Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(zuika_puika @ 2008 11 12, 22:19)
Mano mylimiausi YSL blizgiai
rolleyes.gif
user posted image
turiu kelias spalvytes, bet man noretusi, kad ilgiau laikytusi.. nors Kristianoje konsultante sake, kad jie vieni ilgiausiai isliekanciu  g.gif
Koks blizgis jums ilgiausiai islieka?

šitie ir mano mylimiausi, labai gražiai žėri wub.gif

ilgiausiai man laikos Bobbi Brown Shimmer Lip Gloss ax.gif
user posted image

VS laaaaabai lūpas džiovino, nebepirksiu niekad schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 12, 16:42)
O koki pirkot? As turiu toki, tai man labai puikiai laiko  thumbup.gif
user posted image

Sie blizgiai - vieni ilgiausiai isliekanciu thumbup.gif tik as turiu senesnej pajuotej, kazin sudetis nepasikeite? g.gif nes tie senieji Diokiss tai laikosi kelias valandas ir lupu visikai nesausina wub.gif

QUOTE(giedrute 99 @ 2008 11 12, 19:51)
Jo ir as prisiskaiciau sms ir nusipirkau melynaji Lankome blizgesi, man ir nesviesino lupu.

tai jie ir neturi sviesinti lotuliukas.gif tiesiog nugesia kazkiek naturalu raudoni - zalias/turkio spalvos blizgis duoda rusvu lupu efekta, o melynas - roziniu mirksiukas.gif na ir nuo blizgio pigmento daug kas priklauso - vieni stipru efekta duoda, o kiti tik vos vos (pvz guerlain terracotta melynasis is tiesu yra bespalvis, tik su melsvais zeruciais ax.gif )

QUOTE(lina86 @ 2008 11 13, 19:37)
Sveikos!
Jei galima ir as prisijungsiu prie jusu diskusiju ax.gif
Noreciau is jusu patarimu:koks blizgis nebutu toks lipnus?Nes man asmeniskai nelabai tas medaus lipnumas.

Visai nelipnus ir nesausina lupu Dior Addict Ultra Gloss, taip pat YSL golden gloss thumbup.gif tik lipnus paprastai ilgiau islieka...

QUOTE(Vitulka @ 2008 11 16, 20:07)
šitie ir mano mylimiausi, labai gražiai žėri  wub.gif

ilgiausiai man laikos Bobbi Brown Shimmer Lip Gloss  ax.gif
user posted image

VS laaaaabai lūpas džiovino, nebepirksiu niekad  schmoll.gif

YSL tikrai nuostabus, tik labai jau trumpai laikosi... verysad.gif

O del VS tai as kazkaip nepastebejau kad sausintu man g.gif nors ir drekinancio poveikio nelabai... laikosi labai ilgai, tik nepatinka kad laaaabai jau saldus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 16, 21:07)
VS laaaaabai lūpas džiovino, nebepirksiu niekad  schmoll.gif

As naudoju tutelej, tai man visiskai nedziovina. Gundausi dar is VS pabandyt tuos blizgius, kur dizainas i YSL panasus (piestuko tipo), tik teko girdet, kad nelabai jie, tai prisilaikau. Gal jus toki esat bandzius?

QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 17, 01:32)
Sie blizgiai - vieni ilgiausiai isliekanciu thumbup.gif  tik as turiu senesnej pajuotej, kazin sudetis nepasikeite? g.gif nes tie senieji Diokiss tai laikosi kelias valandas ir lupu visikai nesausina wub.gif

Laiko tai tikrai labai ilgai, tai gal ir nepakeite sudeties, tik dizaina. Tiesa, nors ir turetu jie lupas putlint kazkiek, bet tokio poveikio tikrai nejauciu (nors sita dalyka tik dabar pastebejau pavadinima perskaicius). schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
[/quote]
wub.gif as irgi toki turiu. ir spalvyte tokia pat thumbup.gif bet tikrai nera ryskus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 17 lapkričio 2008 - 10:37
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 17, 11:36)
wub.gif  as irgi toki turiu. ir spalvyte tokia pat  thumbup.gif  bet tikrai nera ryskus

Ir skonis pasakiskas drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 17, 19:04)
Ir skonis pasakiskas  drinks_cheers.gif  wub.gif

skonis tai wub.gif tik man biskiuka gal truksta to putlinimo tokio g.gif o kaip tau?
Atsakyti
[quote=Ciquita,2008 11 17, 11:36]
user posted image
[/quote]
wub.gif as irgi toki turiu. ir spalvyte tokia pat thumbup.gif bet tikrai nera ryskus
[/quote]

[quote=Ciquita,2008 11 18, 00:53]
skonis tai wub.gif tik man biskiuka gal truksta to putlinimo tokio g.gif o kaip tau?
[/quote]
As taip pat turiu. Bet man nepatinka schmoll.gif Nei laiko ilgai, nei atrodo super schmoll.gif
As uz Chanel, Guerlain, Smashbox, Biotherm blizgius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 18, 00:53)
skonis tai  wub.gif  tik man biskiuka gal truksta to putlinimo tokio g.gif  o kaip tau?

Tai as del to putlinimo (tiksliau, kad turetu putlint) tik vakar apsiziurejau - bet man tokio efekto visiskai nera. Nu bet ne del to si blizgi pirkau, o ir svarbiausia, kad spalva grazi butu. biggrin.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 11 18, 00:58)
As taip pat turiu. Bet man nepatinka  schmoll.gif  Nei laiko ilgai, nei atrodo super  schmoll.gif
As uz Chanel, Guerlain, Smashbox, Biotherm blizgius  ax.gif

Man Chanel nepatiko schmoll.gif O Guerlain ir Smashbox tai tikrai geri thumbup.gif
Atsakyti
o as dabar ieskau blizgio kuris putlintu lupas ax.gif bet noriu kad ir ilgiau laikytusi. man clinique siaip patiko labai(patinka lipnesni), bet noreciau kazko naujo. ka galit patart? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 18, 04:17)
Man Chanel nepatiko  schmoll.gif O Guerlain ir Smashbox tai tikrai geri  thumbup.gif

As turiu Chanel AQUALUMIERE, tai man labai patinka thumbup.gif . Nelipnus ant lupu, graziai blizga, tik galetu ilgai laikytis... bet kiek bandziau, tai visi blizgesiai neilgai laiko...
Atsakyti
as tai kazkaip nepastebejau didelio skirtumo tarp brangiu ir pigiu blizgiu, taigi ar verta pinigus i bala mest? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2008 11 18, 11:03)
as tai kazkaip nepastebejau didelio skirtumo tarp brangiu ir pigiu blizgiu, taigi ar verta pinigus i bala mest? lotuliukas.gif

apie kokius tiksliai kalbi blizgesius?
Atsakyti