Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(Donatute @ 2009 01 08, 00:36)
Pas mane blizgesyje tra blizgučių, tai jie ir lieka. Mano lūpos labai jautrios tai jis man labai išdžiovina. Man jis netiko. Dabar guli numestas į kampa ir tiek.

Parduok SM isparduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 01 08, 02:14)
Parduok SM isparduotuveje mirksiukas.gif

Dar nesusimasčiau apie tai. Nu man kažkaip panaudotą blizgesį parduoti. Nu nzn gal ir geras variantas.
Atsakyti
Gal kuri naudoja Givenchy lady plump volume blizgesiuka?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 04, 01:38)
O aš niekada neatsikabinsiu nuo Chanel blizgesių,patiko,patinka ir patiks.... wub.gif
user posted image

Taip pat Estee Lauder gražiai dengiasi ant lūpų ir tokie malonūs
user posted image

O jei iš padoresnėm kainom blizgesių - tai visai patiko Isadora, o gražiausiai blizga L'oreal blizgučiai. ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir mano toks pats variantas, dior ir estee lauder patys paciausi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Chanel, YSL wub.gif
Atsakyti
biski nusisnekejau savo parase lotuliukas.gif ne dior, o chanel 4u.gif
Atsakyti
Nu man , šiuo metu CHANEL ir YSL thumbup.gif
Atsakyti
Lancome Juicy Tube smile.gif Nuostabus blush2.gif
Atsakyti
Chanel first.gif (levres scintillantes ir aqualumiere) MAC (lustreglass, dazzleglass) ir YSL (golden gloss), mano nuomone, geriausi smile.gif

Dior (Addict Ultra Gloss Reflect) su Clinique (colour surge impossibly glossy) dalijasi antra vieta - taip pat superiniai !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 15 sausio 2009 - 21:17
Dar Guerlain blizgesiuka labai geri. Ipac kada lupos sausos, nes gerai drekina. Man Chanel labiau vasarai nes jie sausesni tokie.
Atsakyti
gal yra atsiliepimų dėl sisheido blizgesių ? mąstau ar verta pirkti... g.gif
Atsakyti
man geriausi dior rouge creme de gloss
user posted image
dior addict ultra gloss reflect atspalviu daugiau ir labai graziu yra, bet man dziovina lupas, o rouge creme kaip tik lyg maitina, minkstina wub.gif
Atsakyti