Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(SkyClouds @ 2008 08 25, 11:31)
Sveikos, jau buvau čia ir lieku  biggrin.gif . O kiek ten tas guerlain'as mėlynas kainuoja?  g.gif Ir šiaip braškėse galima tik kreditinėm atsiskaityt? rolleyes.gif

25.50 $
Guerlain
Visa tema apie braškes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 10, 23:55)
Juicy tubsai klampesni ir ilgiau islieka. Superbalmai labiau drekina, bet ant lupu atrodo panasiai jie. Abu suteikia lupoms ledini spindesi  smile.gif

idomu cia tik man vienai nusipirkus juicy tubsa kazkur po poros menesiu jis siaubingai pradvoke... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 25, 12:44)

Ačiū labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2008 08 25, 11:49)
idomu cia tik man vienai nusipirkus juicy tubsa kazkur po poros menesiu jis siaubingai pradvoke... doh.gif

Tau vienai biggrin.gif Matyt pasibaige galiojimas. Arba paseno, nes buvo netinkamai laikomas.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 25, 18:20)
Tau vienai  biggrin.gif  Matyt pasibaige galiojimas. Arba paseno, nes buvo netinkamai laikomas.

o gal netikras buvo..... juk kad kazkoks nemalonus kvapas butu tai net nezinau kiek ir kaip reikia laikyt biggrin.gif

paprastai pasibaigus galiojimui galetu tekstura pasikeisti, bet kad "siaubingai" kvepetu tai net neisivaizduoju biggrin.gif juk ne zuvis ar koks maisto produktas
Atsakyti
ojej kiek mano tubsui laiko jau pasakyt negaliu (cia vis per negalejima atislaikyt pirkti, nes nzn kiek ju turiu) - ir jokio nemalonau kvapo schmoll.gif
Atsakyti
as nusipirkus YSL golden gloss, tai noris dazytis net namie sedint, jau toks wub.gif
Atsakyti
user posted image

niekur nerandu sito verysad.gif o taip noriu isbandyti ji verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2008 08 26, 20:30)
user posted image

niekur nerandu sito  verysad.gif  o taip noriu isbandyti ji  verysad.gif

mačiau pardavinėja SM kosmetikos išparduotuvėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 26, 21:48)
mačiau pardavinėja SM kosmetikos išparduotuvėj  ax.gif

niekur nerandu sad.gif