Naudoju Victorios Secret "beauty rush" man tai pats geriausias
QUOTE(skaidrene @ 2008 12 30, 13:20)
Naudoju Victorios Secret "beauty rush" man tai pats geriausias
Jau metai naudoju Isadora blizgesius, ir jie man patys paciausi kolkas.
QUOTE(Darkness @ 2009 01 03, 13:48)
pritariu ir as naudoju izadora
O aš niekada neatsikabinsiu nuo Chanel blizgesių,patiko,patinka ir patiks....
Taip pat Estee Lauder gražiai dengiasi ant lūpų ir tokie malonūs
O jei iš padoresnėm kainom blizgesių - tai visai patiko Isadora, o gražiausiai blizga L'oreal blizgučiai.
O jei iš padoresnėm kainom blizgesių - tai visai patiko Isadora, o gražiausiai blizga L'oreal blizgučiai.
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 04, 00:38)
O galima paklausti, ar ilgai laikosi ant lupu? Nes as pati gundausi nusipirkt Estee Lauder blizgesi.
domina nuomonė apie Elizabeth Arden Shine Pops lūpų blizgesius , jei kas turite, pasidalinkite nuomone
QUOTE(Darkness @ 2009 01 04, 11:34)
O galima paklausti, ar ilgai laikosi ant lupu? Nes as pati gundausi nusipirkt Estee Lauder blizgesi.
Na man tai neilgai ir spalvytės jų nėra intensyvios(bent jau tų kur turėjau). Šiaip chanelis du kart ištvermingesnis ant lūpų
QUOTE(Kamilija @ 2009 01 04, 12:22)
domina nuomonė apie Elizabeth Arden Shine Pops lūpų blizgesius , jei kas turite, pasidalinkite nuomone
Turiu porą,bet pardavimui,nesinori atpakuot ir bandyt,bet kiek moterų pirko iš manęs - tai liko patenkintos,sakė malonūs ant lūpų. Asmeniškai pati nebadžiau
QUOTE(Kamilija @ 2009 01 04, 12:22)
Man labai patiko kai turejau: ilgai laike, grazi spalvyte buvo ir labai gerai lupytes drekino. Vieninetelis minusas man buvo, kad nepatiko kvapas ir skonis.
Isadoros as irgi naudoju tai labai patinka
QUOTE(Dai'na @ 2009 01 04, 17:17)
Isadoros as irgi naudoju tai labai patinka
O kokia ju kaina?
QUOTE(Kamilija @ 2009 01 04, 13:22)
Turejau viena, bespalvi, tai superinis
Ilgai islieka ir kvapas man ju
QUOTE(jurguze @ 2009 01 04, 23:25)
O kokia ju kaina?
Su mini kalogenu apie 50 lt, o megawet atrodo apie 45 lt...