Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(rokoko @ 2008 08 19, 10:57)
Aistutėle, nuostabios tavo gelytes. Maniškiai ratiliai „janina“ tik db pradejo skleistis. Taviškis žaliasis kardelis kur kas graziau atrodo, nei mano [jau nuzydejo], ar daiginai ji?

aciuks.gif . Ne, nieko nedaiginau. iš parduotuvės ir į žemę mirksiukas.gif . O kaip juos galima daiginti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 08 19, 12:29)
o virsuneliu nepakarpai truputi?
na tada ir aukstis visu vienodas butu,, tiesa, forma tokia kolona labiau
mes taip darom blush2.gif [tik nzn, ar pas mus smaragdai unsure.gif , bet lygtais tos pacios]

Ne nekarpau ax.gif vienos virsune neapdairei su zoliapjove uzkabinau ir nulauziau, tai tik viena siek tiek mazesne, o kitos daugmaz lygios na ir kur po obelim pasodinta, sviesos gavusi maziau mazesne ir uzaugusi, bet as ja is ten iskasiu kur nors kitur ipiesiu smile.gif
Atsakyti
Įmesiu dar kelias foto bigsmile.gif

Nasturtos wub.gif
user posted image

Beje, šitos auga kelme. Tai jokių kirmėlaičių nėra. Kitas buvau sodinus kitur, tai taip gražiai geltonai pražydo, bet žiūriu, kad kirmėlės mano tas nasturtas baigia suvalgyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Duosiu aš joms juoko dujų pakvėpuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif (deciaus arba actaros - dar nenusprendžiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif ).

O čia tikra kaimiška gėlė su tikru kaimišku vabalu lotuliukas.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistutėlė: 19 rugpjūčio 2008 - 11:49
QUOTE(sobieska @ 2008 08 19, 10:55)
Lygtais patartina pirmus metus iskasti, o sekancius visus paliekama ziemo
  kas ka galit siuo klausimu man paantrint

as neseniai pasodinau. ir neiskasinesiu.

QUOTE(Sraunius @ 2008 08 19, 11:11)
rokoko, Kikos flora turi kelis taškus ir Vilniuj -> prekybos vietos. Jei nerasi ar bus kaina per daug didelė ( naujieną gali ir brangiau pardavinėti nei SS ), drąsiai prašyk wink.gif

ka tik paskambinau, vienoj vietoj yra siandienai 3vnt, po 60lt doh.gif na brangoka, palyginus su SS...
nors ir vaziuoju ryt i vln, bet palauksiu, kol turesiu naujuju augaliuku is forumietes. o tada bus aisku, ar sodinsiu si grazuoli, ir is kur gi jis atkeliaus rolleyes.gif blush2.gif

QUOTE(aistutėlė @ 2008 08 19, 11:30)
. Ne, nieko nedaiginau. iš parduotuvės ir į žemę. O kaip juos galima daiginti?

paprastai, vazone gilesniame. bet daugiau taip nedarysiu, nes zydejimo skirtumas isejo 2-3sav, neapsimoka.
va jurginus kai isdaigini, tai dziaugiesi nuo birzelio iki salnu thumbup.gif

QUOTE(aistutėlė @ 2008 08 19, 11:42)
(deciaus arba actaros - dar nenusprendžiau

pas mane per tinkline tvora i pietu puse is kaimynu nasturtos isvirte wub.gif su visais kirminais. pavaisinau ''karate'', nelabai ka tegelbejo, biski tik.
Atsakyti
noriu paklausti. blush2.gif 4u.gif

1. i komposto deze metu obuolius. ar nepagadinsiu komposto? koki poveiki tai gali tureti jam?
[kas antra diena po kiekviena obelim prirenku po kibira nukritusiu, tiesiog jau medziuose puvanciu obuoliu verysad.gif , kas cia siemet?..]

2. uolaskeles pas mane auga sukrintancioje zemeje, kuri per sausra net skyla. ketinu pamaisyti rupaus plauto smelio, ar teisingai? [bent jau ciobreliams tai patiks, ane?]

3.jukos berods megsta sarmine dirva. kaip pasarminti? medzio pelenais?
ar patiks siai zemutei pirmam plane samanai? [siuo metu smulkiais baltais zied. zydi], kuria zadu pakloti aplink juka.

4. prikuopiau maisa pirmarusiu [ lotuliukas.gif ] spygliu. dedu po virziais ir silauogem. kam dar patinka rugstele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 19 rugpjūčio 2008 - 12:22
QUOTE(aistutėlė @ 2008 08 19, 11:42)

O čia tikra kaimiška gėlė su tikru kaimišku vabalu  lotuliukas.gif  wub.gif

Gražios nasturtos wub.gif .
O tas kaimiškas vabalas gun_bandana.gif apėdė mano baklažanus.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 08 19, 13:23)
Gražios nasturtos  wub.gif .
O tas kaimiškas vabalas  gun_bandana.gif apėdė mano baklažanus.

aciuks.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 08 19, 12:20)
noriu paklausti. blush2.gif  4u.gif
1. i komposto deze metu obuolius. ar nepagadinsiu komposto? koki poveiki tai gali tureti jam?
[kas antra diena po kiekviena obelim prirenku po kibira nukritusiu, tiesiog jau medziuose puvanciu obuoliu verysad.gif , kas cia siemet?..]
2. uolaskeles pas mane auga sukrintancioje zemeje, kuri per sausra net skyla. ketinu pamaisyti rupaus plauto smelio, ar teisingai? [bent jau ciobreliams tai patiks, ane?]
ar patiks siai zemutei pirmam plane samanai? [siuo metu smulkiais baltais zied. zydi], kuria zadu pakloti aplink juka.
4. prikuopiau maisa pirmarusiu [ lotuliukas.gif ] spygliu. dedu po virziais ir silauogem. kam dar patinka rugstele?

