Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(mecia @ 2008 11 20, 18:22)
as naudoju BOURJOIS 33 numeriuka, jis su smulkiais smulkiais blizguciais, bet man jis lupu neputlina, su juo efektas gaunasi daug maz panasus kuris ant JLo matosi. jus nepabijokit su smulkiais blizguciais pabandyti, labai grazu putlios lupos, o su tokiais nude efektais jos neatrodo tokios storos, gerokai prislopintos paslyginus su ryskiais atspalviais.

beje nesistebiu kad su bespalviais negavot norimo efekto, nes jie tik isryskina lupu putluma, suteikia toki veidrodiskuma, nuo kurio lupos atrodo storesnes.

ir 34 nr labai fainas is bourjois rolleyes.gif dar gali isbandyt tuos melynus/zalius /geltonus gelinius blizgius is Lancome, Dior , estee lauder,ir kt. jie kazkiek prigesina raudona spalva
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2008 11 20, 20:55)
man tai labai patinka TBS blizgis tubeleje ie MAYBELLINE  fruity gloss kaip uz tokia kaina labai fainutis thumbup.gif

Aš taip pat jau n tąjį kartą perku mayballine fruity gloss, bet man patinka tik spalva 840 - lolly pink, kitos nelabai.
Dabar ieškau kažko naujo, kad spalva būtų panaši bet ilgiau laikytusi 4u.gif
Atsakyti
Dekui labai uz patarimus 4u.gif
Butinai parasysiu ar pavyko ka issirinkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(i_j_a @ 2008 11 21, 13:12)
Dekui labai uz patarimus 4u.gif
Butinai parasysiu ar pavyko ka issirinkt biggrin.gif

lauksim 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau Loreali, kuris laikosi 6val. tai nelabai patiko, laikosi istiesu gal ir neblogai, bet paemiau vakarui tamsesnio atspalvio uzava spalva, tai labai uzdazo lupas, man nepatinka schmoll.gif Geriau jei jau nusivale blizgesys, tai kad lupos liktu naturalios spalvos.
Ir siaip ant lupu man malonesnis kitas Lorealio blizgesys, Shine lyg, neatsimenu tiklaus pavadinimo, buteliukas kaip smelio laikrodzio.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 11 26, 15:13)
Nusipirkau Loreali, kuris laikosi 6val. tai nelabai patiko, laikosi istiesu gal ir neblogai,

as ji mamai nupirkau, bet kai uzsitepiau pabandyti, tai nepatiko, nes dziovina lupas schmoll.gif
Atsakyti
O as siuo metu turiu ysl golden gloss nr 1 blizgi, superinis, jau maziau negu puse liko, stulbinanciai kvepia, lipnus toks ir ilgai islieka, su blizguciais auksinis toks wub.gif

Dar esu turejusi clarins blizgi, tai irgi labai patiko, bet jau prekyboje tokiu nera 4u.gif

Dabar turiu chanel perlamutri blizgi, kol kas esu patenkinta ... Irgi lipnus toks ir ilgai isliekantis... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Man ir lorialis nepatiko , laikyt tai laiko , bet jai daugiau patepi tai burbuluojasi
Atsakyti
turiu kokius 7 lorealio blizgesius, nei vienas nesirutuliuoja, nedziovina ir bendrai man jie patinka
Atsakyti
laukiu parvykstant Bobbi Brown lupu blizgesiuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 11, 03:58)
pats pačiausias - lumene berryfun thumbup.gif
user posted image

sutinku, kasdienai ypac pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Lorealis 6h man nesiburbuliuoja - tik po kurio laiko kampuciuose, bet dziovint dziovina. Siaip gal nieko jis, vistiek vakare grizus tepu lupas balzamu - tai atsigauna.
Atsakyti