju...nenoriu būt vienam kambarį...susigalvoju daugybę reikalų virtuvėj, kieme, kitam kambary ar dar kažkur, kad tik nereiktų sėdėt kartu...Jaučiuosi kalta, pati sau negaliu paaiškinti, kas atsitiko. Negi tik nuo rutinos išblėsęs potraukis? Tuo dar galėčiau paaiškinti nenorą mylėtis, bet jei aš vengiu netgi paprasčiausio bendravimo, nes tai mane nervina? Bandžiau kalbėtis, tai isižeidė ir nesuprato ko aš čia padebesiais skrajoju ir ko noriu, juk jis mane tai myli. Esu realistė ir suprantu kad meilė ir aistra nesugrįš į šeimą. Bet kaip išmokti be šito jaustis laimingai šeimoje?
Atsakyti
QUOTE(limineika @ 2008 10 26, 23:04)
Viską atidžiai perskaičiau. Aš taipogi išgyvenu SEPTYNERIŲ METŲ KRIZĘ, kuri jau tesiasi visus metus.Nenoriu mylėtis... išsisukinėju...nenoriu būt vienam kambarį...susigalvoju daugybę reikalų virtuvėj, kieme, kitam kambary ar dar kažkur, kad tik nereiktų sėdėt kartu...Jaučiuosi kalta, pati sau negaliu paaiškinti, kas atsitiko. Negi tik nuo rutinos išblėsęs potraukis? Tuo dar galėčiau paaiškinti nenorą mylėtis, bet jei aš vengiu netgi paprasčiausio bendravimo, nes tai  mane  nervina? Bandžiau kalbėtis, tai isižeidė ir nesuprato ko aš čia padebesiais skrajoju ir ko noriu, juk jis mane tai myli. Esu realistė ir suprantu kad meilė ir aistra nesugrįš į šeimą. Bet kaip išmokti be šito jaustis laimingai šeimoje?

Manau reikia isitaisyt meiluzi, su juo paskrajosi padebesiais ir grysi i seima thumbup.gif . Va as turejau tokia drauge, kuri mano akim turejo idealu vyra, du vaikus, busta, gera darba. Bet vis jai kazko truko, vis kiti vyrai traukdavo. Zodziu, susirado meiluzi. Karts nuo karto su meiluziu susitikdavo, issidukdavo ir gryzdavo namo svelni kaip avyte ax.gif .
Seima neisiro, bet kiek zinau, jos brangusis irgi susirado meiluze. Abu tai toleruoja. I kaire nueina "gara nuleisti" ir vel vaidina "idelia seima".
As taip negaleciau, nors ka cia gali zinot rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(limineika @ 2008 10 26, 23:04)
Viską atidžiai perskaičiau. Aš taipogi išgyvenu SEPTYNERIŲ METŲ KRIZĘ, kuri jau tesiasi visus metus.Nenoriu mylėtis... išsisukinėju...nenoriu būt vienam kambarį...susigalvoju daugybę reikalų virtuvėj, kieme, kitam kambary ar dar kažkur, kad tik nereiktų sėdėt kartu...Jaučiuosi kalta, pati sau negaliu paaiškinti, kas atsitiko. Negi tik nuo rutinos išblėsęs potraukis? Tuo dar galėčiau paaiškinti nenorą mylėtis, bet jei aš vengiu netgi paprasčiausio bendravimo, nes tai  mane  nervina? Bandžiau kalbėtis, tai isižeidė ir nesuprato ko aš čia padebesiais skrajoju ir ko noriu, juk jis mane tai myli. Esu realistė ir suprantu kad meilė ir aistra nesugrįš į šeimą. Bet kaip išmokti be šito jaustis laimingai šeimoje?

