Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(linarija @ 2009 01 28, 19:23)
Turėjus aš 6 H, na nežinau man tiek ilgai kaip parašyta tikrai nelaikė g.gif Max 2-3 valandas...

jis tiesiog džiūti ima doh.gif ir tie blizgučiai sušoka, tai nebent ant viršaus kokiu skystesniu tepu -tai ir blizgučiai lieka ir drėgnuma. Šiaip tie 6H kažkoks nesusipratimas. ARBA reik nuolat nusivalyt ir tept iš naujo, o nakti gaivint lūpas balzamu.
Atsakyti
O kaip jums šis Maxfaktor lipfinity

user posted image

Ir šis man schmoll.gif Labai retai naudoju, nors pasidažius gražiai atrodo, bet antrasis blizgus sluoksnis labai greit nusivalo, o tas pirmasis taip stipriai prikimba prie lūpų ir tada atrodo iš vis ne kaip... belieka vėl tepliot tą antrajį blizgų sluoksnį... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 28 sausio 2009 - 20:23
man tai labiausiai patinka aliejinio tipo (rutuliniai) bespalviai blizgesiukai, kurie tiesiog suteikia grazu vaizda lupoms, tuo paciu tinka kaip apsauga nuo salcio.. O kai norisi spalvos - po apacia patinkanti lupdazi tepu, o ant virsaus vis tiek savo "rutuliuku" pamaklivoju biggrin.gif

Tiesa, is Loreal'io triju daliu komplektuko vidurine spalvyte visai patikdavo, bet ne visada reikia blizguciu..
Siaip nemegstu dazytis lupu apskritai, gal todel renkuosi toki "saugu" varianta.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Is visu turetu labiausiai megstu isadoros "mega wet gloss", kadangi ilgai laiko ir graziai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 26, 20:18)
O as siandien jei pasakyciau koki lupu blizgesi isbandziau, tai turbut akmenim uzmetytumet  lotuliukas.gif ogi drauge nusipirko Ruby Rose metini blizgesiuka.. uz 2lt  blink.gif ir ka jus sau galvojat..?  blink.gif uzsitepiau..kvapas pasakiskas, blizga ne ka prasciau nei blizgesiai po 40lt.. skanus ir dar SALDO lupas  thumbup.gif  drinks_cheers.gif nu toks fainutis.. ir daugiau as jo neberadau..nes tik 1 buvo  unsure.gif tikrai siulau pabandyt jei rasit..as pati netikejau, kol nepabandziau

lotuliukas.gif o aš vakar nusipirkau iš Maxės Deco lipshine už 2.99lt lotuliukas.gif nu jau fainai dengiasi,gerai laiko tik tepu lorealio šepetuku ir liux lotuliukas.gif o šiaip naudoju Maxfaktor silk gloss-puikus,lengvas ir netempia nesausina,tik neilgai laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 01 27, 21:12)
Sveikos,gal kuti matete kurnors si lupu blizgesi
http://www.nivea.lt/....jpg?1223566866

nes ieskojau ieskojau ir neradau  schmoll.gif

naujiena? bigsmile.gif jei kur uzmatysi pranesk ir as noreciau isbandyt, atrodo visai nice ax.gif
Atsakyti
Mane maloniai nustebino Rimmel Vinyl Bronze. Visiskai nelipnus, laikosi ilgai, ir labai grazus subtilus aspalvis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2009 01 28, 22:45)
naujiena? bigsmile.gif  jei kur uzmatysi pranesk ir as noreciau isbandyt, atrodo visai nice  ax.gif

tai kad nivea.lt reklamuoja si blizgesi,o praejau sarmas drogus, kosmadas ir niekur niekas jo neturi
Papildyta:
koki patartumete blizgesiuka kad putlintu lupytes ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2009 01 27, 22:18)
kaip jums Isadora blizgiai?? man tai visai patinka wub.gif

As turiu Isadora, tikrai neblogas, tik kad gan greitai naudojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 01 31, 19:54)
As turiu Isadora, tikrai neblogas, tik kad gan greitai naudojasi smile.gif

turiu ir man jis siaip sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 01 28, 20:36)
jis tiesiog džiūti ima  doh.gif  ir tie blizgučiai sušoka, tai nebent ant viršaus kokiu skystesniu tepu -tai ir blizgučiai lieka ir drėgnuma. Šiaip tie 6H kažkoks nesusipratimas. ARBA reik nuolat nusivalyt ir tept iš naujo, o nakti gaivint lūpas balzamu.

nemalonus jis labai ant lūpų po kokių 2 valandų. nebent tepant ant paprasto vazelino, tada kažkaip nesušoka, ir nesijaučia sausumo ant lūpų
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2009 01 29, 15:38)
Mane maloniai nustebino Rimmel Vinyl Bronze. Visiskai nelipnus, laikosi ilgai, ir labai grazus subtilus aspalvis.
user posted image

o nėra jis Jums per skystas? nes aš turiu gana daug sluoksnių tepti, kad gaučiau bent kažkiek panašią spalvą g.gif bet nemėgstančioms lipnių jis tikras išsigelbėjimas thumbup.gif
Atsakyti