O man sitas dabar pats pats skanus kvapas,nelimpa kaip medus,toks slidus
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 02 17, 22:34)
jau kokia spalvyte grazi jis toks permatomas ane? o seseliu paleteje yra zalia spalvyte jei neklystu tai jau maciau tada sia kolekcija... reiks vaziuot nugriebt nes pas mus tos kolekcijos taip greit dingsta
Permatomas, vos vos atspalviuka duoda - toks naturalus lupu rausvumas su blizgesiu. Taip yra zalia ir auksine. Zalia tepe ant rankovs - tai tikrai nebus zalias ant lupu Vos vos ant rankos tas zalsvumas matos, ant lupu jo tikrai nebus
QUOTE(ViShy @ 2009 02 18, 12:07)
Spalva patiko si
Neatsidziaugiu
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 18, 14:01)
As i Guerlain naujuka zalsvaji jau nusitaikiau
gal kas jau ir pirkote? gal kokiu atsiliepimu butu apie zalsvuka?
gal kas jau ir pirkote? gal kokiu atsiliepimu butu apie zalsvuka?
Man jis irgi labai patiko, vis mastau, kai kazka isbaigsiu dar is turimu, gali buti kad ir ji pasiimsiu.
be to laiko tikrai neblogai, nesijaucia labai lipnumo ant lupu, labaai malonus
QUOTE(kyska513 @ 2009 02 18, 21:52)
Ir man.
Turiu 1-a numeriuka, auksini
QUOTE(Dorotea7 @ 2009 02 19, 10:37)
as tai ieskau tokio su veidrodiniu blizgesiu be blizguciu. Kazin kokios firmos ziureti? Gal kas patars?
yra is lancome firmos veidrodiniu be blizguciu balti, taip pat estee lauder yra keliu rusiu irgi be blizguciu, hmmm kas dar
QUOTE(rozyte255 @ 2009 02 19, 11:28)
yra is lancome firmos veidrodiniu be blizguciu balti, taip pat estee lauder yra keliu rusiu irgi be blizguciu, hmmm kas dar
Dar dioro yra addict labai faini
QUOTE(Dorotea7 @ 2009 02 19, 11:56)
Ar jie ilgai islieka ir ar nelipnus??
nu estee lauder tikrai nera lipnus , dabar galvoju lancome lipnus ar ne , man rodos , kad nelabai lipnus.
Patarciau geriausiai nueiti i sarma ar kristiana ten yra ir pasiziurek pabandyk
QUOTE(rozyte255 @ 2009 02 19, 12:28)
nu estee lauder tikrai nera lipnus , dabar galvoju lancome lipnus ar ne , man rodos , kad nelabai lipnus.
Aciu Jums labai uz patarimus
QUOTE(Dorotea7 @ 2009 02 19, 13:34)
Aciu Jums labai uz patarimus
Pabandyk Estee lauder arba Clarins'o blizgesius
vakar bandziau Kristianoj naujuosius Guerlaino blizgius... tai man kazkaip tas Cerise Tentation (raudonas) irgi labiausiai patiko
manau reiks paimt... nors dar nesubaigtas YSL Golden Gloss (tas tai tikrai - daiktas ) ir MAC...
oranzinis neduoda spalvos ir gan stambus tie zali blizguciai jame
o zalsvas tai nzn nzn... biski matos ant lupu, tokios "varles" ar "undines" lupos
manau reiks paimt... nors dar nesubaigtas YSL Golden Gloss (tas tai tikrai - daiktas ) ir MAC...
o zalsvas tai nzn nzn... biski matos ant lupu, tokios "varles" ar "undines" lupos
QUOTE(lisik @ 2009 02 19, 14:22)
vakar bandziau Kristianoj naujuosius Guerlaino blizgius... tai man kazkaip tas Cerise Tentation (raudonas) irgi labiausiai patiko
Geras to auksinio net nebdandziau, nes man spalvos netinka tokios, o zalio net gaila, kad nepabandziau Reiks specialiai nueti pasidazyt, kaip tos varles lupos atrodo