Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

As siandien testavau sita, sviesiai ruzava su mazais zeruciais wub.gif Pasirode tikrai vertas demesio, nelipnus, putlina lupytes, zeruciu beveik nesimato, toks gundantis slapias efektas gaunasi wub.gif
Turbut mano kosmetine papildys ir jis lotuliukas.gif jau galo ner tiem blizgesiams doh.gif
http://www.parfumsgi...131_792_89.html
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 09 20, 16:40)
zinoma, kad nusipirkau  hihihi.gif butinai parasysiu  mirksiukas.gif

Ai ai ai, jau nusipirkai .... verysad.gif O as kaip tik siandien prasiukstinejau ir atradau nuostabu nude lupdazi wub.gif Tai YSL naujiena. Galiu pasakyt, kad tekstura mane suzavejo.... wub.gif Nepamirstamas svelnumas... wub.gif
user posted image

Spalvos ivairiausios - net puikus 3 nude atspalviai thumbup.gif Ir kitos.
Tiesa, pirkti kol kas nera - tik testeriai gauti. Bet manau tuojau pasirodys bigsmile.gif
Bet idomus atsiliepimai ir apie Artdeco, galbut ir jis nenuvils thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(egluziukas @ 2008 09 20, 20:59)
As siandien testavau sita, sviesiai ruzava su mazais zeruciais wub.gif Pasirode tikrai vertas demesio, nelipnus, putlina lupytes, zeruciu beveik nesimato, toks gundantis slapias efektas gaunasi wub.gif
Turbut mano kosmetine papildys ir jis lotuliukas.gif jau galo ner tiem blizgesiams doh.gif
http://www.parfumsgi...131_792_89.html

Egluziuk, pritariu tau, ner galo blizgesiams unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 20 rugsėjo 2008 - 22:16
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 20, 22:17)
Ai ai ai, jau nusipirkai .... verysad.gif  O as kaip tik siandien prasiukstinejau ir atradau nuostabu nude lupdazi  wub.gif Tai YSL naujiena. Galiu pasakyt, kad tekstura mane suzavejo.... wub.gif  Nepamirstamas svelnumas... wub.gif

as su lupdaziais kazkaip nelabai turiu kada zinok.. nu juokingai skamba, bet lupdaziui man reikia piestuko (blizgesiui naudoju kai kada tik), plius blizgeisu be veidrodelio glaiu pasidazyt.. ir man blozgesys ne tiap greit nusivalgo/nusigeria kaip lupdazis.. (o darbe as nuolat su puodeliu sedziu kavos ar arbatos). O BE TO, gi tas blizgis ne karve kainavo, gal kol atsiras LT susigundysiu ir isigysiu ir lupdazi bigsmile.gif koks pojutis jo? nes kazkada turejau nepamenu koks net, tai sausino lupas blink.gif o saltajam sezonui noris kazko riebesnio. ir kaip dengia lupas?
Papildyta:
Ziuriu Isadoros naujiena Mocca Pink blizgis is rudens naujienu, gal tas dar visai nieko turetu but mastau.gif gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 09 21, 09:33)
as su lupdaziais kazkaip nelabai turiu kada zinok.. nu juokingai skamba, bet lupdaziui man reikia piestuko (blizgesiui naudoju kai kada tik), plius blizgeisu be veidrodelio glaiu pasidazyt.. ir man blozgesys ne tiap greit nusivalgo/nusigeria kaip lupdazis.. (o darbe as nuolat su puodeliu sedziu kavos ar arbatos). O BE TO, gi tas blizgis ne karve kainavo, gal kol atsiras LT susigundysiu ir isigysiu ir lupdazi  bigsmile.gif koks pojutis jo? nes kazkada turejau nepamenu koks net, tai sausino lupas  blink.gif  o saltajam sezonui noris kazko riebesnio. ir kaip dengia lupas?
Papildyta:
Ziuriu Isadoros naujiena Mocca Pink blizgis is rudens naujienu, gal tas dar visai nieko turetu but mastau.gif gal kas bandet?

