Įkraunama...
Įkraunama...

Išblėsę jausmai.

QUOTE(open @ 2008 09 23, 14:14)
man taip buna  verysad.gif ir l. daznai  verysad.gif siuo metu butent taip yra Nebenoriu jo artumo
netraukia, kaip vyras,visiškai, nei trupučio
nebegaliu su juo mylėtis
nebenoriu su juo leisti laiko
man blogai
man sunku
aš nesijaučiu laiminga  verysad.gif
praeina kazkuris tai laikas, biski "apsiraminu", bet vistiek tos BAISIOS mintys man gryzta  doh.gif
kazkoks kosmaras! mes 5 m. kartu...
as jam jau kelis kartus sakiau, kaip as jauciuosi. jam buna saltas dusas  doh.gif
bet poto jis man sako, kaip jis mane myli ir t.t.
ir klausiu jo, kodel tu nori buti su manim?...

Maniau, esu tokia viena, bet ne.....Maniau, kad tik man vienai sauna i galva.......nenoriu, nebegaliu, blogai ir t.t. doh.gif
Ir saves nekaltinu, tai JIS kaltas!
Tikras pragaras sitaip gyventi. Elgiuosi su juo taip, kaip jauciuosi, nesiskaitau nei vienu zodziu! Jei ka akys gatava iskabinti, kaip stovi!
Kalbejome n-kartu ir kas? Niekas nesikeicia, zmogaus, kaip ir pasaulio nepakeisi. Aiskinau, man nuobodu ir liudna, negera, as gi moteris, nu ir ka? Tam kartui supranta, o kitadien vel.........
Eina peklon..................................
mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 24 rugsėjo 2008 - 12:55
Perskaiciau visa tema ir kazkiek save nuraminau. Nu ne as viena tokia...
As esu ne is tu moteru, kurios su tokiais dalykais taikstosi ir tyli. Viska pasakiau vyrui ir jau labai senei, bet jis kaip cia kazkurios rasiusios vyras yra toks uzsimerkes arba savanaudis, kad rodos net negirdi, kad musu santykiams galas ir, kad as jo visiskai nebmyliu.
Atsakyti
Nepykit merginos, bet tokios situacijos visiskai nesuprantu... schmoll.gif

Mano nuomone, sitas nenorejimas buti kartu neatejo vakar ar uzvakar... Jis tikriausiai neatejo ir pries du metus. Sitas nenorejimas buti kartu galbut jau buvo uzprogramuotas nuo paciu santykiu pradzios???

Daug kalbama apie santykiu krizes... Bet nejaugi tekedamos negalvojot, kad su situo vyru risat savo gyvenima visam laikui? Nejaugi negalvojot, kad jis ir tik jis bus jusu vaiku tevas, jusu partnetris? Ar viskas buvo gerai pradzioj? Neturiu omeny pirmuju dienu, menesiu, turiu omenyje, ar vestuves buvo gerai apgalvotas zingsnis?!

As tekedama zinojau kokios MB ydos neduoda man ramybes - jis ju ir neatsikrate, tik gal as "apsislifavau" - ismokau su jo ydomis gyventi - jis su manosiomis. Bet tikru tikriausiai neisivaizduoju savo gyvenime kito vyro. Jo nuostatos seimos atzvilgiu atitinka mano lukescius. Musu sajunga buvo labai gerai apgalvotas zingsnis...

Lova - taip pat svarbus poros santykiuose... Neisivaizduoju kaip gali du artimi zmones buve artimi visais atzvilgiais tapti salti ir nejausti nieko tokio... Juk kiekvienai porai buna "atsalimas". Buna, kad nesinori myletis, bet tai galima siek tiek pateisinti - problemos darbe, stresas, nuovargis ir t.t.
Mums padeda aplinkos pakeitimas, turmpos atostogos, kartais uztenka dviese iseiti papietauti ar tiesiog lovoj igerti kokio vynelio ir pasisneketi... Juodieji laikotarpiai isgyvenami, kai abu partneriai snekasi, kada yra supratimas...
Nemanau, kad viskas gali taip viena diena imti ir uzgesti...

Sprendimas visada yra, tik ne visada jo norisi iekoti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2008 09 24, 13:54)
Ir saves nekaltinu, tai JIS KALTAS...Elgiuosi su juo taip, kaip jauciuosi, nesiskaitau nei vienu zodziu! Jei ka akys gatava iskabinti, kaip stovi!

