Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

Vakar nuspirkau Dior blizgesi, ir jau nusivyliau, greitai spalva dingo, liko tik blizgejimas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 11 12, 15:52)
Vakar nuspirkau Dior blizgesi, ir jau nusivyliau, greitai spalva dingo, liko tik blizgejimas ir tiek.

O koki pirkot? As turiu toki, tai man labai puikiai laiko thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 12, 17:42)
O koki pirkot? As turiu toki, tai man labai puikiai laiko  thumbup.gif
user posted image

Ne netoki, o Dior Addic Ultra Glos, o kokia kaina jusu blizgesio?
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 11 12, 18:44)
Ne netoki, o Dior Addic Ultra Glos, o kokia kaina jusu blizgesio?

Rodos 20,50$ (as ne LT esu) - pats blizgis 19,50$+5% taxu. 4u.gif Pas mane spalvyte 'mango soda 451', tai man jau vien tas kvapas ir skonis dieviski wub.gif Nors pati spalvyte neryski.

O dar turputi i tema - pastebejau, kad man melyni blizgiai lupu raudonio nelabai nuima, bet uztai balti tikrai pasviesina thumbup.gif Tokia truputi nude spalvyte gaunasi - prie ryskesniu akyciu idealiai wub.gif
Atsakyti
nusipirkau bourjoir (ar kaip ten rasosi rolleyes.gif nude - labai ja patenkinta, laikosi super, spalva nude, kaip ir norejau, kaip ir ieskojau wub.gif
Atsakyti
Jo ir as prisiskaiciau sms ir nusipirkau melynaji Lankome blizgesi, man ir nesviesino lupu.
Atsakyti
Mano mylimiausi YSL blizgiai
rolleyes.gif
user posted image
turiu kelias spalvytes, bet man noretusi, kad ilgiau laikytusi.. nors Kristianoje konsultante sake, kad jie vieni ilgiausiai isliekanciu g.gif
Koks blizgis jums ilgiausiai islieka?

Kasdienai isigijau Lancome Juicy Tubes
user posted image

patinka, nes minkstina lupas, neblogai islieka, nera perdaug blizgus,
o nelabai patinka - jo lipnumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2008 11 12, 23:19)
Koks blizgis jums ilgiausiai islieka?

Man ilgiausiai islieka Guerlain, Lancome (juicy tubes), Victoria's secret ir Dior (toks kaip virsuje foto esu idejus) blizgiai. Bet Lancome ir VS man labai panasus tuo lipnumu (nors jis man patinka) - situos tai kartais ant pasausejusiu lupu pries miega pasitepu, tai dar ryte buna like. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 12, 19:48)
nusipirkau bourjoir (ar kaip ten rasosi rolleyes.gif nude - labai ja patenkinta, laikosi super, spalva nude, kaip ir norejau, kaip ir ieskojau wub.gif

ir as toki neseniai isigijau mirksiukas.gif super daikciukas ir laiko labai ilgai, ilgiausiai is visu mano turetu blizgiu mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi einu is proto del YSL auksinio blizgio http://www.yslbeauty...oduct_info.html dar man pasirode visai nieko TBS sitas http://www.thebodysh...tId=prod4870026, bet gal vaisiu skonis ir kvapas kiek per stiprus man g.gif bet blizga tai labai
Atsakyti
Sveikos!
Jei galima ir as prisijungsiu prie jusu diskusiju ax.gif
Noreciau is jusu patarimu:koks blizgis nebutu toks lipnus?Nes man asmeniskai nelabai tas medaus lipnumas.
Atsakyti
Nusipirkau isadora lūpų blizgį tokį kūno spalvos, tik su blizgiomis stambiomis detalėmis, graži spalva, ir lipnus ax.gif Viskas būtų gerai,bet po kurio laiko palieka tokias kaip baltas apnašas lūpų kampučiuose, šešėliai superiniai 4u.gif
Papildyta:
Berods šitie, tik rusvi
http://www.isadora.com/?id=4072
Atsakyti