Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(jurguze @ 2008 12 21, 20:34)
Bourjois 3D Nudes

Kaip sitie blizgesiukai?As labai noriu nusipirkt juos 4u.gif

turiu 33 nr, labai jis man wub.gif ir laikosi gerai, ir tekstura neklampi, nelipsni, zodziu tikrai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 12 22, 20:57)
galiu pasiūlyt geru kokybišku blizgesiukų [/url] wub.gif

poster_offtopic.gif ne vieta, ir ne laikas, tam yra isparduotuve poster_offtopic.gif
Atsakyti
siuo metu patys myliamiausi YSL golden gloss wub.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau chanel blizgesiuka, nu koks fainas negaliu atsidziaugti. wub.gif
Atsakyti
Esu turejusi Bourjous nude blizgesiuka. Sutinku del spalvos wub.gif , dengiasi lygiai, nedsausina lupu, bet vienintelis ir man pakankamai didelis minusas - laikosi labai trumpai doh.gif Galedavau kas val. tepliotis..
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 21, 16:37)
Vakar pasidaziau Deborah Lip plummer, ar kazkaip pan vadinasi. Turbut reiks nusipirkt. Nors po jo lupos kaip biciu sugeltos, jis jas specialiai degina, saldo ir taip jos pacios pastoreja. Mano vos ne dvigubai  bigsmile.gif Tik galvoju ar nekenkia tokie dalykai sveikatai. Salti ar karsti lupose jauciau net tada, kai ji nusivaliau.

Aš šitą irgi išbandžiau bet ypatingų rezultatų nepastebėjau. Lupos taip pačiai atrodė kaip su paprastų blizgių smile.gif gėlė ir degino irgi neypatingai..tik vos vos kažkas jautiesi, tai pagalvojau jog pirkt neapsimoka smile.gif
Atsakyti
Kaip jums Loreal bilzgesiai, ar spalva normaliai laikosi?. Nu suviliojo reklama, nusipirkau ta Deborah, man rods tikrai didina, vyrui padaziau ir jam istino biggrin.gif Bet spalva laikos tai neipatingai ilgai...
Atsakyti
jei kalbi apie loreal 6h blizgius, tai laikosi tiek kiek parasyta ir dar ilgiau, o jei apie kitus, tai irgi laikosi, bet trumpiau, apie 2-3 val
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 12 22, 22:57)
Esu turejusi Bourjous nude blizgesiuka. Sutinku del spalvos  wub.gif , dengiasi lygiai, nedsausina lupu, bet vienintelis ir man pakankamai didelis minusas - laikosi labai trumpai doh.gif  Galedavau kas val. tepliotis..

man labai gerai laikosi g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 12 23, 11:23)
jei kalbi apie loreal 6h blizgius, tai laikosi tiek kiek parasyta ir dar ilgiau, o jei apie kitus, tai irgi laikosi, bet trumpiau, apie 2-3 val

ar valgant irgi 6h nenusilaizo?
Atsakyti
nepamenu ar tada kai ''stebejau'' blizgi valgiau ar ne, bet geriau tikrai, nenusigeria. jie gana lipnus, jei po nuvalgymo ant virsaus uzdazytum jau kitoki blizgi,trumpai besilaikanti, tai jis ilgiau issilaiko, nes prikimpa prie to lipnumo
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 12 23, 12:15)
nepamenu ar tada kai ''stebejau'' blizgi valgiau ar ne, bet geriau tikrai, nenusigeria. jie gana lipnus, jei po nuvalgymo ant virsaus uzdazytum jau kitoki blizgi,trumpai besilaikanti, tai jis ilgiau issilaiko, nes prikimpa prie to lipnumo

o, tai galima naudoti du. Sita is apacios, ir lupu putlintoja
Atsakyti
O kaip Lancome color fever gloss blizgesiai? gal kas atsiliepimu turit? ax.gif

user posted image
Atsakyti