Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(nep @ 2008 12 21, 17:37)
Vakar pasidaziau Deborah Lip plummer, ar kazkaip pan vadinasi. Turbut reiks nusipirkt. Nors po jo lupos kaip biciu sugeltos, jis jas specialiai degina, saldo ir taip jos pacios pastoreja. Mano vos ne dvigubai  bigsmile.gif Tik galvoju ar nekenkia tokie dalykai sveikatai. Salti ar karsti lupose jauciau net tada, kai ji nusivaliau.

Ziurek, kad alergijos negautum mirksiukas.gif Nes man tai nelabai patinka tokie dalykai schmoll.gif Nes man ant lupu atrodo kaip kokia didele alergija kamuotu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatute: 21 gruodžio 2008 - 17:21
QUOTE(nep @ 2008 12 21, 15:37)
Vakar pasidaziau Deborah Lip plummer, ar kazkaip pan vadinasi. Turbut reiks nusipirkt. Nors po jo lupos kaip biciu sugeltos, jis jas specialiai degina, saldo ir taip jos pacios pastoreja. Mano vos ne dvigubai  bigsmile.gif Tik galvoju ar nekenkia tokie dalykai sveikatai. Salti ar karsti lupose jauciau net tada, kai ji nusivaliau.

Bandziau as ta Deborah blizgesiuka, labai keistas jausmas. Jis tipo putlina lupas. Bet as irgi pagalvojau, kad matyt kazkokia chemine reakcija viksta. Vienu zodziu nenupirkau ir kazkaip visai nenoriu tokio.
Atsakyti
galiu pasakyt, kas BB Lip Gloss laikosi mirtinai biggrin.gif
o jau koks konfortas ant lupu wub.gif
Atsakyti
[quote=*skorpioniuke*,2008 12 06, 18:55]
Labiausiai siuo metu patinkantys du blizgesiai flirt.gif

Bourjois 3D Nudes

Kaip sitie blizgesiukai?As labai noriu nusipirkt juos 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Turiu viena is situ wink.gif fainas, galiu pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2008 12 21, 19:50)
user posted image

Turiu viena is situ wink.gif fainas, galiu pasakyt  ax.gif

as ir turiu ta ruzaviausia- labai fainas- drekina ir toki rozini naturalu matiskuma suteikia. Ir skonis neeriznantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 21, 16:37)

Jei kazkiek tik pasaldo ir vos padidiena lupytes, tai tikrai nieko tokio (nes taip pat putlinantys blizgiai su meta sudetyje 'pakanda' lupas), bet jei is tikruju kaip rasot dvigubai jums paputlino, tai manau neprasidekit su tokiu blizgiu. Tikrai nieko gero tokiu atveju ir lupos papulejo ne del suteikiamo efekto, o del to, kad jas sualergizavo tas blizgis.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 12 21, 21:15)
Jei kazkiek tik pasaldo ir vos padidiena lupytes, tai tikrai nieko tokio (nes taip pat putlinantys blizgiai su meta sudetyje 'pakanda' lupas), bet jei is tikruju kaip rasot dvigubai jums paputlino, tai manau neprasidekit su tokiu blizgiu. Tikrai nieko gero tokiu atveju ir lupos papulejo ne del suteikiamo efekto, o del to, kad jas sualergizavo tas blizgis.

raso, kad putlina 25 proc. man tikrai paputlino. anksciau turejau tokia keista lupu alergija, kai lupos istinsta blink.gif tai dar pagalvosiu ar ji pirkt. bet labai gerai atrodo, o Rimi dabar iki poryt puse kainos beveik dekoratyvinei kosmetikai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 21, 22:33)
raso, kad putlina 25 proc. man tikrai paputlino. anksciau turejau tokia keista lupu alergija, kai lupos istinsta  blink.gif tai dar pagalvosiu ar ji pirkt. bet labai gerai atrodo, o Rimi dabar iki poryt puse kainos beveik dekoratyvinei kosmetikai  thumbup.gif

Manau, jei tikrai labai paputlina, tai nera sveika ir tai jau neigiama reakcija lupoms schmoll.gif O jei tik truputi, tai tikrai glaima drasiai pirkt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 12 21, 20:34)
Bourjois 3D Nudes
Kaip sitie blizgesiukai?As labai noriu nusipirkt juos 4u.gif

Labai patinka savo tekstura, nera lipnus, labai smulkiu blizguciu turi, graziai ant lupu atrodo, spalva svelnia suteikia thumbup.gif efektas panasus gaunasi kaip JLo smile.gif

user posted image
Atsakyti
O man tai labai patiko Rimmel Vinyl 1000 Carat wub.gif
Atsakyti
galiu pasiūlyt geru kokybišku blizgesiukų wub.gif
Atsakyti