Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(Eveliina @ 2008 11 05, 22:10)
Gal kas esate bande Kanebo Lunasol Full Glamour blizgius?  blush2.gif suku ratus aplink sita spalvyte user posted image

Kur ji gaaaaaut? blink.gif doh.gif wub.gif dievuliau koks grozis.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 11 05, 22:18)
Kur ji gaaaaaut? blink.gif  doh.gif  wub.gif dievuliau koks grozis..  wub.gif

braskese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 11 05, 17:40)
Panos, gal esat atradę blizgį, kuris maždaug taip atrodytų?
Man taip gaunasi tik su rožiniu balzamu + blizgesiu

revlon super lustrous, nr 13 glosy rose
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 06, 08:57)

merginos, gal pasirodysiu kvaila, bet ka reiske "braskese"??? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 11 06, 10:51)
merginos, gal pasirodysiu kvaila, bet ka reiske "braskese"??? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

www.strawberrynet.com
Atsakyti
Man Kanebo Lunasol wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 11 06, 10:21)
www.strawberrynet.com

aciu 4u.gif , o kaip suprantu galima prisijugti prie tam tikros salies. Tai siunciat prekes is Anglijos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 06, 11:28)
Man Kanebo Lunasol wub.gif  thumbup.gif

vadinasi man nusimato neplanuotu pirkiniu angel_not.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(radulia @ 2008 11 06, 11:54)
aciu 4u.gif , o kaip suprantu galima prisijugti prie tam tikros salies. Tai siunciat prekes is Anglijos? ax.gif

Kosmetika siuncia is Honkongo, o kvepalus is USA, tas prisijungimas siaip nesvarbu, jei ka uzsakinesi, vistiek reikes nurodyti adresa i LT, siuntimas nemokamas...O sone turetu buti galima pasirinkti daugiau valstybiu, yra ir lietuva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 06, 11:21)
vadinasi man nusimato neplanuotu pirkiniu  angel_not.gif  doh.gif
Papildyta:

Kosmetika siuncia is Honkongo, o kvepalus is USA, tas prisijungimas siaip nesvarbu, jei ka uzsakinesi, vistiek reikes nurodyti adresa i LT, siuntimas nemokamas...O sone turetu buti galima pasirinkti daugiau valstybiu, yra ir lietuva 4u.gif

aciu uz info aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 11 06, 10:06)
revlon super lustrous, nr 13 glosy rose

O kur revlon galima įsigyti ir kokios kainos maždaug?
Atsakyti
Man asmeniskai laaaabai nepatinka GIVENCHY (Pop gloss lip gloss), kiek tik esu turejusi visi lupas sausino, velesi, trumpai laikesi. Siaip patinka LANCOME (Fever Gloss) skaniai kvepia, nesausina lupu ir nesivelia, tik galetu ilgiau laikytis.
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2008 11 06, 17:47)
Man asmeniskai laaaabai nepatinka GIVENCHY (Pop gloss lip gloss), kiek tik esu turejusi visi lupas sausino, velesi, trumpai laikesi. Siaip patinka LANCOME (Fever Gloss) skaniai kvepia, nesausina lupu ir nesivelia, tik galetu ilgiau laikytis.

O man jie labai ilgai laikosi ir nenusivalgo ir lupyciu nesausina (tiesa, as bandzius tik limituoto leidimo).

Lancome 'fever gloss' man kaip tik nelaike ir labai spalva neryski budavo. Bet siaip neblogas dalykas. O 'juicy tubes' labai labai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegant @ 2008 11 06, 16:13)
O kur revlon galima įsigyti ir kokios kainos maždaug?

LT nezinau kur, bet galima visada per tarpininkes is USA - labai nebrangi kosmetika (blizgiai iki 10$).
Atsakyti