Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

susiradau mergina kuri prekiauja nu ji sako jai atveza is prancuzu furistai.... nu bet man kazkas nezinau nepatinka ... as nemaciusi tokiu paskui yra chanel skaistalai burbuliukai ir plius ant virsaus seseliais, nu kiek as seniau maciusi nu nemaciau arba as isvis zalia pasidariau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyte255: 04 gruodžio 2008 - 12:33
QUOTE(rozyte255 @ 2008 12 04, 13:25)
susiradau mergina  kuri prekiauja  nu ji sako jai atveza is prancuzu furistai.... nu bet man kazkas nezinau nepatinka ... as nemaciusi tokiu paskui yra chanel skaistalai burbuliukai ir plius ant virsaus  seseliais, nu kiek as seniau maciusi nu nemaciau arba as isvis zalia pasidariau

zinai, gal geriau nepirk schmoll.gif
geriau sumoket kazkiek brangiau, bet nusipirkti originalu blizgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyte255 @ 2008 12 04, 13:18)
sveikos merginos man reikia jusu patarymo ..... nes nebezinau ka galvoti ar yra dior sitokio tipo blizgesiu?  zinau yra kitokiu tipu , bet ar tokio yra ? as pati su kosmetika susijusi bet labai stipriai dabar pasimeciau
user posted image

Nu nesu maciusi tokiu g.gif , nesupyk bet kazkaip pigiai atrodo, jei nepaslaptis parasyk po kiek juos pardavineja? 4u.gif
Atsakyti
Chanel skaistalai o ant virsaus seseliai - tai tikrai manau neoriginalas, tokiu kazkaip niekur niekada nemaciau doh.gif

O del dior blizgesiuku paklausk jos kokie numeriukai pavyzdziui rozinio ir to rudo, nes jeigu neoriginalas pas jos skaiciukai vienodi buna, bet as irgi nesu tokius niekada maciusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokiTana: 04 gruodžio 2008 - 13:06
uz dior praso po 45lt jei daugiau imi bet man irgi kazkas ne taip, o nesu as niekada nemaciusi lancome kremine pudra 60ml unsure.gif o pas ja yra ,......zinau gali gauti 200ml, bet ji didele bonka skirta kas dirba ir daro makiazus, bet ne 60ml niekada nemaciusi pati turejau lancome kreminiu pudru labai daug ir plius is usa gaunu
Atsakyti
QUOTE(rozyte255 @ 2008 12 04, 13:25)
susiradau mergina  kuri prekiauja  nu ji sako jai atveza is prancuzu furistai.... nu bet man kazkas nezinau nepatinka ... as nemaciusi tokiu paskui yra chanel skaistalai burbuliukai ir plius ant virsaus  seseliais, nu kiek as seniau maciusi nu nemaciau arba as isvis zalia pasidariau

siulau paprasyt kad tiksliai nufotkintu prekytes ir tiksliai surasytu pavadinimus,numeirukus irgi, tada galima issiaiskint, per google arba tiesiog parduotuvej pamatyt kaip realiai atrodo drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 04, 14:04)
Chanel skaistalai o ant virsaus seseliai - tai tikrai manau neoriginalas, tokiu kazkaip niekur niekada nemaciau  doh.gif

O as maciau tongue.gif Buvo cia kazkuri kazkada isejus nuoroda i toki lietuviska internetini puslapi, kur tokiu 'gerybiu' siuloma buvo - visko ten buvo, tik deja labai neoriginalai..... lotuliukas.gif

Nu mergos mergos - netikekit furistais ir pan. Jau geriau kazkiek brnagiau (bet pigiau nei LT) sumoket ir parsisiust is uzsienio. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 12 04, 03:59)
o lipnumas - gera savybe ?  angel_not.gif

jei blizgis yra pastebimai lipnus ash ji "nurashau" , nes man tai yra vienintelis esminis blizgiu trukumas  blush2.gif  (kita priezastis nebenaudoti - jei lieka ruozu lupu kampuciuose)  smile.gif

todel man Juicy Tubes ir kiti lipnus kazkaip ne prie sirdies, nors kvepia skaniai....  rolleyes.gif

Merginos tuo momentu aptarinejo Juicy tube blizgesiukus, tai ir parasiau apie E Arden blizgesius - kad beveik niekuom nesiskyre - tiesiog labiau patiko man jie drinks_cheers.gif

O lipnumas man - gera savybe tongue.gif nes del to lipnumo blizgiai ilgiau laikuosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 04, 18:17)
Merginos tuo momentu aptarinejo Juicy tube blizgesiukus, tai ir parasiau apie E Arden blizgesius - kad beveik niekuom nesiskyre - tiesiog labiau patiko man jie  drinks_cheers.gif

O lipnumas man - gera savybe  tongue.gif nes del to lipnumo blizgiai ilgiau laikuosi  cool.gif

As irgi megstu lipnus blizgius. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 12 04, 20:26)
As irgi megstu lipnus blizgius. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man patinka estee lauder lupu blizgesiai ir labai man lancome color fever man labai patinka irgi turiu,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyte255: 04 gruodžio 2008 - 19:16
Man tai ir tas lipnumas skirtingų firmų blizgių kitoks- vienų patinka, kitų ne ax.gif
Atsakyti