Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(Malena @ 2008 10 01, 18:43)
Man su visokiais Peach dantys geltonesni atrodo ir ju labai vengiu doh.gif

Malena, dantis galima balinti mirksiukas.gif kad nebutu jokiu abejoniu del baltumo smile.gif

man labai grazu persikiniai blizgiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 10 06, 09:54)
man labai grazu persikiniai blizgiai  ax.gif

Man irgi grazu, bet toks atspalvis ne visiems tinka, man asmeniskai visai ne tinka. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 10 06, 09:54)
Malena, dantis galima balinti  mirksiukas.gif  kad nebutu jokiu abejoniu del baltumo  smile.gif

Normalus tie dantys,nejauciu poreikio balint.
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 10 06, 10:43)
Man irgi grazu, bet toks atspalvis ne visiems tinka, man asmeniskai visai ne tinka. verysad.gif

Turbut ir man netinka,ypac kai sypsausi.
Atsakyti
Man kazkodel siam rudeniui norisi bordo spalvos lengvo permatomo blizgesiuko, gal esat ka nors tokio uzmate g.gif
Atsakyti
Sveikos.gal zinote kokios mazdaug kainos to naujojo maybeline lupu blizgio dvipusio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2008 10 13, 15:29)
Sveikos.gal zinote kokios mazdaug kainos to naujojo maybeline lupu blizgio dvipusio? blush2.gif

apie 30 Lt
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2008 10 13, 15:29)

Pirkau Sarmoj už 30, o vakar mačiau kad Droge nuolaidos, tai lygtais 25 kainavo
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 10 12, 10:07)
Man kazkodel siam rudeniui norisi bordo spalvos lengvo permatomo blizgesiuko, gal esat ka nors tokio uzmate g.gif

pabandyk Victoria's Secret "Beauty Rush" lupu blizgi - man labai patinka mirksiukas.gif . be to, jie turi nemazai atspalviu. as turiu gana tamsu kazka panasaus i slyvu bordo, bet kai uzsitepa vis tiek yra permatomas - labai graziai atrodo. dar naudoju Beauty Rush toasty almond - jisai atrodo geltonas tubeleje, bet uzsitepus duoda grazu blizgesi ir putnuma lupoms, be to, labai skaniai kvepia sitos Beauty Rush serijos blizgiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2008 10 06, 02:54)

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 10 06, 03:43)

tinka tamsaus gymio merginoms 4u.gif
Atsakyti
Man persikiniai ar coralo spalvos visiskai netinka g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 13, 14:04)
Man persikiniai ar coralo spalvos visiskai netinka g.gif g.gif

turbut, esi per sviesios odos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 10 13, 21:10)
turbut, esi per sviesios odos  4u.gif

Turbut.. Gal idek nuotrauka kokia kaip atrodo persikinis blizgesiukas ant "tamsaus gymio" merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 13, 14:47)
Turbut.. Gal idek nuotrauka kokia kaip atrodo persikinis blizgesiukas ant "tamsaus gymio" merginos smile.gif

prasom - persikinis mirksiukas.gif

user posted image

ir koralo mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 13 spalio 2008 - 21:12