Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(mazheee @ 2008 11 18, 11:03)
as tai kazkaip nepastebejau didelio skirtumo tarp brangiu ir pigiu blizgiu, taigi ar verta pinigus i bala mest? lotuliukas.gif

na as matau rysku skirtuma: ir del laikymosi, ir del kvapo, ir del teptuko...
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 18, 09:31)
o as dabar ieskau blizgio kuris putlintu lupas ax.gif bet noriu kad ir ilgiau laikytusi. man clinique siaip patiko labai(patinka lipnesni), bet noreciau kazko naujo. ka galit patart? bigsmile.gif

Bare Escentuals tikrai putlinantys yra, o ir laikosi laabai gerai thumbup.gif
Atsakyti
bet juos reikia siustis ar yra ir pas mus pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 18, 16:21)
bet juos reikia siustis ar yra ir pas mus pirkti?  g.gif

Reikia. ax.gif Bet kainyte siaip nedidele - 18$ rodos blizgis, o jo gana daug. Ir dar dabar yra rinkinukas 5 mazu blizgiu uz 28$ (bet sitie laabai blizga).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 19, 02:27)
Reikia.  ax.gif Bet kainyte siaip nedidele - 18$ rodos blizgis, o jo gana daug. Ir dar dabar yra rinkinukas 5 mazu blizgiu uz 28$ (bet sitie laabai blizga).

nelabai as turiu kantrybes laukti lotuliukas.gif nors noreciau isbandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 18, 14:53)
Bare Escentuals tikrai putlinantys yra, o ir laikosi laabai gerai  thumbup.gif

Ar čia tie Buxom lips? rolleyes.gif
Bandžiau anksčiau, nelabai susižavėjau.
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 11 19, 15:44)
Ar čia tie Buxom lips?  rolleyes.gif
Bandžiau anksčiau, nelabai susižavėjau.

Aha, tie patys. Man jie labai fainai pasaldo, o lupas irgi visgi paputlina (bent vizualiai) - gal cia pati blizgio tekstura ir spalvyte ta duoda g.gif Nu bet man patinka jie wub.gif
Atsakyti
Labai tikiuosi jusu pagalbos. Neissirenku blizgio.. Patarkit koki rinktis jei: lupos storos, linkusios raudonuoti ir pati nemegstu ryskiu spalvu. Pati perku visokius beveik permatomus, bet.. per juos persimusa lupu raudonumas. Pasekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i_j_a @ 2008 11 20, 09:44)
Labai tikiuosi jusu pagalbos. Neissirenku blizgio.. Patarkit koki rinktis jei: lupos storos, linkusios raudonuoti ir pati nemegstu ryskiu spalvu. Pati perku visokius beveik permatomus, bet.. per juos persimusa lupu raudonumas. Pasekit 4u.gif

Tai priklauso nuo to, ko norit is blizgio. As kaip suprantu, tai norit ta raudonuma sumazint - tai tada siulau koki nors bespalvi/balta blizgi su daug daug blizguciu (bent man tokie numusa raudonuma) arba koki nude spalvytes ir nebus ryskus. Arba dar kokie svelnus atspalviai: roziniai, koralo ir pan wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 20, 15:43)
Tai priklauso nuo to, ko norit is blizgio. As kaip suprantu, tai norit ta raudonuma sumazint - tai tada siulau koki nors bespalvi/balta blizgi su daug daug blizguciu (bent man tokie numusa raudonuma) arba koki nude spalvytes ir nebus ryskus. Arba dar kokie svelnus atspalviai: roziniai, koralo ir pan wink.gif

Dekui uz atsakyma 4u.gif Noreciau be blizguciu, nes lupos paknkamai storos, vat kzko tokio. Gal ka yiksliau kokiu firmu ir numeriuku galetumet pasiulyti? Labai aciu.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsiprasau jei dideles foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(i_j_a @ 2008 11 20, 14:57)
Dekui uz atsakyma 4u.gif Noreciau be blizguciu, nes lupos paknkamai storos, vat kzko tokio. Gal ka yiksliau kokiu firmu ir numeriuku galetumet pasiulyti? Labai aciu.

as naudoju BOURJOIS 33 numeriuka, jis su smulkiais smulkiais blizguciais, bet man jis lupu neputlina, su juo efektas gaunasi daug maz panasus kuris ant JLo matosi. jus nepabijokit su smulkiais blizguciais pabandyti, labai grazu putlios lupos, o su tokiais nude efektais jos neatrodo tokios storos, gerokai prislopintos paslyginus su ryskiais atspalviais.

beje nesistebiu kad su bespalviais negavot norimo efekto, nes jie tik isryskina lupu putluma, suteikia toki veidrodiskuma, nuo kurio lupos atrodo storesnes.
Atsakyti
man tai labai patinka TBS blizgis tubeleje ie MAYBELLINE fruity gloss kaip uz tokia kaina labai fainutis thumbup.gif
Atsakyti