Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(isdykusS @ 2009 02 24, 08:42)
2, 3 ir 7 super.. kokios firmos ir kokios spalvos ju? labai noreciau tokiu ax.gif

2 blizgesiukas vienas is mano mylimuku, parsiveztas is Kinijos, pavadinimai nusitryne jau verysad.gif
3 blizgesys yra Smashbox firmos is Nordstrom. Nr. dabar neturiu galimybes paziuret smile.gif
7 - Estee Lauder blizgesys, jai gerai pamenu, tai spalvyte Candy bigsmile.gif
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 02 24, 09:45)
Eslauda labai grazios spalvos, mano irgi tokios spalvos megstamos, kuri myli labiausiai? 4u.gif O koks numeriukas Shanel antro?

Megstu visus, nes kuriu nemegstu pas mane neuzsilaiko biggrin.gif Chanel antras yra is naujausios kolekcijos - Wild Rose. (kaip tik ji siuo metu parduodu isparduotuveje) mirksiukas.gif
QUOTE(Gunda @ 2009 02 24, 09:48)
Eslauda, koks Nr. Dioro lupdazio? Grazi spalvyte smile.gif

Dior lupdazio neturiu unsure.gif Jei apie dior blizgi tai jis yra 557 nr. smile.gif
Atsakyti
Nu bet vot nelaiku tu ji parduodi cray.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 02 24, 10:07)

Tikrai, nes prieš savaitę lygiai tokį pat nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 02 24, 11:07)

console.gif Bus dar tu blizgiu irnesakyk.gif

QUOTE(Nome @ 2009 02 24, 11:13)
Tikrai, nes prieš savaitę lygiai tokį pat nusipirkau  biggrin.gif

Puikus pasirinkimas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 24, 10:18)
Puikus pasirinkimas  thumbup.gif  wub.gif

Pasirinkimas tai kaip ir puikus, bet kaina lyginant su tavo-tai nelabai puiki lotuliukas.gif
O jeigu ne paslaptis-kodėl parduodi? Spalva, konsistencija ar kas netiko?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 02 24, 11:52)
Pasirinkimas tai kaip ir puikus, bet kaina lyginant su tavo-tai nelabai puiki  lotuliukas.gif
O jeigu ne paslaptis-kodėl parduodi? Spalva, konsistencija ar kas netiko?

Patinka man Chanel blizgiai, ypac scintilantes thumbup.gif Parduodu, nes tiesiog nenaudoju, matyt per daug turiu. Bet nusiskundimu jam neturiu, patinka ir spalva ir konsistencija, rimtai smile.gif
Atsakyti
Eslauda, o koks pavadinimas ir numeris 5 blizgio is kaires? 4u.gif labai patiko spalva bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 24 vasario 2009 - 11:06
QUOTE(lisik @ 2009 02 24, 12:05)
Eslauda, o koks pavadinimas ir numeris 5 blizgio is kaires?  4u.gif  labai patiko spalva  bigsmile.gif

Tai cia butent, Chanel naujasis, Wild Rose, apie kuri diskutuojam. (Kuri parduodu isparduotuveje) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 24 vasario 2009 - 11:08
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 24, 12:07)
Tai cia butent, Chanel naujasis, Wild Rose, apie kuri diskutuojam. (Kuri parduodu isparduotuveje) 4u.gif

aciu uz atsakyma ! bigsmile.gif aciuks.gif
Atsakyti
ESLAUDA puikus blizgeliai bigsmile.gif visos spalvos patinka wub.gif

Atsakyti
man patinka yves saint laurent touche brillance, ilgai islieka, nelipnus, o kaip zeri thumbup.gif
user posted image
Lancome yuicy tubes, patinka vien del kvapo ir skonio wub.gif , nors ir ant lupu gerai atrodo, bet pakuote nelabai patogi ir isvaizdi, ir lipnus labai. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 24 vasario 2009 - 13:11
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 02 24, 14:10)
man patinka yves saint laurent touche brillance, ilgai islieka, nelipnus, o kaip zeri thumbup.gif
user posted image
Lancome yuicy tubes, patinka vien del kvapo ir skonio wub.gif , nors ir ant lupu gerai atrodo, bet pakuote nelabai patogi ir isvaizdi, ir lipnus labai. rolleyes.gif

O kaip jie laikosi?
Atsakyti