loreal 6H
QUOTE(F_A @ 2008 08 13, 21:24)
Atnesk parodyt kai susibegsim
vaje kaip brangiai as uz saviski gal 8 svarus mokejau Nu svarbu patinka Kokia spalva emei? gal rags to riches kaip maniskio?
vaje kaip brangiai as uz saviski gal 8 svarus mokejau Nu svarbu patinka Kokia spalva emei? gal rags to riches kaip maniskio?
butinai dabar jis visalaik su manim
taaaip, brangiai, bet ka padarysi jei pati ar kas nors vaziuotu i uzsieni zinoma labai prasyciau parvezt uz normalia kaina, bet artimiausiu metu nenusimato, o taip norejos ! aha, butent tokia kaip tavo spalva, as ja vos pamacius ant taves labai susizavejau - nerealiai atrodo
dar ziurejau rozine - baby sparkle - bet rags to riches grazesne...
Siandien isbandziau Essence "Ibiza lounge, 01 Chill out zone" melynaji blizgi. Jis svelniai metinis, su mazais melynais blizgiukais, labai smagiai saldantis Jis panasus i Estee Lauder Pure Pops "Peppermint", tik Essence daug fainesnis, neturi to nemalonaus kvapo kaip EL, o ir kaina puiki, 10 lt nekainuoja, rekomenduoju pameginti
Essence melynas blizgis apatinis (pas mus LT kazkodel ju pakuotes grynai melynos, be to geltono virsaus):
EL Pure Pops:
Essence melynas blizgis apatinis (pas mus LT kazkodel ju pakuotes grynai melynos, be to geltono virsaus):
EL Pure Pops:
F_A, o kaip tau su laikymusi? Fainas blizgesiukas, o ypač vasarai, bet man jis prastokai laikosi
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 16, 19:11)
F_A, o kaip tau su laikymusi? Fainas blizgesiukas, o ypač vasarai, bet man jis prastokai laikosi
Guerlain melynieji laikos geriau, jie lipnesni, o sitas Essence man pasirode daug geresnis uz mano turetus ir turimus Estee Lauder. Jis laikos panasiai kaip EL, ne per ilgiausiai, bet ant lupu man tikrai patiko, ir ta meta neikyri ir vesina maloniai tokia tvankia diena
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 08 16, 22:50)
F_A, kur tu ji toki iskapstei, kokioj parduotuvei? Ale tu moki atrasti fainu dalikeliu.
Eurokos Big'e pirkau. Buvo likes dar 1, nes jie is limituotos kolekcijos, matyt, ispirko
O as siandien anekdotine situacija apturejau su melynais blizgiais Nusipirkus buvau Dior 'addict' melyna blizgi, bet kadangi ir taip jau pas mane ju kruva, tai galvojau parduot. Mamytes klausineja ka tie blizgiai daro, ar nemelyni ant lupu, o as ir atsakau koks jie geris. Nu siandien galvoju visgi isbandyt ta melynaji (indelyje tokia grazi dzinso melyna spalva) - blizgejimas, tai geris, BET... lupos RYSKIAI melynos patapo Tai gerai, kad pakeliui i Sephora buvau - nunesiau ir pridaviau atgal.
[quote=F_A,2008 08 16, 20:08]
Siandien isbandziau Essence "Ibiza lounge, 01 Chill out zone" melynaji blizgi. Jis svelniai metinis, su mazais melynais blizgiukais, labai smagiai saldantis Jis panasus i Estee Lauder Pure Pops "Peppermint", tik Essence daug fainesnis, neturi to nemalonaus kvapo kaip EL, o ir kaina puiki, 10 lt nekainuoja, rekomenduoju pameginti
As siandien irgi toki nusipirkau melyna,nu fainuolis toks,truputi saldantis ir kainuoja nepilnai 8 lt dar maciau buvo graziu seseliu is tos pacios linijos
As siandien irgi toki nusipirkau melyna,nu fainuolis toks,truputi saldantis ir kainuoja nepilnai 8 lt dar maciau buvo graziu seseliu is tos pacios linijos
kur dar to melyno gerio liko? gal vcup yra?
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 18, 16:43)
kur dar to melyno gerio liko? gal vcup yra?
iš vcupo aš iššlaviau bet vieną užvakar palikau. šiaip essence būna visose eurokose. yra madoj, savanorių prospekte
QUOTE(l'eau @ 2008 08 18, 16:47)
iš vcupo aš iššlaviau bet vieną užvakar palikau. šiaip essence būna visose eurokose. yra madoj, savanorių prospekte
Siandien Madoj nemaciau