Įkraunama...
Įkraunama...

Išblėsę jausmai.

QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 07, 11:58)
Absurdiškai skamba tikriausia, bet aš kankinuosi, nes, manau, kad nebemyliu savo vyro. Net nebežinau kada ir ką pražiūrėjau, bet, atrodo, kad atsipeikėjau tik dabar. Nebenoriu jo artumo, netraukia, kaip vyras,visiškai, nei trupučio, nebegaliu su juo mylėtis  verysad.gif  nebenoriu su juo leisti laiko, pagalvojau, kad mus sieja tik vaikas ir materialus turtas. Bet jis mane myli, ir dukra, o ir aš nelinkus draskyti šeimos, nes neįsivaizduoju gyvenimo  ne šeimoje.
Bet man blogai, man sunku, aš nesijaučiu laiminga, su pavydu žvelgiu į kitas šeimas, kurių dauguma man atrodo vos ne idealios.Ar jus, pragyvenusias septynis ir daugiau metų santuokoje traukia jūsų vyrai, gal visoms taip yra, ir be reikalo panikuoju?  verysad.gif

QUOTE(GreTa.Z @ 2008 09 21, 22:10)
Turbūt,kad pati viena nesugebėsiu nieko padaryt, teks pasikalbėti ir išsakyti viską  verysad.gif  Jau kartais atrodo,kad,va jau gerai tuoj viskas bus, taisosi, bet paskui vėl... ir aš ten pat sėdžiu, toje pačioje duobėje su tokiom pačiom mintimis.
Jau ir nusibodo taip tampyti gumą, gal ir sugriausiu aš viską, pasakius,kaip jaučiuosi, bet reikia taip padaryti, jau nebematau kitos išeities, nes, galvoju, kad čia tik laiko ir mano kantrybės klausimas.

unsure.gif o kodėl tiek laiko tempta ir slėpta nuo vyro tai ką jaučiat? Tai judviejų šeima ir tik jūs dviese rasit arba nerasit tą sprendimą, kaip atgaivinti išblėsusius jausmus. Vyras jūsų gi neaiškiaregys, neatspės kaip jūs jaučiatės, o nežinodamas jūsų dvejonių - neturi ir galimybių kažko imtis. Čia visi gali pult siūlyti išeitis pagal savajį gyvenimo supratimą, bet nebūtinai tie patarimai jums bus naudingi schmoll.gif .
Jausmai: išblėsta vienokie, bet įsiplieskia kitokie-turbūt neįmanoma visą gyvenimą gyvent taip kaip tadien, kai supratote jog mylit savo vyrą. Jausmai keičiasi ir jei naujieji jūsų jausmai jums trukdo, turit spresti ką su jais daryt, o nesikratyti galvojant jog viskas susitvarkys savaime. Išblėsusius jausmus atgaivinti įmanoma, bet to turit norėti dviese-vienas ne arklys vežime, nepatemps mirksiukas.gif
4u.gif raskit sau geriausią sprendimą
Atsakyti
Tik pagal legendas gulbes lieka su vienu partneriu iki pat mirties, bet mes tai ne gulbes!
Tai labai naturalu, kad buvo meile ir dingo.
Man dabar taip yra! Mylejau savaji, o dabar.......... doh.gif Nenoriu, nemyliu ir galvoju palikti ji! Ir visai nebijau likti vienas su vaiku! Kodel tureciau pati sau miglas pusti? Kodel tureciau pergyventi, kad taip atsitiko? Yra kaip yra! Palikau savo sazine ramybeje.
Papildyta:
QUOTE(Lieputaite @ 2008 08 07, 14:10)
na gal elementariai reiktų  nors savaitėlę pabūti atskirai, nesikalbėti, nesiskambinti, gal tai padėtų suprast ar vis dar tau reikia tavo vyro  4u.gif

Puikus patarimas, labai gerai veikia! mirksiukas.gif
As savaite pabuvau be jo! Kaip buvo gera, o vakar grizo ir vel tas pats..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2008 09 22, 09:21)
Tik pagal legendas gulbes lieka su vienu partneriu iki pat mirties, bet mes tai ne gulbes!
Man dabar taip yra! Mylejau savaji, o dabar.......... doh.gif Nenoriu, nemyliu ir galvoju palikti ji! Ir visai nebijau likti vienas su vaiku! Kodel tureciau pati sau miglas pusti? Kodel tureciau pergyventi, kad taip atsitiko? Yra kaip yra! Palikau savo sazine ramybeje.
Papildyta:
Puikus patarimas, labai gerai veikia!  mirksiukas.gif
As savaite pabuvau be jo! Kaip buvo gera, o vakar grizo ir vel tas pats..... doh.gif

Tik nevisada kita puse suteikia toki malonuma - pbuti atskirai. Mano vyras bijo tai padaryti, nes galvoja, kad as tuoj leksiu kito ieskotis. Graudziai juokinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasuolė.A @ 2008 09 22, 11:04)
Tik nevisada kita puse suteikia toki malonuma - pbuti atskirai. Mano vyras bijo tai padaryti, nes galvoja, kad as tuoj leksiu kito ieskotis. Graudziai juokinga  doh.gif

Kodėl kita pusė turi jums kažką teikti ar ne? Siekiate užkrauti kitam atsakomybę už savo sprendimus ir jų pasekmes?

