Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

Bet aš nelabai įsivaizduoju tokio daikto mėginuką.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 09 09, 13:42)
Bet aš nelabai įsivaizduoju tokio daikto mėginuką....  g.gif

blink.gif na jau ne pirmą kartą žurnaluose randu blizgių mėginukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 09 rugsėjo 2008 - 13:12
QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 09 08, 19:40)
Turiu as ji, bet gailiuos nusipirkus, labai lupas sulipina. geriausias man is visu kol kas bandytu tai Lancome color fever gloss. nei lipina, nei nusivalgo greit.  bigsmile.gif

visiskai pritariu thumbup.gif man jis irgi geriausias 4u.gif ypac 212 spalvyte wub.gif
Atsakyti
Man pats geriausias chanelio, turiu ir atsidziaugt negaliu:D, laikos puikiai, drekina puikiai, atrodo puikiai biggrin.gif
Atsakyti
pats pačiausias - lumene berryfun thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Na kol kas man LANCOME irgi super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 08, 21:50)
bet gi tas Lorealapie 30 kainuoja

Aha. Šitą tai man padovannojo biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Šitokį šiandien nusipirkau. rolleyes.gif
Atsakyti
Aviete5, kiek mokėjai bigsmile.gif ? Aš užvakar pirkau "Panelę" tai buvo tas mėginukas. Vakar lėkėm baliun-išbandžiau, man SUPER thumbup.gif thumbup.gif ! wub.gif

Tiesa, dar kur pirkai jeigu ne paslaptis (mažu aš čia Alytuj nerasiu g.gif doh.gif )
Atsakyti
Pirkau KOSMADOJ, kainavo nei brangiai, nei pigiai 29 lt su centais smile.gif Nu man irgi jis va thumbup.gif Gal tik šiek tiek plaukai prie lūpų limpa per daug, bet taip tai geras pirkinys biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aviete5 @ 2008 09 13, 19:33)
Pirkau KOSMADOJ, kainavo nei brangiai, nei pigiai 29 lt su centais  smile.gif  Nu man irgi jis va  thumbup.gif  Gal tik šiek tiek plaukai prie lūpų limpa per daug, bet taip tai geras pirkinys biggrin.gif  bigsmile.gif

Aišku. Ačiū, bet jaučiu kad Alytuj nerasiu doh.gif .Reiks dar paieškot "Droge" ir "Euorokos". Gal rasiu... rolleyes.gif
Atsakyti
Turėtų būti. smile.gif
Atsakyti