Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(Dasha @ 2008 09 24, 06:57)
Na visgi man tas Artdeco siaip sau, greit labai nuo lupu dingsta (nors minejau, kad as nuolat su puodleiu - gal nusigeria, bet lyg TBS ir Lancome ilgiau laiko mastau.gif) kvapas tai super, atrodo lyg nieko tik tos spalvos tai beveik ner, jis gal labiau putlintojas (tik tada menkai funkcija atlieka), nej spalvotas blizgis., bandysiu siandien piestuku lupas biski paspalvint ziuresiu kas gausis.. gal ir laikys ilgiau

Teks laukti YSL. As siandien Kristianose klausinejau - tai jos dar apie toki nieko negirdeje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 24, 21:35)
Teks laukti YSL. As siandien Kristianose klausinejau - tai jos dar apie  toki nieko negirdeje  smile.gif

teks.. aj ten jos niekad niekuo nesidomi, bent is idejos, del isprusimo kazkaip pasidometu kazkuom, atkala ta tiradele kas ant kitos puses prirasyta, o dazniausiai is vis nusikalba doh.gif
Atsakyti
Pabandziau Maybeline, tai nei spalvos nei ko, nesamone totali, nesimato ant lupu net, nemalonus jausmas zodziu "pravalas" totalus
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 25, 10:08)
Pabandziau  Maybeline, tai nei spalvos nei ko, nesamone totali, nesimato ant lupu net, nemalonus jausmas zodziu "pravalas" totalus

man ju blizgesiai niekap nepatiko schmoll.gif skystalai kazkokie...
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 09 25, 19:48)
man ju blizgesiai niekap nepatiko  schmoll.gif  skystalai kazkokie...

As turiu 'water shine diamonds' (kazkas tokio), tai man vienas is megstamiausiu - ir spalvyte labai tinkanti (alyvine), graziai dengia, spalvyte matosi, pakankamai gerai laiko.
Atsakyti
Sveikos smile.gif , gal esat bandžiusios Maybelline Superstay Gloss blizgesiuka? Kokie atsiliepimai? g.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 25, 11:08)
Pabandziau  Maybeline, tai nei spalvos nei ko, nesamone totali, nesimato ant lupu net, nemalonus jausmas zodziu "pravalas" totalus

as turiu kasdienai shiny - licious, frutty gloss, labai faina svelni rozine spalvyte, graziai blizga, nesausina lupu odos, nedingsta, o ir turi faina skoni biggrin.gif
Atsakyti
gal galetumete parekomenduoti koki riebesni saltesniems orams blizgiuka svelniai koralines spalvytes, na kazka panasaus i sia
user posted image is pradziu galvojau si griebti bet poto prisiminiau kad labai man sie blizgiai tik kitu spalvyciu kazkokie sausokai pasirode ir nemalonus ant lupu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 21, 00:17)
Ai ai ai, jau nusipirkai .... verysad.gif  O as kaip tik siandien prasiukstinejau ir atradau nuostabu nude lupdazi  wub.gif Tai YSL naujiena. Galiu pasakyt, kad tekstura mane suzavejo.... wub.gif  Nepamirstamas svelnumas... wub.gif
user posted image

Spalvos ivairiausios - net puikus 3 nude atspalviai  thumbup.gif  Ir kitos.
Tiesa, pirkti kol kas nera - tik testeriai gauti. Bet manau tuojau pasirodys  bigsmile.gif
Bet idomus atsiliepimai ir apie Artdeco, galbut ir jis nenuvils  thumbup.gif
Papildyta:

Egluziuk, pritariu tau, ner galo blizgesiams  unsure.gif  rolleyes.gif

O kur ji testavai?
Atsakyti
Dievinu siuos lupu blizgius! Turiu gal 5 spalvu, visur visada ir visom progom.user posted image

uztat negaliu pakesti siu! Jie kai nudziuna, lupos limpa.. feee.. blink.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 09 27, 17:44)
gal galetumete parekomenduoti koki riebesni saltesniems orams blizgiuka svelniai koralines spalvytes, na kazka panasaus i sia
user posted image is pradziu galvojau si griebti bet poto prisiminiau kad labai man sie blizgiai tik kitu spalvyciu kazkokie sausokai pasirode ir nemalonus ant lupu schmoll.gif

šitas sausokas, be matomų blizgučių ir realiai spalva nėra tokia kaip paveiksliuky, šiek tiek tamsesnė ir šaltesnė smile.gif o paveikslėly labai graži spalva, norėčiau tokį blizgesį turėti, tokios pat spalvos ir labai žvilgų rolleyes.gif
pamenu iš Eslaudos demonstruoto kosmetikos krepšelio man įstrigo labai panašios spalvos blizgesys, kiek pamenu chanel, tik nežinau pavadinimo blush2.gif labai labai graži, švelni koralų spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 29 rugsėjo 2008 - 16:52
QUOTE(ramronda @ 2008 09 29, 16:01)
uztat negaliu pakesti siu! Jie kai nudziuna, lupos limpa.. feee..  blink.gif  user posted image

va va va nesmaone lieka kazkokia ant lupu, tai as kas kazkiek laiko nuvalau ir vel tepu, kad normaliai atrodytu. o ir dar sausina
Atsakyti