Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(Oliukė @ 2008 09 29, 14:40)
O kur ji testavai?

Testavau ji Sarmoj, turi testerius bet nera produkto smile.gif ( Testeriai irgi nera isdeti).

[quote]Tutti,2008 09 29, 17:50]pamenu iš Eslaudos demonstruoto kosmetikos krepšelio man įstrigo labai panašios spalvos blizgesys, kiek pamenu chanel, tik nežinau pavadinimo  blush2.gif labai labai graži, švelni koralų spalva
[quote]

Kuris ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 29 rugsėjo 2008 - 18:16
Isigijau pries pora dienu Chanel AQUALUMIERE Gloss, pabandziau Kristianoj ir nesusilaikiau wub.gif
user posted image

Spalvyte - Diamond Rose
user posted image

Vienas minusas, kad trumpai laikosi...
Atsakyti
Eslauda, ketvirtas iš dešinės, man labai graži spalva, dar pats kairysis panašus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2008 09 29, 21:47)
Eslauda, ketvirtas iš dešinės, man labai graži spalva, dar pats kairysis panašus  smile.gif

Ketvirtas is desines - Chanel Briliant levres - 68nr. smile.gif
Pats kairysis - vienas is mano favoritu. Realiai labai grazi spalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 29 rugsėjo 2008 - 20:56
ESLAUDA o gal zinai kad aparduotuves YSL lupdaziuka gaus? nes jau jauciu praeina noras.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,turiu as toki klausimeli.nezinau,gal bsuiu kvaila isvadinta,kad dar i tokus pardavinetojus ziuriu biggrin.gif bet va man uztat labai idomu,cia ivairios turi jis kosmetikos,bet va i blizgesiu temuke taikant,ar galima pasitiketi tokiais pardavinetojais?tipo vardine kosmetika cia?

http://topi11.webs.c...?albumID=355724

jus vistiek matau labiau patyre ir is braskiu uzsisakinejat,ka manot apie sias?
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2008 09 30, 15:16)
Sveikutes,turiu as toki klausimeli.nezinau,gal bsuiu kvaila isvadinta,kad dar i tokus pardavinetojus ziuriu  biggrin.gif  bet va man uztat labai idomu,cia ivairios turi jis kosmetikos,bet va i blizgesiu temuke taikant,ar galima pasitiketi tokiais pardavinetojais?tipo vardine kosmetika cia?

http://topi11.webs.c...?albumID=355724

jus vistiek matau labiau patyre ir is braskiu uzsisakinejat,ka manot apie sias?
blush2.gif

jau buvo kalbeta apie si puslapi smile.gif ten viskas neoriginalu. neapsigaukit gun_smilie.gif

juk matosi - galima surasti per google originalu nuotraukas ir palygint su tame puslapy siulomais mirksiukas.gif ir abejoniu nebeliks
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 09 30, 15:05)
jau buvo kalbeta apie si puslapi  smile.gif  ten viskas neoriginalu.  neapsigaukit  gun_smilie.gif

juk matosi - galima surasti per google originalu nuotraukas ir palygint su tame puslapy siulomais  mirksiukas.gif  ir  abejoniu nebeliks

Aciu didelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2008 09 30, 16:13)
Aciu didelis  4u.gif

ner uz ka 4u.gif tiesiog pikta, kad jie tikisi jog kazkas visa ta shlamshta pirks smile.gif matyt kazkas ir nuperka doh.gif doh.gif nezinia ko ten prideta i ta kosmetika gun_bandana.gif gali but nuo jos bet kokia alergija ir dar bala zino kas
Atsakyti
O as va isigijau uzvakar Guerlain KissKiss, spalva Rose sunset... wub.gif
Ilgai laikosi, kvapas irgi malonus, ir zvyriuko ant lupu nesijaucia. Zodziu, patenkinta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 29, 21:55)
Ketvirtas is desines - Chanel Briliant levres - 68nr.  smile.gif
Pats kairysis - vienas is mano favoritu. Realiai labai grazi spalva  wub.gif

Eslauda, o kokios firmos ir koks Nr. to kairiojo blizegsiuko?

Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 09 30, 17:29)
O as va isigijau uzvakar Guerlain KissKiss, spalva Rose sunset... wub.gif
Ilgai laikosi, kvapas irgi malonus, ir zvyriuko ant lupu nesijaucia. Zodziu, patenkinta  blush2.gif

shis labai malonus ant lupu ir spalva nuostabi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kotri_ @ 2008 09 30, 19:42)
Eslauda, o kokios firmos ir koks Nr. to kairiojo blizegsiuko?

ESLAUDA, man taip pat idomu bigsmile.gif spalva labai labai heart.gif
Atsakyti