1. Taigi virtuvines atliekas(lupenos, lapai ir t.t.) irgi meti ar ne mirksiukas.gif .
2. Aš uolaskėlėm pyliau molio specialiai, maniau joms turėtų patikti unsure.gif , juk alpiniai augalai.
3. Taip, natūralus ir pigiausias būdas mirksiukas.gif , jei nori pirkti būtinai smile.gif priemonę dirvos nurūgštinimuidolomitmilčiai . Šiaip tai samanos labiau mėgsta rūgštelę.
4. Azalijoms-rododendrams. Gal dar rabarbarams.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 19, 10:55)
As irgi noriu tokios jukos, bet taip tingiu su tuo iskasinejimu prasidet rolleyes.gif . Nors man ar tik atrodo ar tikrai sita rusis ziemoja. Lygtais patartina pirmus metus iskasti, o sekancius visus paliekama ziemoti.Jau pas viena babulyte ciupinejau, prase uz keruka 8 lt.palaikiau, palaikiau ir...padejau, o gal bereikalo taip padariau unsure.gif  kas ka galit siuo klausimu man paantrint
Papildyta:

na nereikia jukų iškasinėti, sako žiemoja normaliai mūsų sąlygom.... Kitokią dar turiu, baltais dryžiais - tai ji jau žiemojo, normaliai...

Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 19, 11:08)
Palauk pavasario iki žiemos tavo jukos priperės dar bent po tris jukiukus arba jukytes  lotuliukas.gif

Ok, tada lauksiu pavasario ir šeimynos pagausėjimo... lotuliukas.gif Aišku, norėčiau aš ją prie tvenkinėlio dabar pasodinti, bet gal tada susilaikysiu, tuolab kad ir žydi dar....
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 08 19, 13:20)
noriu paklausti. blush2.gif  4u.gif

1. Obuoliai rugstina dirva - pati ziurek kur veliau ta kompasta pritaikysi. Obuolius isvis patartina isvezti uz sklypo ribu, ka as sekmingai ir darau biggrin.gif
2.Uolaskelems smelis tiks
irnesakyk.gif
3.Apie jukas visai nieko nenusimanau biggrin.gif todel nieko ir neskiesiu
4.Prie viso to kas pamineta dar ir pieriams ax.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 08 19, 13:52)
na nereikia jukų iškasinėti, sako žiemoja normaliai mūsų sąlygom.... Kitokią dar turiu, baltais dryžiais - tai ji jau žiemojo, normaliai...

[

4u.gif aciū.Viskas, kita savaitgali leksiu bobulytes atsiprasyt, gal dar tures, tik nezinau kur sodinti ax.gif gal visai nieko prie spygliuociu ziuretusi. O i kokia zeme kisot jukas rolleyes.gif
Atsakyti
Labai aciu uz patarimus, jau savaigalyj jais pasinaudosiu ir ikelsiu nauju foto , o dabar dar viena problematiska vieta-bukmedziai.Jie jau seni , kokiu 17 metu, as juos nuskabiau is apacios , tai liko tokie dekoratyviniai medeliai-grybai.Buvo grazus , apkarpyti , visiems labai patiko.Bet uzpraeita ziema vienas isviso nusalo, dabar truputi leidzia naujas sakas, o kiti apsalo.Israuti dar ranka nekyla, nes jais apsodintas takas.Ir jau nekarpau is apacios, nes sako, kad buvo pliki todel nusalo.Dabar vaizdelis NEKOKS schmoll.gif
Gal vistik juos lupti lauk ir sodinti zemus kadagius?Atsirastu daugiau erdves. g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2008 08 19, 13:58)
Labai aciu uz patarimus, jau savaigalyj jais pasinaudosiu ir ikelsiu nauju foto , o dabar dar viena problematiska vieta-bukmedziai.Jie jau seni , kokiu 17 metu, as juos nuskabiau is apacios , tai liko tokie dekoratyviniai medeliai-grybai.Buvo grazus , apkarpyti , visiems labai patiko.Bet uzpraeita ziema vienas isviso nusalo, dabar truputi leidzia naujas sakas, o kiti apsalo.Israuti dar ranka nekyla, nes jais apsodintas takas.Ir jau nekarpau is apacios, nes sako, kad buvo pliki todel nusalo.Dabar vaizdelis NEKOKS schmoll.gif
Gal vistik juos lupti lauk ir sodinti zemus kadagius?Atsirastu daugiau erdves. g.gif user posted image

wub.gif man tai graziai atrodo.Ir tikrai nusalo ne todel, kad pliki buvo. As turiu ir pliku ir pilnu - pliki po ziemos nenusalo, o vat kai kuriuos pilnus saltukas pakando, kai kur pagelto,bet dabar ataugo, tai net ir nesimato padarytos zalos kaip ir nera
Atsakyti