Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(sobieska @ 2008 08 07, 23:17)
Kiaulystes desnis veikia - sodo kraitej nera virzių - pabreziu - jokių virzių.Kai vos ne pats jų sodinimas, jie matot jų neturi, nu pasityciojimas is zmogaus juodas biggrin.gif Tikiuosi rytdiena bus vaisingesnė nei siandiena cool.gif

ot yra Sodo kraitėj, pati vakar vakare mačiau. Į neteisingą vietą važiuoji tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 08, 08:41)
ot yra Sodo kraitėj, pati vakar vakare mačiau. Į neteisingą vietą važiuoji  tongue.gif

O kurioj teisingoj vietoj tu buvai,kaaaaaaaaa biggrin.gif as Raudondvario pl. blush2.gif neturejau laiko, todel kitur nevaziavau, bet siandien truks plys reikia isigyt. Oi kaip lauksiu Srauniaus zinutes, o gal ir spalvu pasirinkimas yra - man reiktu raudonu ir baltu
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 08, 08:49)
O kurioj teisingoj vietoj tu buvai,kaaaaaaaaa biggrin.gif as Raudondvario pl. blush2.gif neturejau laiko, todel kitur nevaziavau, bet siandien truks plys reikia isigyt. Oi kaip lauksiu Srauniaus zinutes, o gal ir spalvu pasirinkimas yra - man reiktu raudonu ir baltu

link Karmėlavos važiuojant dažniausiai wink.gif Baltų tikrai yra, jie dar nepradėję žydėti, bet pumpuriukai jau matosi ir minėjo, kad turėtų būti pilnaviduriai, o raudonų nemačiau. Ten dar jie nežydi.
Pati pernai žydinčius sodinau, tai dar yra laiko įsigyti norimų spalvų, bet čiut čiut vėliau.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 08, 08:53)
link Karmėlavos važiuojant dažniausiai  wink.gif Baltų tikrai yra, jie dar nepradėję žydėti, bet pumpuriukai jau matosi ir minėjo, kad turėtų būti pilnaviduriai, o raudonų nemačiau. Ten dar jie nežydi.
Pati pernai žydinčius sodinau, tai dar yra laiko įsigyti norimų spalvų, bet čiut čiut vėliau.

4u.gif nugis aciū, taip ir maniau, kad ten rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 08, 08:00)
klausykit, kaip galvojate ar "neišprotėtų" vilnotoji notra, neleidus jai žydėti? g.gif auga ji pas mane bent trijose vietose (reikėtų pramažinti plantacijas rolleyes.gif ) ir kai kur tikrai man pakaktų pilko kilimuko be tų ilgų žiedynų, kaži kaip ji reaguotų į žiedynų išpjovimą? unsure.gif
šiemet tai jau nužydėjo, jau ir išpjoviau žiedstiebius, dabar aš čia į ateitį svarstau...
o štai vakar man į akį krito šiaurinė avietė smile.gif  auga ji pas mane jau gal treti metai, bet pernai perkėliau į kitą vietą, pavasarį užmečiau komposto, tai kaip dėjo ir į aukštį ir į plotį ir pasipuošė tokiom didžiulėm uogom, sakyčiau visai tinkamas augalas ne tik kaip uogakrūmis, bet ir kaip dekoratyvus kiemo elementas - vasaros pradžioj žydi dideliais baltais kaip braškių žiedais, o dabar štai uogytėmis žvilgsnį vilioja wub.gif

user posted image

Labai grazus krumelis. Taip taisuklingai nuauges thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 08, 05:00)
o štai vakar man į akį krito šiaurinė avietė smile.gif  auga ji pas mane jau gal treti metai, bet pernai perkėliau į kitą vietą, pavasarį užmečiau komposto, tai kaip dėjo ir į aukštį ir į plotį ir pasipuošė tokiom didžiulėm uogom, sakyčiau visai tinkamas augalas ne tik kaip uogakrūmis, bet ir kaip dekoratyvus kiemo elementas - vasaros pradžioj žydi dideliais baltais kaip braškių žiedais, o dabar štai uogytėmis žvilgsnį vilioja wub.gif

user posted image

Ar čia ne ta pati, kurią kažkas (ar ne knifofija? g.gif ) dešimt metų bandė išnaikinti, o ji vistiek išlįsdavo? rolleyes.gif gražumo graži, bet gajumas tikrai nerealus. Pas save metelius turėjau ir man pakako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 08, 10:23)
Ar čia ne ta pati, kurią kažkas (ar ne knifofija? g.gif ) dešimt metų bandė išnaikinti, o ji vistiek išlįsdavo?  rolleyes.gif gražumo graži, bet gajumas tikrai nerealus. Pas save metelius turėjau ir man pakako  lotuliukas.gif

ta pati ta pati drinks_cheers.gif atžalas tikrai leidžia kaip pašėlus, užtat ir ištrėmiau link kompostinės, kol neįsibujojo ten kur nereikia. O čia gali sau plėstis, dėl šito kampo galvos neskauda irnesakyk.gif tik štai nuo normalių aviečių reikės atriboti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 08 rugpjūčio 2008 - 09:28
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 08, 08:00)
klausykit, kaip galvojate ar "neišprotėtų" vilnotoji notra, neleidus jai žydėti? g.gif auga ji pas mane bent trijose vietose (reikėtų pramažinti plantacijas rolleyes.gif ) ir kai kur tikrai man pakaktų pilko kilimuko be tų ilgų žiedynų, kaži kaip ji reaguotų į žiedynų išpjovimą? unsure.gif
šiemet tai jau nužydėjo, jau ir išpjoviau žiedstiebius, dabar aš čia į ateitį svarstau...
o štai vakar man į akį krito šiaurinė avietė smile.gif  auga ji pas mane jau gal treti metai,

Drasiai sakyciau jolaxus drasiai. Literaturoje tai rekomenduoja daryt- cituoju 'Jei nereikia išauginti sėklų, žiedynstiebiai šalinami dar žiedams neišsiskleidus, nes augalui žydint, pradeda gelsti skroteliniai lapai.'
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 08, 08:49)
Oi kaip lauksiu Srauniaus zinutes, o gal ir spalvu pasirinkimas yra - man reiktu raudonu ir baltu

As dar maciau virziu geliu bazej prie onkologinio. 4u.gif
Atsakyti
Ermitaže (Vilniuj) tikrai yra tiek baltai žydinčių, tiek ir rausvų viržių mirksiukas.gif Pirkau prieš keletą dienų, kaina - 6,99Lt.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martynos mama: 08 rugpjūčio 2008 - 10:41
Srauniau,o ten 2 yr,taj nuo Kauno pirmoj ar antroj blush2.gif 4u.gif
sobieska, vis nedrystu paklaust kaip vadinasi tavo gyvenviete,mes kazkur abi salia mirksiukas.gif ax.gif

jau man ta porele po medziu wub.gif ,kaip noreciau bigsmile.gif

kazkaip graziai gavos rolleyes.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 08 08, 11:39)
Srauniau,o ten 2 yr,taj nuo Kauno pirmoj ar antroj blush2.gif  4u.gif
<...>

pirmoji nuo Kauno yra Oliseta, o antroji prie pat įėjimo turi iškabą "Sodo skrynia" tongue.gif

Kasiopėja, pasigirk, kiek ir kokių rožių turi, bandau rinktis ir galvelė sukasi nuo pasirinkimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 08 rugpjūčio 2008 - 11:04