Niu va parodau, kaip Guerlain mėlynasis atrodo.
Tepta ant tokio natūralaus persikinio lūpdažio.
Sexy fotosesijoms mano akimis žiūrint labai net tinka. (lūpos ne mano)
Lancome Juicy Tubes Lipnumas man netrukdo be to, jie ilgai išlieka, ir skanūs, ir kvapnūs, ir gražiai atrodo
is jusu kas nors bande toki lupu blizgesi ? nauja lancome juicy
QUOTE(rozyte255 @ 2008 12 04, 13:18)
sveikos merginos man reikia jusu patarymo ..... nes nebezinau ka galvoti ar yra dior sitokio tipo blizgesiu? zinau yra kitokiu tipu , bet ar tokio yra ? as pati su kosmetika susijusi bet labai stipriai dabar pasimeciau
QUOTE(rozyte255 @ 2008 12 04, 13:25)
susiradau mergina kuri prekiauja nu ji sako jai atveza is prancuzu furistai.... nu bet man kazkas nezinau nepatinka ... as nemaciusi tokiu paskui yra chanel skaistalai burbuliukai ir plius ant virsaus seseliais, nu kiek as seniau maciusi nu nemaciau arba as isvis zalia pasidariau
apie chanel galiu 100% teigti kad neoriginalus, o jei blizgiai is tos pacios personos tai irgi
QUOTE(Irunia @ 2008 12 05, 09:32)
Niu va parodau, kaip Guerlain mėlynasis atrodo.
prasau isduoti kaip vadinasi tas naturalus persikinis lupdazis
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 12 05, 20:37)
Aha labai diomu butu ir grazus
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 12 04, 19:26)
As irgi megstu lipnus blizgius.
Man irgi prie širdies labiau lipnūs geriau laikosi ant lūpų
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 12 05, 19:37)
Oi nu baikit juokus, šito aš jau nepasakysiu
Turiu lūpdažiukų paletę ir piešiu tol, kol mano akiai pasidaro gražu Tai čia ir buvau primaišius iš kelių spalvų lengvą persikinio ir rausvo derinį. Todėl ir sakau naturalus. Ai nu žodžiu, nieko nesupratot, žinau
Gal turėdama minutę nufotkinsiu paletę, ale tos minutės kaip visad pritrūksta
QUOTE(i_j_a @ 2008 12 03, 11:14)
Labai norejau padekoti meciai ir evellinaiuz patarina del BOURJOIS 33 ir 34 numeriuku. Ilgai rinkausi kuris man labiau tiktu, nusipirkau 34. Kolkas esu labai patenkinta Kita karta isbandysiu ir 33. Manau jis taip pat man tiks. Bet pats blizgis labai malonus, ir kvapas ir lipnumas(ne per daug) ir dar tas 3D efektas Super
Treise manau turetum pabandyti tuos kuriuos minejau BOURJOIS 33 ir 34 numeriukus. sekmes
Treise manau turetum pabandyti tuos kuriuos minejau BOURJOIS 33 ir 34 numeriukus. sekmes
Dekui labai
Labiausiai siuo metu patinkantys du blizgesiai
Bourjois 3D Nudes
Dior Addict Ultra Gloss Reflect
Bourjois 3D Nudes
Dior Addict Ultra Gloss Reflect
Vakar pasidaziau Deborah Lip plummer, ar kazkaip pan vadinasi. Turbut reiks nusipirkt. Nors po jo lupos kaip biciu sugeltos, jis jas specialiai degina, saldo ir taip jos pacios pastoreja. Mano vos ne dvigubai Tik galvoju ar nekenkia tokie dalykai sveikatai. Salti ar karsti lupose jauciau net tada, kai ji nusivaliau.