Šiaip naudoju kažkokį tai šaldantį blizgesį vasarai (pavadinimo neklauskit-nenumanau). Bet vakar radau tokį...tokį, uh, blizgį ,rausvą tokį truputį barbišką ( ) beeet laaabai fainą .Nežinau, gal kas naudojot...Eveline 217 spalva, toks gan lipnus ,blizgučiu gan nemažai, 9ml. pakuotė...NA nežinau, man laaabai patiko.Nusipirkau .
Jungiuos ir aš prie jūsų jeigu nieko prieš, manė bliizgių esu jau 1 mėnuo.
žalsvas tai su mentoliu kaip suprantu šaldo ir putlina lūpas, o melsvas? mačiau parduotuvėj, bet nepabandžiau irgi su mentoliu, bet gal efektas panašus kaip mėlynųjų blizgių
žalsvas tai su mentoliu kaip suprantu šaldo ir putlina lūpas, o melsvas? mačiau parduotuvėj, bet nepabandžiau irgi su mentoliu, bet gal efektas panašus kaip mėlynųjų blizgių
su drauge ieskojom blizgio tai ji isbande ta zalsva tai feee sake slykstus tas jo mentolas o ir jo daugiau uzsitepus matosi kazkoks zalsvai- melsvas atspalvis
Gal kuri zinot kur man gauti pirkti guerlaino melyna blizgi sparking sea 03 is pucci kolekcijos savo jau pabaigiau, o kur pirkti nerandu, net braskese nera anksciau buvau pirkusi is kristianos, dabar ten tokiu ne su ziburiu nerasi
Gal kuri zinot kur man gauti pirkti guerlaino melyna blizgi sparking sea 03 is pucci kolekcijos savo jau pabaigiau, o kur pirkti nerandu, net braskese nera anksciau buvau pirkusi is kristianos, dabar ten tokiu ne su ziburiu nerasi
Na man jie asmeniskai nepatinka, jie labai lipnus. Uztepi kai medu ant lupu, nepatinka.
Neblogas man Lancome blizgis visad perku bespalvi O jei su spalva patiko Elizabeth Arden.
Tik aš žinau savo istorija. Tik aš galiu save teisti, kritikuoti,ir sau pasiploti.
Gal galit rekomenduoti blizgį kasdienai, kad nereiktų lūpoms balzamo ir kad spalva lengva būtų. PAstaruoju metu labiasuiai tiko ir patiko Juicy tubes (turėjau braškinį ir Ticled pink). Nepatiko: Dior Addict, Bourjois, Loreal.
Gal galit rekomenduoti blizgį kasdienai, kad nereiktų lūpoms balzamo ir kad spalva lengva būtų. PAstaruoju metu labiasuiai tiko ir patiko Juicy tubes (turėjau braškinį ir Ticled pink).
Nepatiko: Dior Addict, Bourjois, Loreal.