Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

Naudoju Victorios Secret "beauty rush" man tai pats geriausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidrene @ 2008 12 30, 13:20)
Naudoju Victorios Secret "beauty rush" man tai pats geriausias wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau metai naudoju Isadora blizgesius, ir jie man patys paciausi kolkas. 4u.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 01 03, 13:48)
Jau metai naudoju Isadora blizgesius, ir jie man patys paciausi kolkas. 4u.gif  wub.gif

user posted image

pritariu bigsmile.gif ir as naudoju izadora
Atsakyti
O aš niekada neatsikabinsiu nuo Chanel blizgesių,patiko,patinka ir patiks.... wub.gif
user posted image

Taip pat Estee Lauder gražiai dengiasi ant lūpų ir tokie malonūs
user posted image

O jei iš padoresnėm kainom blizgesių - tai visai patiko Isadora, o gražiausiai blizga L'oreal blizgučiai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 03 sausio 2009 - 23:38
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 04, 00:38)
Taip pat Estee Lauder gražiai dengiasi ant lūpų ir tokie malonūs
user posted image

O galima paklausti, ar ilgai laikosi ant lupu? 4u.gif Nes as pati gundausi nusipirkt Estee Lauder blizgesi. ax.gif
Atsakyti
domina nuomonė apie Elizabeth Arden Shine Pops lūpų blizgesius , jei kas turite, pasidalinkite nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 01 04, 11:34)
O galima paklausti, ar ilgai laikosi ant lupu? 4u.gif Nes as pati gundausi nusipirkt Estee Lauder blizgesi. ax.gif

Na man tai neilgai ir spalvytės jų nėra intensyvios(bent jau tų kur turėjau). Šiaip chanelis du kart ištvermingesnis ant lūpų mirksiukas.gif

QUOTE(Kamilija @ 2009 01 04, 12:22)
domina nuomonė apie Elizabeth Arden Shine Pops lūpų blizgesius , jei kas turite, pasidalinkite nuomone  4u.gif

Turiu porą,bet pardavimui,nesinori atpakuot ir bandyt,bet kiek moterų pirko iš manęs - tai liko patenkintos,sakė malonūs ant lūpų. Asmeniškai pati nebadžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2009 01 04, 12:22)
domina nuomonė apie Elizabeth Arden Shine Pops lūpų blizgesius , jei kas turite, pasidalinkite nuomone  4u.gif

Man labai patiko kai turejau: ilgai laike, grazi spalvyte buvo ir labai gerai lupytes drekino. Vieninetelis minusas man buvo, kad nepatiko kvapas ir skonis.
Atsakyti
Isadoros as irgi naudoju tai labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 01 04, 17:17)
Isadoros as irgi naudoju tai labai patinka 4u.gif

O kokia ju kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2009 01 04, 13:22)

Turejau viena, bespalvi, tai superinis wub.gif
Ilgai islieka ir kvapas man ju wub.gif
QUOTE(jurguze @ 2009 01 04, 23:25)
O kokia ju kaina? 4u.gif

Su mini kalogenu apie 50 lt, o megawet atrodo apie 45 lt... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokiTana: 04 sausio 2009 - 21:43