Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(Malena @ 2008 08 18, 17:13)
Mada yra Laisves pr. o ne Savanoriu pr. rolleyes.gif

žinau gi biggrin.gif . o eurokos yra savanorių prospekte rolleyes.gif
Atsakyti
As vis dar laukiu savo melynojo guerlain by emilio pucci ax.gif
Atsakyti
Jei kam idomu, Kaune Sauletekio Eurokos dar yra melynuju Essence good.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės mirksiukas.gif Norėjau pasidomėti, ką naudojate? Kažkada turėjau žiauriai mielą blizgesiuką - toks smėlio spalvos, o ant saulės dar atsplavį įgauna. Kai patebi riebus, kaip aliejukas, kvepia... Bet nebeatsimenu firmos, o blizgesiukas kaip dingo, taip dingo doh.gif
Atsakyti
o koki efekta suteikia estee lauder baltasis blizgesys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 08 23, 11:14)
o koki efekta suteikia estee lauder baltasis blizgesys? smile.gif

Siaip balta spalva duoda diduma, tai pastebejau, kad ir balti blizgesiukai tuo pasizymi.

Turiu EL kubelyje, Lancome 'juicy tubes' ir Guerlain 'kiss kiss' 800nr. Tai pastarasis baltas, bet su smulkiais perlinio ruzavumo bliguciais, tai lupos rozines buna nuo jo, todel netinkamas jis i sita baltu kategorija. biggrin.gif

O EL ir Lancome, tai yra daugmaz permatomi su smulkiais baltais/sidabriniais blizguciais. Lupyciu nenubalina, bet gal siek tiek pasviesina (bet raudonumo kaip melyni nenuima), siek tiek paputlina.
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 08 23, 18:19)
Siaip balta spalva duoda diduma, tai pastebejau, kad ir balti blizgesiukai tuo pasizymi.

Turiu EL kubelyje, Lancome 'juicy tubes' ir Guerlain 'kiss kiss' 800nr. Tai pastarasis baltas, bet su smulkiais perlinio ruzavumo bliguciais, tai lupos rozines buna nuo jo, todel netinkamas jis i sita baltu kategorija.  biggrin.gif

O EL ir Lancome, tai yra daugmaz permatomi su smulkiais baltais/sidabriniais blizguciais. Lupyciu nenubalina, bet gal siek tiek pasviesina (bet raudonumo kaip melyni nenuima), siek tiek paputlina.

dekui 4u.gif
Atsakyti
Dasha Paskelbta 2008 08 18, 21:38
  Jei kam idomu, Kaune Sauletekio Eurokos dar yra melynuju Essence 

Aišku gundausi ir aš pabandyti šiuos mėlynuosius blizgius g.gif , bet kuom jie visoms taip patinka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 24, 18:22)
Aišku gundausi ir aš pabandyti šiuos mėlynuosius blizgius g.gif , bet kuom jie visoms taip patinka? blush2.gif

Essense temoj apie juos tiek prikalbėta ..... biggrin.gif
Atsakyti
Vitulka Paskelbta Šiandien, 18:32

Essense temoj apie juos tiek prikalbėta .....

Nusipirkau ir aš jau tą mėlynąjį bigsmile.gif , bet radau Mole. Na aš norėjau sužinoti kuom apskritai šie mielynieji ypatingi g.gif . Pabandžiau, na net ir nežinau.... rolleyes.gif gal ir malonus..... wub.gif
Atsakyti
kai kurioms jie pašviesina lūpas. jos tai vadina 'raudonio nugesinimu' rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, jau buvau čia ir lieku biggrin.gif . O kiek ten tas guerlain'as mėlynas kainuoja? g.gif Ir šiaip braškėse galima tik kreditinėm atsiskaityt? rolleyes.gif
Atsakyti