Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(emmute @ 2008 08 09, 18:21)
o ką galit pasakyt apie šį borjois blizgį? 4u.gif
user posted image

žalsvas tai su mentoliu kaip suprantu šaldo ir putlina lūpas, o melsvas? g.gif  mačiau parduotuvėj, bet nepabandžiau doh.gif  irgi su mentoliu, bet gal efektas panašus kaip mėlynųjų blizgių g.gif

na va pati pabandžiau parduotuvėj šį melsvą blizgį ax.gif šaldo tai nelabai stipriai, taip lengvai, o dėl balinimo tai net nežinau, nesu bandžius kitų mėlynų, bet šis toks melsvas, net ne mėlynas, tai lūpų raudonį gal ir neutralizuoja, bet lūpos įgauna tokio melsvoko permatomo atspalvio unsure.gif tai kaip tada su mėlynais? g.gif jie juk dar tamsesni, o jeigu dar ir su blizgučiais

bet visai norėčiau tokį turėt, įdomiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 08 10, 14:54)
Didelis didelis aciu tau clap.gif  , o tu nezinai ar cia galima tiesiogiai uzsisakyt, ar reikia per tarpininkes g.gif

Per tarpininkes mirksiukas.gif .
Į Lietuvą jie nesiunčia, deja verysad.gif
Atsakyti
Vakar ir as nusipirkau melynaji Lankome blizgesi, berysio nebalina jis man tu lupu visai, tik graziai blizga ir tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tai_va @ 2008 08 10, 16:40)
Per tarpininkes  mirksiukas.gif .
Į Lietuvą jie nesiunčia, deja  verysad.gif

Bandziau iejus uzsisakyti tai snipstas gavosi verysad.gif
O gal zinai kas cia ir kaip man galetu uzsakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 08 10, 18:07)
Bandziau iejus uzsisakyti tai snipstas gavosi verysad.gif
O gal zinai kas cia ir kaip man galetu uzsakyti g.gif

Atsiversk šitą temą INTERNETINĖS PARDUOTUVĖS. Čia rasi tarpininkes užsakinėjančias iš JAV. Būtinai perskaityk pasirinktos tarpininkės temos pirmą puslapį - ten rasi kokiom sąlygom jos užsakinėja. Ten viskas paprasta - jeigu tau tinka sąlygos. mirksiukas.gif

P.s.Atkreipk dėmesį-kai kurios tarpininkės šiuo metu atostogauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tai_va @ 2008 08 10, 19:01)
Atsiversk šitą temą INTERNETINĖS PARDUOTUVĖS. Čia rasi tarpininkes užsakinėjančias iš JAV. Būtinai perskaityk pasirinktos tarpininkės  temos pirmą puslapį - ten rasi kokiom sąlygom jos užsakinėja. Ten viskas paprasta - jeigu tau tinka sąlygos.  mirksiukas.gif

P.s.Atkreipk dėmesį-kai kurios tarpininkės šiuo metu atostogauja  mirksiukas.gif

Aciu tau labai uz visa info, jau radau per ka uzsisakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 10, 15:53)
Pabandyk Clinique superbalm  thumbup.gif
user posted image

Gal gali su Juicy tubsais palygint ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 08 10, 22:13)
Gal gali su Juicy tubsais palygint ?

Juicy tubsai klampesni ir ilgiau islieka. Superbalmai labiau drekina, bet ant lupu atrodo panasiai jie. Abu suteikia lupoms ledini spindesi smile.gif
Atsakyti
Man Nivea blizgis dar labai patinka blush2.gif
Atsakyti
sveikos.
noreciau isbandyt koki nude tipo blizgesiuka. kokie butu verti demesio? blush2.gif
idealiausia but,jei ne tubelej butu (asmenine priespriesa lotuliukas.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2008 08 08, 13:34)
Gal kas naudojat ar esat bandzius Dior Addict Ultra Gloss Reflect ir YSL Golden Gloss Shimmering Lip Gloss ? Niekaip neapsisprendziu kuri pirkt  g.gif

Visgi iš šitų dviejų man labiau patiko dioras, gal riebesnis jis toks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 08 11, 09:41)
Visgi iš šitų dviejų man labiau patiko dioras, gal riebesnis jis toks g.gif

man irgi dioras mielesnis, man svarbiausia, kad nelipnus thumbup.gif
Atsakyti