Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(F_A @ 2008 12 01, 22:38)
Taigi buvo parasyta tam linke is kurio paemei sitas nuotraukas doh.gif MAC biggrin.gif

Na gal mergaitė tik paveiksliukus žiūri, o ne skaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orleana @ 2008 12 03, 13:09)
Merginos kokie atsiliepimai apie Lancome Juicy Tubes?visad naudoju Chanel blizgiukus,esu labai patenkinta,taip pat turiu Dior-dar guli nebandytas smile.gif siandien buvau Douglas`e ir visai mane vilioja isigyti tuos Juicy tube g.gif  ir kvapai labai skanus wub.gif

Buvo apie juicy tube atsiliepimu, pavartyk puslapius 4u.gif

O taip tai, man jie visai patinka, tikrai kvapas superinis ir laikosi gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 03, 12:10)
Na gal mergaitė tik paveiksliukus žiūri, o ne skaito  biggrin.gif

Negražu krizenti iš klausimų lotuliukas.gif nono.gif
Taigi mergina sakė, kad supranta, kad su MAC galima išgauti tokį efektą, bet kaip supratau ji nori įsigyti tokį produktą, kuriuo prekiaujama Lietuvoje, o ne reikėtų užsisakinėti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(orleana @ 2008 12 03, 12:09)
Merginos kokie atsiliepimai apie Lancome Juicy Tubes?visad naudoju Chanel blizgiukus,esu labai patenkinta,taip pat turiu Dior-dar guli nebandytas smile.gif siandien buvau Douglas`e ir visai mane vilioja isigyti tuos Juicy tube g.gif  ir kvapai labai skanus wub.gif

Man Juicy tubes visai paitko, jei nenori intensyvesnės spalvos- laikosi pakankamai gerai, skonis ir kvapas liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 12 03, 14:37)
Negražu krizenti iš klausimų lotuliukas.gif  nono.gif
Taigi mergina sakė, kad supranta, kad su MAC galima išgauti tokį efektą, bet kaip supratau ji nori įsigyti tokį produktą, kuriuo prekiaujama Lietuvoje, o ne reikėtų užsisakinėti  ax.gif
Papildyta:
Man Juicy tubes visai paitko, jei nenori intensyvesnės spalvos- laikosi pakankamai gerai, skonis ir kvapas liuks  thumbup.gif

dekoju mirksiukas.gif reikes isigyti
Atsakyti
QUOTE(orleana @ 2008 12 03, 15:11)
dekoju  mirksiukas.gif  reikes isigyti

Tiesa, dar tik norėčiau atkreipti dėmesį, kad jis pakankamai toks lipnus ax.gif
Atsakyti
wat kazkaip seniau labiau naudojau blizgesiukus, dabar - nelabai smile.gif smile.gif be to, draugas nebuna lb patenkintas - nenori blzgeti "kaip pana" paskui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tad prisiperku kvepianciu vazelinu biggrin.gif Ziema ir sveikiau lupom wink.gif

Beje, kai turejau Dior, man lb nepatiko - kvapas kaip Fairy'io biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orleana @ 2008 12 03, 11:09)

Man labai patinka Juicy Tubes, ir kvepia skaniai ir ilgai laikosi...
Atsakyti
QUOTE(straw_berry @ 2008 12 03, 15:29)
wat kazkaip seniau labiau naudojau blizgesiukus, dabar - nelabai smile.gif smile.gif be to, draugas nebuna lb patenkintas - nenori blzgeti "kaip pana" paskui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tad prisiperku kvepianciu vazelinu biggrin.gif Ziema ir sveikiau lupom wink.gif

Beje, kai turejau Dior, man lb nepatiko - kvapas kaip Fairy'io biggrin.gif

o kokius vazelinus perki?as tai turiu The Body Shop kokosini,bet nelabai patenkinta,nes greit isdziuna ant lupu,visai noreciau pabandyt Biotherm,bet ar vertas jis tokios kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(orleana @ 2008 12 03, 16:27)
o kokius vazelinus perki?as tai turiu The Body Shop kokosini,bet nelabai patenkinta,nes greit isdziuna ant lupu,visai noreciau pabandyt Biotherm,bet ar vertas jis tokios kainos g.gif

Vertas, man asmeniškai tai vienas geriausių lūpų balzamų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i_j_a @ 2008 12 03, 10:14)
Labai norejau padekoti meciai ir evellinaiuz patarina del BOURJOIS 33 ir 34 numeriuku. Ilgai rinkausi kuris man labiau tiktu, nusipirkau 34. Kolkas esu labai patenkinta aciuks.gif  assa.gif Kita karta isbandysiu ir 33. Manau jis taip pat man tiks. Bet pats blizgis labai malonus, ir kvapas ir lipnumas(ne per daug) ir dar tas 3D efektas biggrin.gif Super thumbup.gif

Treise manau turetum pabandyti tuos kuriuos minejau BOURJOIS 33 ir 34 numeriukus. sekmes biggrin.gif

Čia apie tą kur ir vadinasi 3D?
susigundžiau ir aš blush2.gif
Atsakyti
Aš pirkau štai tokį chanel,fainutis:
http://oth.strawberr...goChar=C#DETAIL
Ir Juicy Tubes Candy spalvytė 45 wub.gif ir kvapas ,ir laikosi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 03, 13:10)
Na gal mergaitė tik paveiksliukus žiūri, o ne skaito  biggrin.gif

Ta mergaite skaite viska, tik nenoriu as tu lupu dazu siustis.
Papildyta:
[quote=Nonka,2008 12 03, 15:37]
Negražu krizenti iš klausimų lotuliukas.gif nono.gif
Taigi mergina sakė, kad supranta, kad su MAC galima išgauti tokį efektą, bet kaip supratau ji nori įsigyti tokį produktą, kuriuo prekiaujama Lietuvoje, o ne reikėtų užsisakinėti ax.gif

Taip visiškai teisingai mane supratote 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 03, 19:10)
Aš pirkau štai tokį chanel,fainutis:
http://oth.strawberr...goChar=C#DETAIL
Ir Juicy Tubes Candy spalvytė 45 wub.gif ir kvapas ,ir laikosi puikiai thumbup.gif

O yra tokio pirkti pas mus lietuvoje? blush2.gif
Atsakyti