Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(Dasha @ 2008 09 30, 07:52)
ESLAUDA o gal zinai kad aparduotuves YSL lupdaziuka gaus? nes jau jauciu praeina noras..  blush2.gif

Dasha, zinok nezinau. Konsultantes sake, pacios nezinancios smile.gif
QUOTE(kotri_ @ 2008 09 30, 19:42)
Eslauda, o kokios firmos ir koks Nr. to kairiojo blizegsiuko?

QUOTE(lisik @ 2008 09 30, 20:31)
shis labai malonus ant lupu ir spalva nuostabi    drinks_cheers.gif
Papildyta:
ESLAUDA, man taip pat idomu   bigsmile.gif   spalva labai labai  heart.gif

Tas kairysis parsiveztas is Kinijos. Raso Prorance firmos, o spalvyte tikriausiai parasyta kinietiskai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 30 rugsėjo 2008 - 22:33
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 20, 23:17)
Ai ai ai, jau nusipirkai .... verysad.gif  O as kaip tik siandien prasiukstinejau ir atradau nuostabu nude lupdazi  wub.gif Tai YSL naujiena. Galiu pasakyt, kad tekstura mane suzavejo.... wub.gif  Nepamirstamas svelnumas... wub.gif
user posted image

Jau turiu si lupdaziuka (labai grazi nude spalvyte, nr1) - pirmas ispudis labai geras, tepasi itin lengvai (gal net kiek per minkstas atrodo), riebus, nesausina lupyciu. Tik va laikosi trumpokai - neisbuvo 2val. Ir dar neitin lygiai uzsitepe (galvoju gal del to, kad toks minkstas ir kad lupos nera idealiai lygios pas mane)-bandysiu su teptuku kitakart. ax.gif Ziuresiu kaip dar pilnai pasimakiazinus atrodys.
Atsakyti
sveikutes
ir as pasisakysiu
visada negaledavau atitraukti akiu nuo J-lo lupu wub.gif pas ja tokios budavo naturalios bet ta spalvyte kaip persiko wub.gif wub.gif ieskojau daug metu
ir viena diena netycia pasitepiau su Shiseido thumbup.gif thumbup.gif ir dabar jis yra mano paciausias blizgis
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 30, 23:31)
Tas kairysis parsiveztas is Kinijos. Raso Prorance firmos, o spalvyte tikriausiai parasyta kinietiskai  biggrin.gif

dekuj uz atsakyma smile.gif kaip idomu butu pamatyti visa Prorance kosmetikos range

paieshkosiu internete bigsmile.gif

QUOTE(Spicas @ 2008 10 01, 12:19)
sveikutes
ir as pasisakysiu
visada negaledavau atitraukti akiu nuo J-lo lupu  wub.gif pas ja tokios budavo naturalios bet ta spalvyte kaip persiko  wub.gif  wub.gif  ieskojau daug metu
ir viena diena netycia pasitepiau su Shiseido  thumbup.gif  thumbup.gif ir dabar jis yra mano paciausias blizgis

o koks shiseido blizgio tikslus pavadinimas ir numeris? mirksiukas.gif

man persikini efekta suteikia Mac lustreglass spalva Love Nectar. Gal ji turi vos vos ruzavumo, ne grynas persikas, bet taip pat visai nieko smile.gif
Atsakyti
nevisai persikas labiau toks kreminis gaunasi, nu bet man tai wub.gif
the make uo lip gloss nr.26 Peach melba 4u.gif kainyte tik biski kandziojasi 80lt bet verta!
va toks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 10 01, 12:31)
nevisai persikas labiau toks kreminis gaunasi,

grazus smile.gif reiks isbandyt gyvai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 01 spalio 2008 - 11:37
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 01, 02:18)
Jau turiu si lupdaziuka (labai grazi nude spalvyte, nr1) - pirmas ispudis labai geras, tepasi itin lengvai (gal net kiek per minkstas atrodo), riebus, nesausina lupyciu. Tik va laikosi trumpokai - neisbuvo 2val. Ir dar neitin lygiai uzsitepe (galvoju gal del to, kad toks minkstas ir kad lupos nera idealiai lygios pas mane)-bandysiu su teptuku kitakart. ax.gif Ziuresiu kaip dar pilnai  pasimakiazinus atrodys.

o kur pirkai? kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 01, 03:18)
Jau turiu si lupdaziuka (labai grazi nude spalvyte, nr1) - pirmas ispudis labai geras, tepasi itin lengvai (gal net kiek per minkstas atrodo), riebus, nesausina lupyciu. Tik va laikosi trumpokai - neisbuvo 2val. Ir dar neitin lygiai uzsitepe (galvoju gal del to, kad toks minkstas ir kad lupos nera idealiai lygios pas mane)-bandysiu su teptuku kitakart. ax.gif Ziuresiu kaip dar pilnai  pasimakiazinus atrodys.

Keista, nes man jis isliko ilgai (manau kokias 5val.). Ir spalvyte ta pati labiausiai patiko.

QUOTE(lisik @ 2008 10 01, 12:24)
dekuj uz atsakyma smile.gif  kaip idomu butu pamatyti visa Prorance  kosmetikos range

paieshkosiu internete  bigsmile.gif
o koks shiseido blizgio tikslus pavadinimas ir numerismirksiukas.gif

As jau bandziau ieskoti, bet niekas daugiau neistrigo smile.gif

nevisai persikas labiau toks kreminis gaunasi, nu bet man tai  wub.gif
the make uo lip gloss nr.26 Peach melba  4u.gif kainyte tik biski kandziojasi 80lt bet verta!
va toks
user posted image

Tai jis toks slapiai matinis gaunasi? Butu idomu ant lupu pamatyti 4u.gif Man visai patinka Shiseido blizgiai smile.gif
Atsakyti
Man su visokiais Peach dantys geltonesni atrodo ir ju labai vengiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 01, 18:31)
o kur pirkai? kiek kainavo?

Sephoroj, $34.

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 10 01, 18:40)
Keista, nes man jis isliko ilgai (manau kokias 5val.). Ir spalvyte ta pati labiausiai patiko.

Bandziau teptuku tept, tai laike geriau. Bandysiu dar siandien prisijaukint ji - galvoju gal ups'sas ten labai siltai veze, tai del to toks minkstas jis, o namie pastovejes pakietes (ko tik neprisigalvoju, kad tik save paguost). lotuliukas.gif Vyrui pasidemonstravau, tai sake per ryskios lupos (nu bet jau kai tamsu slyvini blizgi uztepu tai buna gerai) - ai, ka tie vyrai ismano rolleyes.gif
Atsakyti
Ar kuri bandėt naują Maybelline dvipusį blizgesį? Reklamuoja kad ilgai laikosi...įdomu kaip ten ištikrųjų g.gif . Man neblogai laikosi Lorealio Glam Shine, bet kai pats blizgesiukas nusivalgo, tai labai nervina tie likę blizgučiai...ir jie gana sunkiai nusivalo.
Atsakyti
nevisai persikas labiau toks kreminis gaunasi, nu bet man tai  wub.gif
the make uo lip gloss nr.26 Peach melba  4u.gif kainyte tik biski kandziojasi 80lt bet verta!

Reiks eit pachekint
Atsakyti