Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(Dorotea7 @ 2009 02 19, 10:37)
as tai ieskau tokio su veidrodiniu blizgesiu be blizguciu. Kazin kokios firmos ziureti? Gal kas patars?

Chanel man toks veidrodinis, be blizguciu toks istisinis veidrodinis blizbesys. Bet is CHneliu ne tie kurie su auksine juostele, bet tie kiti smile.gif
Atsakyti
vedrodinis be blizguciu yra rimmel bespalvis, lipnus, ilgai laikosi
Atsakyti
Sveiki :)as biski ne itema , bet manau suprasit smile.gif ieskau temos apie lupdaziuys, bet pasieka neranda, gal kas galetu pabandyti rast per paieska, buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
gal zinot koks blizgis duotu panasu efekta lupoms? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 02 23, 23:06)
gal zinot koks blizgis duotu panasu efekta lupoms?  g.gif

user posted image

Na man panašų efektą suteikia Sally Hansen blizgis Lip Inflation ''Sheer Pink'', bet tik reikia tureti omenyje, kad dar labai daug priklauso nuo pačių lūpų atspalvio mirksiukas.gif
Atsakyti
o sally hansen su blizguciais ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 02 23, 23:32)
o sally hansen su blizguciais ?  4u.gif

Taip, su tokiais švelniais gražiais blizgučiais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 02 23, 23:06)
gal zinot koks blizgis duotu panasu efekta lupoms?  g.gif

user posted image

man suteikia identiska isadora bespalvis blizgesiukas. jis lipnokas, waterfall spalva. tik paties blizgesio nebematau uzraso, nes nusitrynes blush2.gif
Atsakyti
As manau, kad toki efekta suteikia bet koks bespalvis slapias blizgis, arba siek tiek su spalva, bet perregimas bigsmile.gif Cia nuo lupu viskas priklauso, paciu lupu spalvos ir formos. Visoms atrodo skirtingai 4u.gif

Mano lupu priemones smile.gif tik nera neseniai isigytu 2 nauju blizgiu blush2.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 24 vasario 2009 - 00:12
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 23, 23:46)
Mano lupu priemones  smile.gif tik nera neseniai isigytu 2 nauju blizgiu  blush2.gif  4u.gif user posted image

2, 3 ir 7 super.. kokios firmos ir kokios spalvos ju? labai noreciau tokiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 24 vasario 2009 - 07:43
Eslauda labai grazios spalvos, mano irgi tokios spalvos megstamos, kuri myli labiausiai? 4u.gif O koks numeriukas Shanel antro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 24 vasario 2009 - 08:46
Eslauda, koks Nr. Dioro lupdazio? Grazi spalvyte smile.gif
Atsakyti