Jis riebus, tepasi labai lengvai ir svelniai, dengia storai. Manau, net raudoniausias lupas nugesintu.
As ir lupdaziu ir blizgesiu pasidazau be problemu ir be veidrodelio hihihi.gif
Isadora bandziau, bet man nepatiko spalva rolleyes.gif
O kaip visgi artdeco?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 21 rugsėjo 2008 - 10:28
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 21, 10:27)
..
O kaip visgi artdeco?

na duok laiko, kol kas kupiu namus hihihi.gif kazkaip is to pykcio net dazytis neisnori.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 09 21, 11:33)
na duok laiko, kol kas kupiu namus hihihi.gif kazkaip is to pykcio net dazytis neisnori.

Tai tu pasidazyk ir kuopk, tada ir nuotaika atsiras biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 21, 10:46)
Tai tu pasidazyk ir kuopk, tada ir nuotaika atsiras  biggrin.gif  bigsmile.gif

ok ok ikalbejai, einu pasimozoju ir bulviu lupt. ot siudiene romantika lotuliukas.gif

vnzo, labai minkstas ir svelnus, net neturiu su kuom palyginti - ner uz Juicy tubes svelnesnis, daugiau bespalvis- gal vos vos duoda rusvuma, bet minimaliai, toks naturalus labai. Blizga graziai, del putlumo tai nzn, gal kazkiek duoda- maniskes siauros, kad net nzn kas jas papultintu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 21 rugsėjo 2008 - 10:51
Sveikos...nispirkau Loreal'io blizgį...nu super...ilgai išlieka...tik lipnus (kitoms nepatinka), o man šaunu thumbup.gif

user posted image

iš šios rūšies, tik mano rusvas su perlamutru, lyg 308 nr. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 21, 18:18)
Sveikos...nispirkau Loreal'io blizgį...nu super...ilgai išlieka...tik lipnus (kitoms nepatinka), o man šaunu thumbup.gif

user posted image

iš šios rūšies, tik mano rusvas su perlamutru, lyg 308 nr. smile.gif

mane erzina kad jie sausina lupas, o kai apdziusta (zinoma, neislaiko tu 6 val, nors laiko nemazai) - lieka dalis blizguciu, bet tokiam sausesniam pavidale - sunku apibudinti.. nors siaip, tai visai graziai jie blizga, tik reik drekint plius lupas ir koreguoti, kaip ir visus mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Lorealis visai liuks 4u.gif Dar turėjau Lancome: nepasakyčiau kad super. Ir dar neseniai nusipirkau Christian Dior: va tas turbūt geriausias 4u.gif Ir žvilga gražiai, ir ne taip limpa ir laikosi neblogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2008 09 22, 12:18)
Man Lorealis visai liuks 4u.gif Dar turėjau Lancome: nepasakyčiau kad super. Ir dar neseniai nusipirkau Christian Dior: va tas turbūt geriausias 4u.gif Ir žvilga gražiai, ir ne taip limpa ir laikosi neblogai 4u.gif

drinks_cheers.gif Dior superinis, bet MAC'ai dar geresni wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2008 09 21, 09:33)
Papildyta:

bandziau, bet man nepatiko tekstura - ne itin lygiai dazosi, kazkokiais ruozais. Irgi domino, bet pabandziusi supratau, kad nepirksiu.... ax.gif

be to jis su "kempine", o ne sepeteliu smile.gif sepeteliai daug graziau dazo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 22 rugsėjo 2008 - 16:06
Na visgi man tas Artdeco siaip sau, greit labai nuo lupu dingsta (nors minejau, kad as nuolat su puodleiu - gal nusigeria, bet lyg TBS ir Lancome ilgiau laiko mastau.gif) kvapas tai super, atrodo lyg nieko tik tos spalvos tai beveik ner, jis gal labiau putlintojas (tik tada menkai funkcija atlieka), nej spalvotas blizgis., bandysiu siandien piestuku lupas biski paspalvint ziuresiu kas gausis.. gal ir laikys ilgiau
Atsakyti