susiradau mergina kuri prekiauja nu ji sako jai atveza is prancuzu furistai.... nu bet man kazkas nezinau nepatinka ... as nemaciusi tokiu paskui yra chanel skaistalai burbuliukai ir plius ant virsaus seseliais, nu kiek as seniau maciusi nu nemaciau arba as isvis zalia pasidariau
QUOTE(rozyte255 @ 2008 12 04, 13:25)
susiradau mergina kuri prekiauja nu ji sako jai atveza is prancuzu furistai.... nu bet man kazkas nezinau nepatinka ... as nemaciusi tokiu paskui yra chanel skaistalai burbuliukai ir plius ant virsaus seseliais, nu kiek as seniau maciusi nu nemaciau arba as isvis zalia pasidariau
zinai, gal geriau nepirk
geriau sumoket kazkiek brangiau, bet nusipirkti originalu blizgi
QUOTE(rozyte255 @ 2008 12 04, 13:18)
sveikos merginos man reikia jusu patarymo ..... nes nebezinau ka galvoti ar yra dior sitokio tipo blizgesiu? zinau yra kitokiu tipu , bet ar tokio yra ? as pati su kosmetika susijusi bet labai stipriai dabar pasimeciau
Nu nesu maciusi tokiu , nesupyk bet kazkaip pigiai atrodo, jei nepaslaptis parasyk po kiek juos pardavineja?
Chanel skaistalai o ant virsaus seseliai - tai tikrai manau neoriginalas, tokiu kazkaip niekur niekada nemaciau
O del dior blizgesiuku paklausk jos kokie numeriukai pavyzdziui rozinio ir to rudo, nes jeigu neoriginalas pas jos skaiciukai vienodi buna, bet as irgi nesu tokius niekada maciusi
O del dior blizgesiuku paklausk jos kokie numeriukai pavyzdziui rozinio ir to rudo, nes jeigu neoriginalas pas jos skaiciukai vienodi buna, bet as irgi nesu tokius niekada maciusi
uz dior praso po 45lt jei daugiau imi bet man irgi kazkas ne taip, o nesu as niekada nemaciusi lancome kremine pudra 60ml o pas ja yra ,......zinau gali gauti 200ml, bet ji didele bonka skirta kas dirba ir daro makiazus, bet ne 60ml niekada nemaciusi pati turejau lancome kreminiu pudru labai daug ir plius is usa gaunu
QUOTE(rozyte255 @ 2008 12 04, 13:25)
siulau paprasyt kad tiksliai nufotkintu prekytes ir tiksliai surasytu pavadinimus,numeirukus irgi, tada galima issiaiskint, per google arba tiesiog parduotuvej pamatyt kaip realiai atrodo
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 04, 14:04)
Chanel skaistalai o ant virsaus seseliai - tai tikrai manau neoriginalas, tokiu kazkaip niekur niekada nemaciau
O as maciau Buvo cia kazkuri kazkada isejus nuoroda i toki lietuviska internetini puslapi, kur tokiu 'gerybiu' siuloma buvo - visko ten buvo, tik deja labai neoriginalai.....
Nu mergos mergos - netikekit furistais ir pan. Jau geriau kazkiek brnagiau (bet pigiau nei LT) sumoket ir parsisiust is uzsienio.
QUOTE(lisik @ 2008 12 04, 03:59)
o lipnumas - gera savybe ?
jei blizgis yra pastebimai lipnus ash ji "nurashau" , nes man tai yra vienintelis esminis blizgiu trukumas (kita priezastis nebenaudoti - jei lieka ruozu lupu kampuciuose)
todel man Juicy Tubes ir kiti lipnus kazkaip ne prie sirdies, nors kvepia skaniai....
jei blizgis yra pastebimai lipnus ash ji "nurashau" , nes man tai yra vienintelis esminis blizgiu trukumas (kita priezastis nebenaudoti - jei lieka ruozu lupu kampuciuose)
todel man Juicy Tubes ir kiti lipnus kazkaip ne prie sirdies, nors kvepia skaniai....
Merginos tuo momentu aptarinejo Juicy tube blizgesiukus, tai ir parasiau apie E Arden blizgesius - kad beveik niekuom nesiskyre - tiesiog labiau patiko man jie
O lipnumas man - gera savybe nes del to lipnumo blizgiai ilgiau laikuosi
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 04, 18:17)
Merginos tuo momentu aptarinejo Juicy tube blizgesiukus, tai ir parasiau apie E Arden blizgesius - kad beveik niekuom nesiskyre - tiesiog labiau patiko man jie
As irgi megstu lipnus blizgius.
o man patinka estee lauder lupu blizgesiai ir labai man lancome color fever man labai patinka irgi turiu,
Man tai ir tas lipnumas skirtingų firmų blizgių kitoks- vienų patinka, kitų ne