Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(Manija69 @ 2008 12 03, 18:10)
Aš pirkau štai tokį chanel,fainutis:
http://oth.strawberr...goChar=C#DETAIL
Ir Juicy Tubes Candy spalvytė 45 wub.gif ir kvapas ,ir laikosi puikiai thumbup.gif

o sakyk chanelio spalvyte realybeje ryskesne ar dar blyskesne?
Atsakyti
Mano megstamiausias lupu blizgis - Yves Saint Laurent Gloss Repulpant, No.4 smile.gif Mano spalvyte tokia sviesiai ruda, daugiau uzdejus panasiau i 'nude' spalva. Labai juo patenkinta, maloniai saldo lupas ir jas paputlina, labai labai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 12 03, 18:43)
O yra tokio pirkti pas mus lietuvoje?      blush2.gif

Taip, Chanel Aqualumiere Gloss yra pirkti Kristianoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 10 13, 20:48)
pabandyk Victoria's Secret "Beauty Rush" lupu blizgi - man labai patinka mirksiukas.gif . be to, jie turi nemazai atspalviu. as turiu gana tamsu kazka panasaus i slyvu bordo, bet kai uzsitepa vis tiek yra permatomas - labai graziai atrodo. dar naudoju Beauty Rush toasty almond - jisai atrodo geltonas tubeleje, bet uzsitepus duoda grazu blizgesi ir putnuma lupoms, be to, labai skaniai kvepia sitos Beauty Rush serijos blizgiai  thumbup.gif
Papildyta:
tinka tamsaus gymio merginoms  4u.gif

skaitau skaitau čia, o kaip su tais blizgesiai žiemą....
estee lauder man kažkaip ir nieko
o kaip VS? kai šaltas oras g.gif
Atsakyti
Siaip labai geri blizgiai dar is Elizabeth arden, Shine Pops, lipnus tokie, labai skaniai kvepia ir laikosi ant lupu tikrai ilgai thumbup.gif

Man net labiau uz Juicy tube patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 04, 01:49)
Siaip labai geri blizgiai dar is Elizabeth arden, Shine Pops, lipnus tokie, labai skaniai kvepia ir laikosi ant lupu tikrai ilgai  thumbup.gif

Man net labiau uz Juicy tube patiko  blush2.gif

o lipnumas - gera savybe ? angel_not.gif

jei blizgis yra pastebimai lipnus ash ji "nurashau" , nes man tai yra vienintelis esminis blizgiu trukumas blush2.gif (kita priezastis nebenaudoti - jei lieka ruozu lupu kampuciuose) smile.gif

todel man Juicy Tubes ir kiti lipnus kazkaip ne prie sirdies, nors kvepia skaniai.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 04, 01:49)
Siaip labai geri blizgiai dar is Elizabeth arden, Shine Pops, lipnus tokie, labai skaniai kvepia ir laikosi ant lupu tikrai ilgai  thumbup.gif

Man net labiau uz Juicy tube patiko  blush2.gif

Aha, laikosi gerai, padrekina lupytes ir grazios spalvytes, bet man skonis tai labai fui ju.... ax.gif

QUOTE(lisik @ 2008 12 04, 02:59)
o lipnumas - gera savybe ?  angel_not.gif

Na nuo lipnumo priklauso kaip jis laikosi, tai man visai gera ta savybe. Nors turiu ir skystesniu blizgiu, tai ju vienintelis minusas tas, kad daznai dazytis reikia. O va pvz Juicy tubes pasidazai, iseini i miesta ir gryzus dar su spalva nat lupyciu buni. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2008 12 03, 17:35)
Čia apie tą kur ir vadinasi 3D?
susigundžiau ir aš  blush2.gif

Taip apie ta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 12 04, 02:59)
o lipnumas - gera savybe ?  angel_not.gif
jei blizgis yra pastebimai lipnus ash ji "nurashau" , nes man tai yra vienintelis esminis blizgiu trukumas  blush2.gif 

Man irgi nepatinka labai lipnus blizgesiai, bet jie laikosi zymiai ilgiau negu nelipnus. Todel ju taip greitai nenurasau ax.gif
Atsakyti
siryt isbandziau ant lupu sita limituota blizgesiuka, geriu geris wub.gif
nera ryskus, gerai tepasi, siek tiek lipnus, bet neypatingai ir velniskas komfortas wub.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos merginos man reikia jusu patarymo ..... nes nebezinau ka galvoti ar yra dior sitokio tipo blizgesiu? zinau yra kitokiu tipu , bet ar tokio yra ? as pati su kosmetika susijusi bet labai stipriai dabar pasimeciau
user posted image
Atsakyti
rozyte255, o kur tu juos planuoji pirkti, kad klausi?
Atsakyti