As siandien testavau sita, sviesiai ruzava su mazais zeruciais Pasirode tikrai vertas demesio, nelipnus, putlina lupytes, zeruciu beveik nesimato, toks gundantis slapias efektas gaunasi
Turbut mano kosmetine papildys ir jis jau galo ner tiem blizgesiams
http://www.parfumsgi...131_792_89.html
QUOTE(Dasha @ 2008 09 20, 16:40)
zinoma, kad nusipirkau butinai parasysiu
Ai ai ai, jau nusipirkai .... O as kaip tik siandien prasiukstinejau ir atradau nuostabu nude lupdazi Tai YSL naujiena. Galiu pasakyt, kad tekstura mane suzavejo.... Nepamirstamas svelnumas...
Spalvos ivairiausios - net puikus 3 nude atspalviai Ir kitos.
Tiesa, pirkti kol kas nera - tik testeriai gauti. Bet manau tuojau pasirodys
Bet idomus atsiliepimai ir apie Artdeco, galbut ir jis nenuvils
Papildyta:
QUOTE(egluziukas @ 2008 09 20, 20:59)
As siandien testavau sita, sviesiai ruzava su mazais zeruciais Pasirode tikrai vertas demesio, nelipnus, putlina lupytes, zeruciu beveik nesimato, toks gundantis slapias efektas gaunasi
Egluziuk, pritariu tau, ner galo blizgesiams
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 20, 22:17)
Ai ai ai, jau nusipirkai .... O as kaip tik siandien prasiukstinejau ir atradau nuostabu nude lupdazi Tai YSL naujiena. Galiu pasakyt, kad tekstura mane suzavejo.... Nepamirstamas svelnumas...
as su lupdaziais kazkaip nelabai turiu kada zinok.. nu juokingai skamba, bet lupdaziui man reikia piestuko (blizgesiui naudoju kai kada tik), plius blizgeisu be veidrodelio glaiu pasidazyt.. ir man blozgesys ne tiap greit nusivalgo/nusigeria kaip lupdazis.. (o darbe as nuolat su puodeliu sedziu kavos ar arbatos). O BE TO, gi tas blizgis ne karve kainavo, gal kol atsiras LT susigundysiu ir isigysiu ir lupdazi koks pojutis jo? nes kazkada turejau nepamenu koks net, tai sausino lupas o saltajam sezonui noris kazko riebesnio. ir kaip dengia lupas?
Papildyta:
Ziuriu Isadoros naujiena Mocca Pink blizgis is rudens naujienu, gal tas dar visai nieko turetu but gal kas bandet?
QUOTE(Dasha @ 2008 09 21, 09:33)
as su lupdaziais kazkaip nelabai turiu kada zinok.. nu juokingai skamba, bet lupdaziui man reikia piestuko (blizgesiui naudoju kai kada tik), plius blizgeisu be veidrodelio glaiu pasidazyt.. ir man blozgesys ne tiap greit nusivalgo/nusigeria kaip lupdazis.. (o darbe as nuolat su puodeliu sedziu kavos ar arbatos). O BE TO, gi tas blizgis ne karve kainavo, gal kol atsiras LT susigundysiu ir isigysiu ir lupdazi koks pojutis jo? nes kazkada turejau nepamenu koks net, tai sausino lupas o saltajam sezonui noris kazko riebesnio. ir kaip dengia lupas?
Papildyta:
Ziuriu Isadoros naujiena Mocca Pink blizgis is rudens naujienu, gal tas dar visai nieko turetu but gal kas bandet?
Papildyta:
Jis riebus, tepasi labai lengvai ir svelniai, dengia storai. Manau, net raudoniausias lupas nugesintu.
As ir lupdaziu ir blizgesiu pasidazau be problemu ir be veidrodelio
Isadora bandziau, bet man nepatiko spalva
O kaip visgi artdeco?
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 21, 10:27)
na duok laiko, kol kas kupiu namus kazkaip is to pykcio net dazytis neisnori.
QUOTE(Dasha @ 2008 09 21, 11:33)
na duok laiko, kol kas kupiu namus kazkaip is to pykcio net dazytis neisnori.
Tai tu pasidazyk ir kuopk, tada ir nuotaika atsiras
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 21, 10:46)
Tai tu pasidazyk ir kuopk, tada ir nuotaika atsiras
ok ok ikalbejai, einu pasimozoju ir bulviu lupt. ot siudiene romantika
vnzo, labai minkstas ir svelnus, net neturiu su kuom palyginti - ner uz Juicy tubes svelnesnis, daugiau bespalvis- gal vos vos duoda rusvuma, bet minimaliai, toks naturalus labai. Blizga graziai, del putlumo tai nzn, gal kazkiek duoda- maniskes siauros, kad net nzn kas jas papultintu
Sveikos...nispirkau Loreal'io blizgį...nu super...ilgai išlieka...tik lipnus (kitoms nepatinka), o man šaunu
iš šios rūšies, tik mano rusvas su perlamutru, lyg 308 nr.
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 21, 18:18)
Sveikos...nispirkau Loreal'io blizgį...nu super...ilgai išlieka...tik lipnus (kitoms nepatinka), o man šaunu
mane erzina kad jie sausina lupas, o kai apdziusta (zinoma, neislaiko tu 6 val, nors laiko nemazai) - lieka dalis blizguciu, bet tokiam sausesniam pavidale - sunku apibudinti.. nors siaip, tai visai graziai jie blizga, tik reik drekint plius lupas ir koreguoti, kaip ir visus
Man Lorealis visai liuks Dar turėjau Lancome: nepasakyčiau kad super. Ir dar neseniai nusipirkau Christian Dior: va tas turbūt geriausias Ir žvilga gražiai, ir ne taip limpa ir laikosi neblogai
QUOTE(JaHarta @ 2008 09 22, 12:18)
Man Lorealis visai liuks Dar turėjau Lancome: nepasakyčiau kad super. Ir dar neseniai nusipirkau Christian Dior: va tas turbūt geriausias Ir žvilga gražiai, ir ne taip limpa ir laikosi neblogai
Dior superinis, bet MAC'ai dar geresni
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2008 09 21, 09:33)
Papildyta:
bandziau, bet man nepatiko tekstura - ne itin lygiai dazosi, kazkokiais ruozais. Irgi domino, bet pabandziusi supratau, kad nepirksiu....
be to jis su "kempine", o ne sepeteliu sepeteliai daug graziau dazo
Na visgi man tas Artdeco siaip sau, greit labai nuo lupu dingsta (nors minejau, kad as nuolat su puodleiu - gal nusigeria, bet lyg TBS ir Lancome ilgiau laiko ) kvapas tai super, atrodo lyg nieko tik tos spalvos tai beveik ner, jis gal labiau putlintojas (tik tada menkai funkcija atlieka), nej spalvotas blizgis., bandysiu siandien piestuku lupas biski paspalvint ziuresiu kas gausis.. gal ir laikys ilgiau