O jei pabandytum susitikti su kitu? Manau labai greitai "nusileistum ant zemes".
O jei ne, taigi gal jau jusu jegos isseko! g.gif
Atsakyti
o ar verta gyvent kartu, jei jausmai isbleso? gal geriau pabandyti atskirai? gal galima buti laimingiems su kuo kitu?
nemanau kad verta gyvent kartu, kentet, laukt kad viskas bus kaip buvo, nes taip nebebus, o buti tik del vaiku, as nebuciau laiminga jei mano tevai butu nelaimingi tik del manes......
Atsakyti
Vėl įsimylėti galima. Tik reikia pozityvizmo. Pažiūrėti į savo atsibodusį vyruką šviesiomis akimis, be jokių nusistatymų, perkratyti jo gerąsias savybes, visiškai negalvoti apie blogąsias. Reikia atsipalaidavimo, taisyklių, kaip kas turi būti ir elgtis, atsikratymo, jumoro, bendravimo.

Mano vienas draugelis yr pasakęs - meilė yra ne kas kita, kaip įsikalbėjimas.

O fizinis potraukis.. jis kartais grįžta po vieno gero pasimylėjimo. Įmanoma susiorganizuoti, nesakykit.
Atsakyti
Netikiu išblėsusių jausmų atgaivinimu schmoll.gif Nebent kaip sakė kažkas, meilužis pakeltų ant sparnų, kad toliau galėtum šeimoje būti su šypsena bent jau smile.gif
Atsakyti
netiesa,kad negali meilė grįžt. esu gyvas pavyzdys,jog tai įmanoma. man kas gerą pusmetį pasikartoja nemeilė vyrui. iš pradžių buvo sunku,pykčiai ir pan., bet dabar tiek jis tiek aš išmokom pakentėt tą laikotarpį ir poto vėl viskas gerai būna. o kaip kenčiam? na aš stengiuos kuo daugiau ištrūkt iš namų, jei yra galimybė nakvot ne namie, butinai ją išnaudoju. po gerų 2 savaičių nebendravimo taip būnu jo išsiilgus,kad vėl elgiamės kaip įsimylėjeliai, negalim atlipt viens nuo kito rolleyes.gif tik va mes vaikučių neturim, gal dėl to lengviau, nesam taip labai smarkiai surišti g.gif
Atsakyti
Jei kad dvi savaites ar kas mėnesį matytumės, po dvi dienas, gal...
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 12 05, 01:03)
netiesa,kad negali meilė grįžt. esu gyvas pavyzdys,jog tai įmanoma. man kas gerą pusmetį pasikartoja nemeilė vyrui. iš pradžių buvo sunku,pykčiai ir pan., bet dabar tiek jis tiek aš išmokom pakentėt tą laikotarpį ir poto vėl viskas gerai būna. o kaip kenčiam? na aš stengiuos kuo daugiau ištrūkt iš namų, jei yra galimybė nakvot ne namie, butinai ją išnaudoju. po gerų  2 savaičių nebendravimo taip būnu jo išsiilgus,kad vėl elgiamės kaip įsimylėjeliai, negalim atlipt viens nuo kito rolleyes.gif  tik va mes vaikučių neturim, gal dėl to lengviau, nesam taip labai smarkiai surišti g.gif

Na aš nelabai įsivaizduoju dviejų savaičių nebendravimo savo šeimoje. Yra du vaikai, ir dažnesnis nebuvimas namuose tiesiog neįmanomas, tuo labiau nenakvoti? Mane pradėtu neaišku kuo įtarinėti.
Atsakyti
Išblėsusius jausmus galima atgaivinti, bet db galvoju, jei pati Meilė išgaruoja.. kas tada? ar ji dar gali atgimti? juk sako, kad į tą pačią upę dukart neįbrisi g.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VanillaSky: 06 rugpjūčio 2012 - 18:27
QUOTE(VanillaSky @ 2012 08 06, 20:27)
Išblėsusius jausmus galima atgaivinti, bet db galvoju, jei pati Meilė išgaruoja.. kas tada? ar ji dar gali atgimti? juk sako, kad į tą pačią upę dukart neįbrisi  g.gif...

O tie jausmai vyrui ir Meilė- tai ar ne tas pats? rolleyes.gif
Atsakyti