Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Ulė @ 2008 08 08, 11:39)
sobieska, vis nedrystu paklaust kaip vadinasi tavo gyvenviete,mes kazkur abi salia mirksiukas.gif  ax.gif

suintrigavai bigsmile.gif , pagal ka itari, kad mus skiria rukoi padat atstumas.Siaip mano kaimukas ant Dubysos slenio biggrin.gif matau ir automagistralę gerai pasistiebus truputuka paejus i soniuką
Atsakyti
aciu drinks_cheers.gif ,taj varau,kol neispirkot tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 08 08, 12:03)
aciu drinks_cheers.gif ,taj varau,kol neispirkot tongue.gif  biggrin.gif

Ule, man prasau palikti 7 raudonus ir 7 baltus virzius- prasyyyyyciau, negaliu tuoj lekti, mano mazius gan saldziai miega, bet jau masina atsivariau prie laiptines biggrin.gif gal susitiksim - as labai trumpais sviesiais plaukais lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš dar noriu parodyti, kokį gražų Salix'ą (gluosnį) nusipirkau wub.gif

user posted image

Gražus, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2008 08 08, 12:08)

user posted image

Gražus, ar ne?

thumbup.gif aha tikrai kad grazus, iki kokio aukscio jis nesis biggrin.gif ir kaina blush2.gif , kokia kaina
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 08, 12:07)
<...> as labai trumpais sviesiais plaukais lotuliukas.gif

mašinos numberis kartais ne 010? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 08, 12:11)
mašinos numberis kartais ne 010?  g.gif

nedaug suklydai biggrin.gif 080
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 08 08, 11:39)
Srauniau,o ten 2 yr,taj nuo Kauno pirmoj ar antroj blush2.gif  4u.gif
sobieska, vis nedrystu paklaust kaip vadinasi tavo gyvenviete,mes kazkur abi salia mirksiukas.gif  ax.gif

jau man ta porele po medziu wub.gif ,kaip noreciau bigsmile.gif

kazkaip graziai gavos rolleyes.gif  biggrin.gif

user posted image

kaip is is zurnalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 08, 11:10)
thumbup.gif aha tikrai kad grazus, iki kokio aukscio jis nesis biggrin.gif  ir kaina blush2.gif , kokia kaina

Manau, kaip ir visus gluosnius....kaip genėsi - taip turėsi lotuliukas.gif Kartas nuo karto karpysiu viršūnes, kad šakų daugiau leistų....O dėl aukščio - tiksliai nežinau....Pirkau turguj....Ilgų derybų rezultatas - 25litai....Oi matyt vyruką (pardavėją) namo parvažiavus žmona barė, kad pigiai pardavė.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2008 08 08, 12:08)

user posted image

Gražus, ar ne?

Nežiemos, aš kaip tas blogio pranašas jaučiuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 08, 11:15)
Nežiemos, aš kaip tas blogio pranašas jaučiuosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, cyps...ale turės žiemoti lotuliukas.gif Vistik ant šaknų mulčias. Gal dar pirmąją žiemą bandysiu aprišti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 08, 12:15)
Nežiemos, aš kaip tas blogio pranašas jaučiuosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ups...o kodel neziemos, kad lapeliai per daug susiraite biggrin.gif
As turiu gluosni, nu siaubingai greitai auga, parodysiu nuotraukas palyginimui po sekmadienio mirksiukas.gif
Atsakyti