Suvokti reikia, kas jums svarbiau - vyro baimės ar jūsų pačios gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2008 09 22, 09:21)
Papildyta:
Puikus patarimas, labai gerai veikia!  mirksiukas.gif

Ir man taip buvo... kai jo nebuvo, man taip gera buvo vienai, nepasigedau net blush2.gif
Gal ir gerai, kad taip užtikrintai žinot ką daryti ir ko norit ir su tokiu optimizmu kalbate. Svarbiausia santarvė su pačiu savimi.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 22, 11:14)
Kodėl kita pusė turi jums kažką teikti ar ne? Siekiate užkrauti kitam atsakomybę už savo sprendimus ir jų pasekmes?

Suvokti reikia, kas jums svarbiau - vyro baimės ar jūsų pačios gyvenimas.

Turetumet toki ikyru vyra kaip as, kitaip galvotumet. Bet nepabuvus kito zmogaus vietoje sunku tai suprasti
Atsakyti
QUOTE(Rasuolė.A @ 2008 09 23, 11:55)
Turetumet toki ikyru vyra kaip as, kitaip galvotumet. Bet nepabuvus kito zmogaus vietoje sunku tai suprasti

Tai neturėkite to įkyruolio. Jis nepasikeis vien dėl to, kad jums jis toks nepatinka. Situaciją reikia keisti ir beje jums pačiai, nes tai netinka jums, o vyrui visai gerai ir aš visai suprantu ir pateisinu jo nenorą nieko keisti.

Atsakyti
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 08 07, 21:19)
Problema  ne sekse, o tame, kad aš aplamai su juo nebenoriu sekso, tai ir būtų pagrindinė problema. Nejaučiu jam jokio potraukio, argi taip sunku suprasti? O šeimoj taip neturi būt, dėl to ir blogai jaučiuosi.
Tai aš ir noriu sužinoti ar toks nenoras tik man vienai užėjo, ar būna taip ir kitoms? Ar kada nors gulėdamos šalia savo vyro, žiūrėdamos į jį pagalvojot sau, kad NE, aš nenoriu jo! Ir ne šiaip sau vieną kartą pagalvojot, o pastoviai taip...

man taip buna verysad.gif ir l. daznai verysad.gif siuo metu butent taip yra Nebenoriu jo artumo
netraukia, kaip vyras,visiškai, nei trupučio
nebegaliu su juo mylėtis
nebenoriu su juo leisti laiko
man blogai
man sunku
aš nesijaučiu laiminga verysad.gif
praeina kazkuris tai laikas, biski "apsiraminu", bet vistiek tos BAISIOS mintys man gryzta doh.gif
kazkoks kosmaras! mes 5 m. kartu...
as jam jau kelis kartus sakiau, kaip as jauciuosi. jam buna saltas dusas doh.gif
bet poto jis man sako, kaip jis mane myli ir t.t.
ir klausiu jo, kodel tu nori buti su manim?...
Atsakyti
QUOTE(open @ 2008 09 23, 12:14)
man taip buna  verysad.gif ir l. daznai  verysad.gif siuo metu butent taip yra Nebenoriu jo artumo
nebegaliu su juo mylėtis
man blogai
man sunku
aš nesijaučiu laiminga  verysad.gif
praeina kazkuris tai laikas, biski "apsiraminu", bet vistiek tos BAISIOS mintys man gryzta  doh.gif
as jam jau kelis kartus sakiau, kaip as jauciuosi. jam buna saltas dusas  doh.gif

Vajeeeee kaip dar būna verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(open @ 2008 09 23, 14:14)
man taip buna  verysad.gif ir l. daznai  verysad.gif siuo metu butent taip yra Nebenoriu jo artumo
nebegaliu su juo mylėtis
man blogai
man sunku
praeina kazkuris tai laikas, biski "apsiraminu", bet vistiek tos BAISIOS mintys man gryzta  doh.gif
as jam jau kelis kartus sakiau, kaip as jauciuosi. jam buna saltas dusas  doh.gif

labai gerai suprantu tave ir uzjauciu, nes panasiai jauciuosi.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2008 09 23, 14:14)
nebegaliu su juo mylėtis
man blogai
man sunku

O ka galvoji daryt? Taip ir gyvensi visą gyvenimą su tokiomis mintimis, ar tiki, kad dar pasikeis situacija. O va, matai, tavo vyrui visvien, jis tave myli ir taškas.
O ar senai tave tokios mintys lankyt pradėjo, ar ilgai jau taip kankiniesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GreTa.Z @ 2008 09 23, 18:04)
O ka galvoji daryt? Taip ir gyvensi visą gyvenimą su tokiomis mintimis, ar tiki, kad dar pasikeis situacija. O va, matai, tavo vyrui visvien, jis tave myli ir taškas.
O ar senai tave tokios mintys lankyt pradėjo, ar ilgai jau taip kankiniesi?  g.gif

Atsakysiu už save aš kankinuosi taip jau daygiau nei 3 metai..
Atsakyti