Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

user posted image

O man sitas dabar pats pats thumbup.gif skanus kvapas,nelimpa kaip medus,toks slidus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 02 17, 22:34)
jau kokia spalvyte grazi bigsmile.gif  wub.gif jis toks permatomas ane? o seseliu paleteje yra zalia spalvyte jei neklystu tai jau maciau tada sia kolekcija... blush2.gif  reiks vaziuot nugriebt nes pas mus tos kolekcijos taip greit dingsta  smile.gif

Permatomas, vos vos atspalviuka duoda - toks naturalus lupu rausvumas su blizgesiu. Taip yra zalia ir auksine. Zalia tepe ant rankovs - tai tikrai nebus zalias ant lupu biggrin.gif Vos vos ant rankos tas zalsvumas matos, ant lupu jo tikrai nebus

QUOTE(ViShy @ 2009 02 18, 12:07)
Spalva patiko si  bigsmile.gif

wink.gif Neatsidziaugiu

QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 18, 14:01)
As i Guerlain naujuka zalsvaji jau nusitaikiau  ax.gif
gal kas jau ir pirkote? gal kokiu atsiliepimu butu apie zalsvuka?  smile.gif

Man jis irgi labai patiko, vis mastau, kai kazka isbaigsiu dar is turimu, gali buti kad ir ji pasiimsiu.

be to laiko tikrai neblogai, nesijaucia labai lipnumo ant lupu, labaai malonus good.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 02 18, 21:52)
user posted image

O man sitas dabar pats pats  thumbup.gif skanus kvapas,nelimpa kaip medus,toks slidus  blush2.gif

Ir man.
Turiu 1-a numeriuka, auksini wub.gif
Atsakyti

as tai ieskau tokio su veidrodiniu blizgesiu be blizguciu. Kazin kokios firmos ziureti? Gal kas patars?
Atsakyti
QUOTE(Dorotea7 @ 2009 02 19, 10:37)
as tai ieskau tokio su veidrodiniu blizgesiu be blizguciu. Kazin kokios firmos ziureti? Gal kas patars?

yra is lancome firmos veidrodiniu be blizguciu balti, taip pat estee lauder yra keliu rusiu irgi be blizguciu, hmmm kas dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyte255 @ 2009 02 19, 11:28)
yra is lancome firmos veidrodiniu be blizguciu balti, taip pat  estee lauder yra keliu rusiu  irgi be blizguciu, hmmm kas dar g.gif

Dar dioro yra addict labai faini smile.gif
Atsakyti
Ar jie ilgai islieka ir ar nelipnus??
Atsakyti
QUOTE(Dorotea7 @ 2009 02 19, 11:56)
Ar jie ilgai islieka ir ar nelipnus??

nu estee lauder tikrai nera lipnus , dabar galvoju lancome lipnus ar ne , man rodos , kad nelabai lipnus.
Patarciau geriausiai nueiti i sarma ar kristiana ten yra ir pasiziurek pabandyk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyte255: 19 vasario 2009 - 11:29
QUOTE(rozyte255 @ 2009 02 19, 12:28)
nu estee lauder tikrai  nera lipnus , dabar galvoju lancome lipnus ar ne , man rodos , kad nelabai lipnus.
Patarciau geriausiai nueiti i sarma ar kristiana ten yra ir pasiziurek pabandyk

Aciu Jums labai uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotea7 @ 2009 02 19, 13:34)
Aciu Jums labai uz patarimus  4u.gif

Pabandyk Estee lauder arba Clarins'o blizgesius mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar bandziau Kristianoj naujuosius Guerlaino blizgius... tai man kazkaip tas Cerise Tentation (raudonas) irgi labiausiai patiko bigsmile.gif

manau reiks paimt... ax.gif nors dar nesubaigtas YSL Golden Gloss (tas tai tikrai - clap.gif yahoo.gif good.gif daiktas ) ir MAC...

oranzinis neduoda spalvos ir gan stambus tie zali blizguciai jame smile.gif

o zalsvas tai nzn nzn... biski matos ant lupu, tokios "varles" ar "undines" lupos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 19 vasario 2009 - 14:25
QUOTE(lisik @ 2009 02 19, 14:22)
vakar bandziau Kristianoj naujuosius Guerlaino blizgius... tai man kazkaip tas Cerise Tentation (raudonas) irgi labiausiai patiko  bigsmile.gif

manau reiks paimt...  ax.gif  nors dar nesubaigtas YSL Golden Gloss (tas tai tikrai - clap.gif  yahoo.gif  good.gif daiktas ) ir MAC...

oranzinis neduoda spalvos ir gan stambus tie zali blizguciai jame smile.gif

o zalsvas tai nzn nzn... biski matos ant lupu, tokios "varles" ar "undines" lupos  lotuliukas.gif

Geras lotuliukas.gif to auksinio net nebdandziau, nes man spalvos netinka tokios, o zalio net gaila, kad nepabandziau biggrin.gif Reiks specialiai nueti pasidazyt, kaip tos varles lupos atrodo biggrin.gif
Atsakyti