Nesistebiu,kad jam nebestovi....dar vienas impotentas,moters padarytas...nors gal spalvą pakeis...sėkmės jam...
Atsakyti
Gal kontraceptikus pradėjai gerti?
Atsakyti
as linkusi sutikti su Mylima26 nuomone.. tox visapusiskas atsalimas nuo vyro turi buti vienaip ar kitaip pastumetas... arba tu pradejai matyti kitus,ir noras pasukti kitu keliu vercia taip atstumti antraja puse,arba antroji puse yra padariusi kazka negera - kaip smurtas seimoje,neistikimybe ir pan... daug ka reiskia ir zodziai pasakyti vieni kitiems...mano draugai gyvena jau 6 metai,ir jiems yra normalu susipykus vienas kita pasiusti i visas keturias puses ,pasisvaidyti bliudais ir tt... pas juos meiles nera,lovoje tuo labiau net nekalbu... visokiausiu niuansu buna.. ax.gif nors zinoma,nenoriu spjauti i sulini,bet tfu tfu tfu.... smile.gif
Atsakyti
Vienareikšmiškai - įmanoma thumbup.gif
Atsakyti
nemanau
Papildyta:
sutinku ir as su Mylima26 nuomone
Atsakyti
Merginos, juk negali buti taip pat kaip draugystes pradzioj ir po 10 metu.... Meile.... ji pas mus transformavosi i kazka daugiau nei Meile. Kai pergyveni viska 'dziaugsme ir varge', sugyveni vaikus, bet kokiu atveju, sustipreja santykiai, ir kaip man atrodo, negaleciau buti be savo vyro. Gal tos pirmines aistros ir nebeliko (kada myletis verzdavomes kiekviena diena), bet jeigu vyras visiskai nebetraukia sad.gif na tuomet ne kas. kaip cia kazkas anksciau minejo, vedybos turejo buti labai stipriai apgalvotas zingsnis.
Atsakyti
laba diena, mergaites... 4u.gif skaitau ir baisu darosi, nors as dar neistekejusi bet pastaraisiais menesiais musu santykiai pakriko, draugas isgeres leptelejo kad jam neuztenka i savaite ar dvi vieno ar dvieju kartu... blink.gif Zodziu man tai buvo kaip smugis didziausias! verysad.gif mes kartu 4 metai, kartu negyvename, esu studente dar su tevais gyvenu...taip sirdi skauda nezinau ka galvot o tuo labiau kalbeti, mane tai labai iskaudino, pripazinsiu jis labai pajegus ir daznai norintis, bet as kitokia...ir jau nebezinau ka daryti...neturiu tokia tena su niekuom net pakalbeti, negi cia jau galas viskam? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2008 09 24, 13:54)
Maniau, esu tokia viena, bet ne.....Maniau, kad tik man vienai sauna i galva.......nenoriu, nebegaliu, blogai ir t.t.  doh.gif
Ir saves nekaltinu, tai JIS kaltas!
Tikras pragaras sitaip gyventi. Elgiuosi su juo taip, kaip jauciuosi, nesiskaitau nei vienu zodziu! Jei ka akys gatava iskabinti, kaip stovi!
Kalbejome n-kartu ir kas? Niekas nesikeicia, zmogaus, kaip ir pasaulio nepakeisi. Aiskinau, man nuobodu ir liudna, negera, as gi moteris, nu ir ka? Tam kartui supranta, o kitadien vel.........
Eina peklon..................................
mad.gif

Ir man tas pats, liudna..... bet.... verysad.gif tik galvoaju man cia vienai taip yra, bet ziuriu yra bendraminciu....
na kodel mes moterys jauciames tokios vienisos, nelaimingos ir nemylimos??? mes tikrai keistos, kodel jiems viskas buna dzin, pasikalbu kaip juociuosi, o jis snausdamas paklauso ir nieko....pagalvoja, bet tik tiek......as jau nebegaliu ir daugiau taip, net nezinau gaila ir saves na ir dabar jau 2 vaikuciu.....
na bet santuoka del vaiku, tai neverta.....o gal tai krize??? gal, gal ir vis lieka daug gal???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimoka: 26 spalio 2008 - 14:30
Manau,kad jei tavo vyras pradetu dometis kita moterimi,tai tavo meile jam greitai sugriztu ax.gif
Atsakyti