Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

Siandien isbandziau naujus Chanel blizgius smile.gif Auksinis grazus,bet turiu jau auksini YSL,violetinis grazus (JVana jau aprase thumbup.gif) o buvo dar koralo spalvos be blizguciu,irgi idomi spalvyte,bet keista man,po pusvalandzio nebeliko to blizgio ant lupu g.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie maybelline blizgius?
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 09 06, 20:19)
kokie atsiliepimai apie maybelline blizgius?

Man 'wet shine diamonds' vienas is mylimiausiu blizgiu - spalvyte ideali, o laiko irgi puikiai. thumbup.gif
Atsakyti
niekas dar nebandėt šitų?
user posted image
"Panelėje" buvo įdėtas mėginukas, reiks kada pabandyt g.gif
Atsakyti
Aš jau keletą mėnesių turiu šitą. Tai kaip čia pasakius... Spalvą užtepus reikia palaukti, kol visai uždžius dažai (tada labai labai tempia lūpas, o tai man nemalonu), tada tik tepti tą balzamą. Jei tepsi balzamą ant ne visai nudžiūvusių dažų - viskas nueis velniop smile.gif (Man pirmą kartą taip ir buvo)
Labai nepatinka man jis tuo, kad dienos bėgyje nueina ne tolygiai, o kažkokiais rėžiais... Bet tik padažytas laaabai gražiai atrodo smile.gif
Atsakyti
O as tai taip apsidziaugiau nes buvo mano gimtadienis ir gavau is savo treneriu Victorios Secreat lupu blizgesi,jau toks maloniai kvepaintis ir saldus..mmm.. wub.gif
Atsakyti
gal kas turit blizgi 6 hours is loreal? idomus jis man...
Atsakyti
QUOTE(vikutea @ 2008 09 07, 18:59)

turiu, jau baugiu sunaudot. man asmeniškai labai patiko, tikrai ilgai laikosi, lūpas minkština o ir spalvytę tinkamą radau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutea @ 2008 09 07, 19:59)

Turiu as ji, bet gailiuos nusipirkus, labai lupas sulipina. geriausias man is visu kol kas bandytu tai Lancome color fever gloss. nei lipina, nei nusivalgo greit. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutea @ 2008 09 07, 19:59)

Turiu aš. Bronze tos kolekcijos 4u.gif . Šiaip man jis patinka minkština ir švelnina lūpytes. Beto pas mane jis išskirtinis biggrin.gif pats ryškiausias ir ilgiausiai išliekantis blizgis mirksiukas.gif .

O jūs, merginos, naudojat tuos brangius blizgius? Ar kaip? Aš pavyzdžiui tai naudoju paprastus už 4.99 arba 8.99 smile.gif Dar nei vieno neturėjau brangesnio nei 16 LT schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2008 09 08, 19:45)
Turiu aš. Bronze tos kolekcijos 4u.gif . Šiaip man jis patinka minkština ir švelnina lūpytes. Beto pas mane jis išskirtinis biggrin.gif pats ryškiausias ir ilgiausiai išliekantis blizgis mirksiukas.gif .

O jūs, merginos, naudojat tuos brangius blizgius? Ar kaip? Aš pavyzdžiui tai naudoju paprastus už 4.99 arba 8.99 smile.gif Dar nei vieno neturėjau brangesnio nei 16 LT schmoll.gif

bet gi tas Lorealapie 30 kainuoja
Atsakyti
pabandžiau šito mėginuką
user posted image
šiaip spalva labai ryški buvo įdėta, tokios tikrai nepirkčiau biggrin.gif bet tai įdomiai jis. užtepi spalvą, palauki 2 min. tada ji pridžiūsta kaip aliejiniai dažai lotuliukas.gif ir tepi tą permatomą g.gif laikosi gal ir neblogai,o visa kita pasakyt mėginuko buvo per maža g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 09 rugsėjo 2008 - 08:42