Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 15, 22:41)
Dar Guerlain blizgesiuka labai geri. Ipac kada lupos sausos, nes gerai drekina. Man Chanel labiau vasarai nes jie sausesni tokie.

taip, Guerlain Kiss Kiss taip pat nepriekaistingi drinks_cheers.gif wub.gif

del Shiseido lyg buvo anksciau atsiliepimu geru, kazkam labai patiko. Pati nesu turejus, bet speju kad verti savo kainos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 16 sausio 2009 - 00:07
Be vikruntasų tik lūpų drėkinimui man geriausias Nivea Caregloss & Shine. Čia iš žemiškų variantų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O į temą - nusipirkau išparduotuvėj papigiai Lumene bespalvį blizgesį. Visai nieko. Po Guerlain mėlynojo klampumas nebegąsdina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2009 01 15, 23:13)
gal yra atsiliepimų dėl sisheido blizgesių ? mąstau ar verta pirkti... g.gif

turejau kazkada tai buvo vienintelis prie kurio neprilipdavo plaukai biggrin.gif
Atsakyti
Isigyjau toki Givenchy Pop Gloss Crystal Dentelle Collection lupu blizgesiuka, labai patiko, ilgai islieka, nuostabiai zeri ant lupu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 17 sausio 2009 - 16:12
QUOTE(ViShy @ 2009 01 17, 17:07)
Isigyjau toki Givenchy Pop Gloss Crystal Dentelle Collection lupu blizgesiuka, labai patiko, ilgai islieka, nuostabiai zeri ant lupu  bigsmile.gif
user posted image

Oi kokie faini.. wub.gif 4u.gif kiek mokejai? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 17, 17:28)
Oi kokie faini..  wub.gif  4u.gif kiek mokejai?  g.gif  4u.gif

Apie 50lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 01 17, 16:37)
Apie 50lt.  4u.gif

O kur pirkai, jai ne paslaptis? O jie ant lupu be spalvos visai?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 17, 17:44)
O kur pirkai, jai ne paslaptis? O jie ant lupu be spalvos visai?

Givenchy spalvos sis nelabai suteikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 01 17, 16:46)
Givenchy spalvos sis nelabai suteikia smile.gif

Supratau, mirksiukas.gif aciuks.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 01 16, 00:06)
taip, Guerlain Kiss Kiss taip pat nepriekaistingi  drinks_cheers.gif    wub.gif
del Shiseido lyg buvo anksciau atsiliepimu geru, kazkam labai patiko. Pati nesu turejus, bet speju kad verti savo kainos smile.gif

jungiuos - Guerlain KissKiss superiniai, mano nr. 1 thumbup.gif Ziemos metu man jie labiau padeda nuo lupu skilinejimo nei visokie balzamai ar vazelinai. Net nakciai jais pasitepu lupas, jei suskyla rolleyes.gif
Atsakyti
Jungiuosiu Prie Jusu, Guerlain Kiss Kiss super blizgesiukai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 01 17, 16:07)
Isigyjau toki Givenchy Pop Gloss Crystal Dentelle Collection lupu blizgesiuka, labai patiko, ilgai islieka, nuostabiai zeri ant lupu  bigsmile.gif
user posted image

jis su blizguciais ar be?
Atsakyti