Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

loreal 6H thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 08 13, 21:24)
Atnesk parodyt kai susibegsim blush2.gif
vaje kaip brangiai unsure.gif as uz saviski gal 8 svarus mokejau unsure.gif Nu svarbu patinka 4u.gif Kokia spalva emei? gal rags to riches kaip maniskio? rolleyes.gif

butinai drinks_cheers.gif dabar jis visalaik su manim smile.gif

taaaip, brangiai, bet ka padarysi doh.gif jei pati ar kas nors vaziuotu i uzsieni zinoma labai prasyciau parvezt uz normalia kaina, bet artimiausiu metu nenusimato, o taip norejos ! blush2.gif aha, butent tokia kaip tavo spalva, as ja vos pamacius ant taves labai susizavejau - nerealiai atrodo bigsmile.gif

dar ziurejau rozine - baby sparkle - bet rags to riches grazesne... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 14 rugpjūčio 2008 - 10:59
Siandien isbandziau Essence "Ibiza lounge, 01 Chill out zone" melynaji blizgi. Jis svelniai metinis, su mazais melynais blizgiukais, labai smagiai saldantis thumbup.gif Jis panasus i Estee Lauder Pure Pops "Peppermint", tik Essence daug fainesnis, neturi to nemalonaus kvapo kaip EL, o ir kaina puiki, 10 lt nekainuoja, rekomenduoju pameginti 4u.gif
Essence melynas blizgis apatinis (pas mus LT kazkodel ju pakuotes grynai melynos, be to geltono virsaus):
user posted image
EL Pure Pops:
user posted image
Atsakyti
F_A, o kaip tau su laikymusi? Fainas blizgesiukas, o ypač vasarai, bet man jis prastokai laikosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 16, 19:11)
F_A, o kaip tau su laikymusi? Fainas blizgesiukas, o ypač vasarai, bet man jis prastokai laikosi  g.gif

Guerlain melynieji laikos geriau, jie lipnesni, o sitas Essence man pasirode daug geresnis uz mano turetus ir turimus Estee Lauder. Jis laikos panasiai kaip EL, ne per ilgiausiai, bet ant lupu man tikrai patiko, ir ta meta neikyri ir vesina maloniai tokia tvankia diena karsta.gif
Atsakyti
F_A, kur tu ji toki iskapstei, kokioj parduotuvei? Ale tu moki atrasti fainu dalikeliu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 08 16, 22:50)
F_A, kur tu ji toki iskapstei, kokioj parduotuvei? Ale tu moki atrasti fainu dalikeliu. bigsmile.gif

Eurokos Big'e pirkau. Buvo likes dar 1, nes jie is limituotos kolekcijos, matyt, ispirko biggrin.gif
Atsakyti
O as siandien anekdotine situacija apturejau su melynais blizgiais doh.gif Nusipirkus buvau Dior 'addict' melyna blizgi, bet kadangi ir taip jau pas mane ju kruva, tai galvojau parduot. Mamytes klausineja ka tie blizgiai daro, ar nemelyni ant lupu, o as ir atsakau koks jie geris. Nu siandien galvoju visgi isbandyt ta melynaji (indelyje tokia grazi dzinso melyna spalva) - blizgejimas, tai geris, BET... lupos RYSKIAI melynos patapo lotuliukas.gif doh.gif Tai gerai, kad pakeliui i Sephora buvau - nunesiau ir pridaviau atgal. ax.gif
Atsakyti
[quote=F_A,2008 08 16, 20:08]
Siandien isbandziau Essence "Ibiza lounge, 01 Chill out zone" melynaji blizgi. Jis svelniai metinis, su mazais melynais blizgiukais, labai smagiai saldantis thumbup.gif Jis panasus i Estee Lauder Pure Pops "Peppermint", tik Essence daug fainesnis, neturi to nemalonaus kvapo kaip EL, o ir kaina puiki, 10 lt nekainuoja, rekomenduoju pameginti 4u.gif
Essence melynas blizgis apatinis (pas mus LT kazkodel ju pakuotes grynai melynos, be to geltono virsaus):
user posted image
As siandien irgi toki nusipirkau melyna,nu fainuolis toks,truputi saldantis ir kainuoja nepilnai 8 lt mirksiukas.gif dar maciau buvo graziu seseliu is tos pacios linijos thumbup.gif
Atsakyti
kur dar to melyno gerio liko? gal vcup yra?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 18, 16:43)
kur dar to melyno gerio liko? gal vcup yra?

iš vcupo aš iššlaviau biggrin.gif bet vieną užvakar palikau. šiaip essence būna visose eurokose. yra madoj, savanorių prospekte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 18, 16:47)
iš vcupo aš iššlaviau biggrin.gif bet vieną užvakar palikau. šiaip essence būna visose eurokose. yra madoj, savanorių prospekte rolleyes.gif

Siandien Madoj nemaciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 18 rugpjūčio 2008 - 16:18