QUOTE(rozamunda @ 2008 08 18, 21:43)
sitam reikale verkiant reikia viksvu,keliu rusiu ,o tam kelme ikisk arba gebene,kad butu ziema vasara zalia ir zemyn svirtu,arba pavasari ikisk snaputi(melsvais ziedais-tas kai isiskeros ir prades zydet ir plestis-atrodys
tik man atrodo visuose paveiksleliuose,kad kartoji mano klaida
-ziuri i krumus ir mazus medelius kaip i zolytes-atseit jie tik siek tiek pasiples ir viskas
is tikruju jau dabar aisku,kad kompozicijoj su kelmu medeliai uzlips viens ant kito-tuja su conica,jei gerai suziurejau.
O ir rozem su spygliuociais kaimynyste prasta-toms taip noris mesliuko,kas neleistina spygliuociams-viena tresdama,kita kankinsi
Ir tas vienas gluosniukas per art namo-paaugs ,uzsiaugins vainika-o kur jam detis-nesinores ,kad trintusi i siena.
Ir dar -kaip patare savo reikalo zinove-svarbu ne augalu ivairove vienam m2,o ju gausa -derinti reikia 3-5 rusiu augalus tarpusavyje,kitoj vietoj derini kitokiu augalu grupes-taip ir eini per savo arus
Papildyta:
nu pasakyk ,o sviesiausioji ,ar eit ta siloka su miskantu skirt ar palaukt? merginos sako,kad galima dabar,kaip tik svieziai nulije,tavo zodis -galutinis
Skirk drasiai ir kuo greičiau.
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 08 19, 10:20)
norėjau pasiteirauti apie jukas - maniškės abi pirktos pavasarį šį ir abi žydėjo ir abi po jukiuką turi.
Klausimas - ar galima atskirti tą vaikiuką ar ne?
Va dar žydinti viena..
[attachmentid=154481]
Palauk pavasario iki žiemos tavo jukos priperės dar bent po tris jukiukus arba jukytes
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 08 19, 10:57)
Aistutėle, nuostabios tavo gelytes. Maniškiai ratiliai janina tik db pradejo skleistis. Taviškis žaliasis kardelis kur kas graziau atrodo, nei mano [jau nuzydejo], ar daiginai ji?
Man labai patinka natūralus pilkas tinkas. Rožynas tokiame fone butu ypac dekoratyvus. Tai ir linkiu cia daryti rozyna, jei tik saulutes pakankamai. Na atitraukus nuo lango ir sienos galima palikti staciaji kadagi, lanksvas. Gluosnius lauk. Tokiu atveju zeme uždenk tamsiom durpem. Jei salia roziu vietoj medeliu derinsi daugiamečius jie gali būti ir kiliminiai, data nebemulciuok.
Nuostabi.
Mano knygoje raso, kad ziemai geriau apdengti lapais ir eglisakemis, negu augalus iskasti ir laikyti sausai [augalas jautrus salciui ir žiemos drėgmei]. Visiskai nupjauti tik anksti pavasari.
Gal ir subalamutinau tave, bet džiaugiuos, jei tau taip paprastai su jomis sekasi.
Akmeni nuimti, rata palikti, bet taip, kad kamieno neuždengtu. Prideti siulyta zema geltona spygliuoti arba ryškia vienmete gele.
Nurinkti siskas, uzseti zole, palikti viena spygliuoti [tik nuo tvoros atitraukti] ir kelma, i kuri viena augala svyranti viszali, kita ryškia vasarine vienmete.
Kiek suprantu ten daug pavėsio ir iš geltono kadagio pasidarys žalias.
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2008 08 19, 11:11)
Negaliu nepagirt, labai grazus varteliai, sobieska
Vartai tai gražūs, bet prie tvoros nedera visiškai, tokį variantą vadinu "sviestas sviestuotas"