Siandien isbandziau naujus Chanel blizgius Auksinis grazus,bet turiu jau auksini YSL,violetinis grazus (JVana jau aprase ) o buvo dar koralo spalvos be blizguciu,irgi idomi spalvyte,bet keista man,po pusvalandzio nebeliko to blizgio ant lupu
kokie atsiliepimai apie maybelline blizgius?
QUOTE(Girmantee @ 2008 09 06, 20:19)
kokie atsiliepimai apie maybelline blizgius?
Man 'wet shine diamonds' vienas is mylimiausiu blizgiu - spalvyte ideali, o laiko irgi puikiai.
niekas dar nebandėt šitų?
"Panelėje" buvo įdėtas mėginukas, reiks kada pabandyt
"Panelėje" buvo įdėtas mėginukas, reiks kada pabandyt
Aš jau keletą mėnesių turiu šitą. Tai kaip čia pasakius... Spalvą užtepus reikia palaukti, kol visai uždžius dažai (tada labai labai tempia lūpas, o tai man nemalonu), tada tik tepti tą balzamą. Jei tepsi balzamą ant ne visai nudžiūvusių dažų - viskas nueis velniop (Man pirmą kartą taip ir buvo)
Labai nepatinka man jis tuo, kad dienos bėgyje nueina ne tolygiai, o kažkokiais rėžiais... Bet tik padažytas laaabai gražiai atrodo
Labai nepatinka man jis tuo, kad dienos bėgyje nueina ne tolygiai, o kažkokiais rėžiais... Bet tik padažytas laaabai gražiai atrodo
O as tai taip apsidziaugiau nes buvo mano gimtadienis ir gavau is savo treneriu Victorios Secreat lupu blizgesi,jau toks maloniai kvepaintis ir saldus..mmm..
QUOTE(vikutea @ 2008 09 07, 18:59)
gal kas turit blizgi 6 hours is loreal? idomus jis man...
turiu, jau baugiu sunaudot. man asmeniškai labai patiko, tikrai ilgai laikosi, lūpas minkština o ir spalvytę tinkamą radau
QUOTE(vikutea @ 2008 09 07, 19:59)
Turiu as ji, bet gailiuos nusipirkus, labai lupas sulipina. geriausias man is visu kol kas bandytu tai Lancome color fever gloss. nei lipina, nei nusivalgo greit.
QUOTE(vikutea @ 2008 09 07, 19:59)
Turiu aš. Bronze tos kolekcijos . Šiaip man jis patinka minkština ir švelnina lūpytes. Beto pas mane jis išskirtinis pats ryškiausias ir ilgiausiai išliekantis blizgis .
O jūs, merginos, naudojat tuos brangius blizgius? Ar kaip? Aš pavyzdžiui tai naudoju paprastus už 4.99 arba 8.99 Dar nei vieno neturėjau brangesnio nei 16 LT
QUOTE(SkyClouds @ 2008 09 08, 19:45)
Turiu aš. Bronze tos kolekcijos . Šiaip man jis patinka minkština ir švelnina lūpytes. Beto pas mane jis išskirtinis pats ryškiausias ir ilgiausiai išliekantis blizgis .
O jūs, merginos, naudojat tuos brangius blizgius? Ar kaip? Aš pavyzdžiui tai naudoju paprastus už 4.99 arba 8.99 Dar nei vieno neturėjau brangesnio nei 16 LT
bet gi tas Lorealapie 30 kainuoja
pabandžiau šito mėginuką
šiaip spalva labai ryški buvo įdėta, tokios tikrai nepirkčiau bet tai įdomiai jis. užtepi spalvą, palauki 2 min. tada ji pridžiūsta kaip aliejiniai dažai ir tepi tą permatomą laikosi gal ir neblogai,o visa kita pasakyt mėginuko buvo per maža
šiaip spalva labai ryški buvo įdėta, tokios tikrai nepirkčiau bet tai įdomiai jis. užtepi spalvą, palauki 2 min. tada ji pridžiūsta kaip aliejiniai dažai ir tepi tą permatomą laikosi gal ir neblogai,o visa kita pasakyt mėginuko buvo per maža