Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(Vitulka @ 2008 08 27, 11:58)
va čia Gamucci pardavinėja  4u.gif  #87 žinutė

Aciu labai wink.gif
Atsakyti
Pasiblizginau lūpytes "Lancome Juicy Tubes Cherie" ( 59 Fancy Turquoise). Blizgesys labai tirštas, gerai laikosi, turi daug smulkių blizgučių, kuriuos užtepus, lūpos atrodo netgi šiek tiek perlamutrinės. Lyginant su "Essence" mėlynu blizgiu - labiau patiko pastarojo žvilgesys, gaivumo pojūtis ant lūpų, na, o "Lancome" favoritas dėl savo klampumo ir laikymosi smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 27 rugpjūčio 2008 - 12:49
o kaip šitas?
blizgis

Vikuteee o kiek mokėjai už Lancome blizgį?
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2008 08 27, 18:23)
Vikuteee o kiek mokėjai už Lancome blizgį?

Kai užsisakinėjau, kainavo 15$. Dabar braškėse 21.5$.
Papildyta:
"Kristianoj" "Juicy Tubes" apie 71Lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 27 rugpjūčio 2008 - 16:33
Oro uoste pirkau MAC PLUSHGLASS, spalvyte nice buzz. Likau suzaveta wub.gif

pasitepus juo lupas maloniai saldo, bet ne dilgcioja. turi didinamaji efekta, nes kaip tik ir prasiau tokio smile.gif
manau sita pabaigus kitas taip pat bus MAC, nes labai labai jau patinka bigsmile.gif wub.gif

jei reiketu vertinti desimtbaleje sistemoje tai tikrai 10 ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 08 10, 13:39)
Gal galit rekomenduoti blizgį kasdienai, kad nereiktų lūpoms balzamo ir kad spalva lengva būtų. PAstaruoju metu labiasuiai tiko ir patiko Juicy tubes (turėjau braškinį ir Ticled pink).
Nepatiko: Dior Addict, Bourjois, Loreal.

man labai patinka kiekvienai dienai Clinique Full Potential™ Lips Plump and Shine
blizgesiukas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 28 rugpjūčio 2008 - 08:40
QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 08 28, 03:12)
Oro uoste pirkau MAC PLUSHGLASS, spalvyte nice buzz. Likau suzaveta  wub.gif

pasitepus juo lupas maloniai saldo, bet ne dilgcioja. turi didinamaji efekta, nes kaip tik ir prasiau tokio  smile.gif 
manau sita pabaigus kitas taip pat bus MAC, nes labai labai jau patinka  bigsmile.gif  wub.gif

jei reiketu vertinti desimtbaleje sistemoje tai tikrai 10 !  thumbup.gif

aham, pabandzius MAC'us ir man tokia mintis: "kitas TAIP PAT bus MAC" lotuliukas.gif thumbup.gif geri jie.... flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 08 28, 11:36)
aham, pabandzius MAC'us ir man tokia mintis: "kitas TAIP PAT bus MAC"  lotuliukas.gif  thumbup.gif  geri jie....  flirt.gif

sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
turiu lorealio blizgi, tai esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
man tas essence lupu blizgis nenuima raudonio doh.gif kaip nervina, ytariu kad ir kiti nenuims g.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 09 03, 11:21)
Vakar isigyjau Chanel Levres Scintillantes Brilliant Extreme Glossimer - 116 Delight is naujosios kolekcijos. Kiek panasus i melynaji blizgesi. Neduoda intensyvios spalvos, bet daugiau naturalumo ir gal lupu putlumo, o man asmeniskai labiausiai patinka tai,kad priesingai nei anksteni mano tureti Chanel lupu blizgesiai, sitie "nesusigumuliavo" ties lupu kampuciais, o isties keleta valandu graziai ir maloniai ant lupu issilaike. Itiko man.

F_A idejo paveiksleliu su naujaja Chanel kolekcija. As tik imetu nuoroda, kurioje detaliau aprasoma si kolekcija  - http://www.chanel.co...b...&height=776

Percituoju cionais.. blush2.gif Nes pirmakart zinute palikau "Lupdaziu" temoj.
Atsakyti
man puikiai raudoni nuima Guerlain Terracota melynas drinks_cheers.gif
megstu Lancome Juicy Tubes Melon, Clarins Instant Lip Perfector, Isadora
Atsakyti