Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(Dasha @ 2009 01 18, 17:34)
jis su blizguciais ar be?

Su daug smulkiu blizguciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 01 17, 17:07)
Isigyjau toki Givenchy Pop Gloss Crystal Dentelle Collection lupu blizgesiuka, labai patiko, ilgai islieka, nuostabiai zeri ant lupu  bigsmile.gif
user posted image

o nesausina lupyciu, nes turejau tai sausino ir jausmas ant lupu nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 18, 20:13)
o nesausina lupyciu, nes turejau tai sausino ir jausmas ant lupu nepatiko schmoll.gif

Dar tik pora kartu isbandziau, tai nesausino rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos. smile.gif tai dabar jus man paaiskinkit, ar yra Douglase nuolaida Loreal GlamShine 6H blizgesiams ar nera? nuejau siandien i panoramos Douglasa su intencija pirkti bene 3 blizgesius, o man eme ir pasake, kad jiems nuolaidos nera. nu jau taaaip supykau kad nezinau... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2009 01 19, 23:01)
sveikos. smile.gif tai dabar jus man paaiskinkit, ar yra Douglase nuolaida Loreal GlamShine 6H blizgesiams ar nera? nuejau siandien i panoramos Douglasa su intencija pirkti bene 3 blizgesius, o man eme ir pasake, kad jiems nuolaidos nera. nu jau taaaip supykau kad nezinau...  mad.gif

Ač mačiau jiem nuolaidas Sarmoj mirksiukas.gif O Douglase nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 01 20, 10:22)
Ač mačiau jiem nuolaidas Sarmoj  mirksiukas.gif O Douglase nemačiau  schmoll.gif

dekui. bigsmile.gif nubegsiu rytoj paziureti.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 01 18, 21:14)
Dar tik pora kartu isbandziau, tai nesausino  rolleyes.gif

Ir as uzsisakiau ta limituota blizgesi bigsmile.gif
Atsakyti
Šiuo metu mano Nr. 1 Rimmel

user posted image

Nemėgstu su blizgučiais, todėl labai jis man thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinote koks lupu blizgesys galetu suteikti tokia "ale chameleonine" spalva? rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šiandien įsigijau Lancome Juicy Tubes biggrin.gif Negaliu atsidžiaugt, norisi suvalgyti wub.gif Ir labai gražiai blizga, ilgai išlieka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JuicyTube @ 2009 01 23, 18:52)
Šiandien įsigijau Lancome Juicy Tubes  biggrin.gif Negaliu atsidžiaugt, norisi suvalgyti  wub.gif  Ir labai gražiai blizga, ilgai išlieka. thumbup.gif

Kokia spalvyte? Man skaniausia tureta Daikyri turbut mastau.gif Nors visi jie labai maloniai kvepia ir siaip vieni is superiskiausiu blizgesiu good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 01 18, 17:34)
jis su blizguciais ar be?

Rodausi kaip atrodo uzteptas ant mano lupu bigsmile.gif tepta nelabai gausiai, realiai tas zvilgesys labai graziai ziurisi rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti