Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(LokiTana @ 2008 12 22, 22:13)
siuo metu patys myliamiausi YSL golden gloss  wub.gif

mano irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 23, 14:01)
ar valgant irgi 6h nenusilaizo?

Ne nenusilaižo mirksiukas.gif Ir aš turiu ir valgiau ir gėriau thumbup.gif Bet nane nervina, kad paskui lieka tie blizgučiai, nu tada tai kol aš juos lauk nukrapštau tai doh.gif
Atsakyti
siandien isbandziau 6h - is tikruju issilaiko ilgai, gal ne tik pati spalva, kaip blizgiai g.gif nepatiko ta mase ant lupu, kazkokia tokia fee, labai klampi ir tiesiogine to zodzio prasme - mase blink.gif nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 12 23, 19:05)
siandien isbandziau 6h - is tikruju issilaiko ilgai, gal ne tik pati spalva, kaip blizgiai g.gif nepatiko ta mase ant lupu, kazkokia tokia fee, labai klampi ir tiesiogine to zodzio prasme - mase blink.gif  nepirksiu schmoll.gif

nu jo, ir man nepatiko mase. tai nepirkau
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 12 23, 17:05)
siandien isbandziau 6h - is tikruju issilaiko ilgai, gal ne tik pati spalva, kaip blizgiai g.gif nepatiko ta mase ant lupu, kazkokia tokia fee, labai klampi ir tiesiogine to zodzio prasme - mase blink.gif  nepirksiu schmoll.gif

issilaiko jie tikrai ilgai. tik blizguciai siek tiek nervina. nes kazkaip nuo lupu, paskui visur ju atsiranda ir vis niekaip nesuprantu, kaip g.gif doh.gif
o ta mase kazkaip normali man rodos. daug netepu, tai ir viskas ok. siaip jau antra naudoju, manau, naudosiu ir toliau. tikrai neblogi. vien del ilgo issilaikymo.
Atsakyti
o per kiek laiko vidutiniskai sunaudojat blizgio buteliuka? 4u.gif

as turiu 6 ir nerimauju kad ne tik per pusmeti, bet ir per metus visu nesunaudosiu... o gaila, nes visi turimi patinka.... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 12 23, 15:45)
O kaip Lancome color fever gloss blizgesiai? gal kas atsiliepimu turit?  ax.gif

user posted image

Mano drauge viena toki turi, tai atsiliepimai jos tikrai buvo geri, sake superinis bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
man šis labai patinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Minx @ 2008 12 22, 23:08)
Aš šitą irgi išbandžiau bet ypatingų rezultatų nepastebėjau. Lupos taip pačiai atrodė kaip su paprastų blizgių  smile.gif  gėlė ir degino irgi neypatingai..tik vos vos kažkas jautiesi, tai pagalvojau jog pirkt neapsimoka  smile.gif

tai ju tada geriau Blistecso nusipirkt vaistinėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 12 23, 13:45)

user posted image

Superiniai. Čia mano favoritai nr 1 4u.gif Dabar naudoju 330 spalvyte, nu super.
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 12 23, 15:45)

user posted image

Man jie sausina lūpas doh.gif
Įsimylėjau ISADORA blizgesiukus...yra minusas,kad lipnus,bet labai fainučiai,ilgai išsilaiko,gražios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2008 12 29, 02:35)
Man jie sausina lūpas doh.gif
Įsimylėjau ISADORA blizgesiukus...yra minusas,kad lipnus,bet labai fainučiai,ilgai išsilaiko,gražios spalvos wub.gif

4u.gif
Atsakyti
Mano megstamiausi Lancome Juice - labai faini toms, kas nemegsta ryskiu spalvu, o tik svelnu akcenta ant lupyciu 4u.gif Labai ilgai laikosi ir graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti