Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(Maverick @ 2008 10 13, 22:09)
prasom - persikinis mirksiukas.gif

ir koralo  mirksiukas.gif

Aciu! Faktas nalico-tikrai smile.gif
Atsakyti
tai kad abu oranziniai, vienas ryskus o kitas ne unsure.gif
Atsakyti
ju tiek atspalviu yra, kad net galva sukasi... ypac koralo spalvos - buna nuo sviesiu iki gana giliu atspalviu, na, cia kiek man paciai teko matyti. kiekviena firma vis kitoki atspalviu pasirinkima siulo. pvz Dior koralas toks labiau oranzinis rolleyes.gif . pati tokiu spalvu niekada nesu pirkusi, nors kai kurie teigia, kad ir melynakes gali puikiai sitas spalvas demonstruoti g.gif . bet man tikrai labiau patinka jos ant tamsesniu merginu ax.gif
Atsakyti
Siandien kristianoj isbandziau YSL Golden Gloss Shimmering Lip Gloss 10 nr.laaaaabai grazus.taip graziai zeri,ir spalva labai grazi,tik beda,kad labai jau brangus.gal zinot kur internete galima pigiau isigyti?(isskyrus braskes,nes ten kaip tik nera 10 nr doh.gif ) smile.gif 10 nr golden peony
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovila: 14 spalio 2008 - 18:24
QUOTE(dovila @ 2008 10 14, 19:20)
Siandien kristianoj isbandziau YSL Golden Gloss Shimmering Lip Gloss 10 nr.laaaaabai grazus.taip graziai zeri,ir spalva labai grazi,tik beda,kad labai jau brangus.gal zinot kur internete galima pigiau isigyti?(isskyrus braskes,nes ten kaip tik nera 10 nr  doh.gif ) smile.gif 10 nr golden peony

galima isigyti pas mane biggrin.gif as turiu ir juo nesidazau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 15 spalio 2008 - 13:58
as isivaizdavau, kad koralo - tai prigesinta ruzavai morkine doh.gif
Atsakyti
Sveikutes.Nusprednziau pasidalinti ispudziais apie Dior lupu blizgius,turejau as anksciau DIORKISS spalyte cotton candy tai super blizgesiukas,dabar jau pamaciau kad jo nebegamina ir isvis Dioras pakeite savo isvaizda,ir Dior Kiss atrodo visiskai kitaip ir vietoj 18 ml dabar 8ml pakuote lotuliukas.gif ,o kaina tai ta pati pasiliko blink.gif Nusipirkau pabandymui Dior Addict Ultra gloss,kazkaip pabandzius Kristianoj ant rankos atrode visai normaliai,na o kai namuose pasitepiau lupas,jau atrode visiskai kitaip,laikosi labai labai trumpai,zodziu vienas prasciausiu koki esu turejus,nera net ka lyginti su kokiu YSL Golden gloss. 4u.gif
Atsakyti
Nagi mergaites, blizgesiuku tema visai gesta, negi neperkat jokiu nauju blizgesiu, labai idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 11 05, 17:38)
Nagi mergaites, blizgesiuku tema visai gesta, negi neperkat jokiu nauju blizgesiu, labai idomu g.gif

Mano naujai atrasta meilė- Helena Rubinstein blizgis wub.gif
Atsakyti
Panos, gal esat atradę blizgį, kuris maždaug taip atrodytų?
Man taip gaunasi tik su rožiniu balzamu + blizgesiu

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 11 05, 19:40)
Panos, gal esat atradę blizgį, kuris maždaug taip atrodytų?
Man taip gaunasi tik su rožiniu balzamu + blizgesiu

user posted image
user posted image

Man tai panašiai gaunasi dažantis Dior lupdažiu ir Dior permatomu blizgiu ax.gif
Atsakyti
Gal kas esate bande Kanebo Lunasol Full Glamour blizgius? blush2.gif suku ratus aplink sita spalvyte user posted image
Atsakyti