Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(rozamunda @ 2008 08 18, 18:04)
po kiek pas juos sie krumeliai

Nezinau, nete zapyskis kainu neskelbia. Bet man ir raudondvario kainos nera jau tokios mazos, bent kai pavasari tujas pirkau.

Sraunius,
jauciu ieskosiu tokiu 2 raugerskiuku kaip pas tave. Niekaip foto nepasiimu to savo ploto, gal jie ten netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 08 19, 10:20)
norėjau pasiteirauti apie jukas - maniškės abi pirktos pavasarį šį ir abi žydėjo ir abi po jukiuką turi. Klausimas - ar galima atskirti tą vaikiuką ar ne?

Va dar žydinti viena..

[attachmentid=154481]

As irgi noriu tokios jukos, bet taip tingiu su tuo iskasinejimu prasidet rolleyes.gif . Nors man ar tik atrodo ar tikrai sita rusis ziemoja. Lygtais patartina pirmus metus iskasti, o sekancius visus paliekama ziemoti.Jau pas viena babulyte ciupinejau, prase uz keruka 8 lt.palaikiau, palaikiau ir...padejau, o gal bereikalo taip padariau unsure.gif kas ka galit siuo klausimu man paantrint
Papildyta:
QUOTE(Kaja888 @ 2008 08 19, 10:44)
jau pas kitus kanos pilnumoj žydi, mūsų dar ne, nors pasodintos lauke kai tik atšilo ir buvo sudaigintos. gal kas gali paaiškinti, nuo ko tai priklauso?  cool.gif

Man atrodo, kad mazai musu kanai gavo dregmes ax.gif tikrai bent as labai mazai juos laisciau, praktiskai kokius 2 kartus blush2.gif .O vat Sventojoj maciau is pienovezio sisternos kad laisto, o tos kad jau grazios issikerojusios visos paciame zydejime, taip zandikaulis ir atvipo nuo tokio grozio
Atsakyti
na veliau imesiu ir as savo ploto pora nuotrauku....nors jame dar nieko ispudingo nera, ne jame is viso dar nieko nera. siaip ne taip prisiverciau prie terasos rozyna pasidaryti, bet ir tik 2 rozes dar teturiu. o priekis namo visai niekas nedaryti va siandien dar tilk baigsiu nupjauti piktzoles o kitais metais ten jau griebsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 08 18, 21:43)
sitam reikale verkiant reikia viksvu,keliu rusiu ,o tam kelme ikisk arba gebene,kad butu ziema vasara zalia ir zemyn svirtu,arba pavasari ikisk snaputi(melsvais ziedais-tas kai isiskeros ir prades zydet ir plestis-atrodys  thumbup.gif
tik man atrodo visuose paveiksleliuose,kad kartoji mano klaida drinks_cheers.gif -ziuri i krumus ir mazus medelius kaip i zolytes-atseit jie tik siek tiek pasiples ir viskas
ax.gif is tikruju jau dabar  aisku,kad kompozicijoj su kelmu medeliai uzlips viens ant kito-tuja su conica,jei gerai suziurejau.
O ir rozem su spygliuociais kaimynyste prasta-toms taip noris mesliuko,kas neleistina spygliuociams-viena tresdama,kita kankinsi doh.gif Ir tas vienas gluosniukas per  art namo-paaugs ,uzsiaugins vainika-o kur  jam detis-nesinores ,kad trintusi i siena.
Ir dar -kaip patare savo reikalo zinove-svarbu ne augalu ivairove vienam m2,o ju gausa -derinti reikia 3-5 rusiu augalus tarpusavyje,kitoj vietoj derini kitokiu augalu grupes-taip  ir eini per savo arus rolleyes.gif
Papildyta:

nu pasakyk ,o sviesiausioji ,ar eit ta siloka su miskantu skirt ar palaukt? merginos sako,kad galima dabar,kaip tik svieziai nulije,tavo zodis -galutinis bigsmile.gif

Skirk drasiai ir kuo greičiau.

Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 08 19, 10:20)
norėjau pasiteirauti apie jukas - maniškės abi pirktos pavasarį šį ir abi žydėjo ir abi po jukiuką turi. Klausimas - ar galima atskirti tą vaikiuką ar ne?

Va dar žydinti viena..

[attachmentid=154481]

Palauk pavasario iki žiemos tavo jukos priperės dar bent po tris jukiukus arba jukytes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 08 19, 10:57)
Aistutėle, nuostabios tavo gelytes. Maniškiai ratiliai „janina“ tik db pradejo skleistis. Taviškis žaliasis kardelis kur kas graziau atrodo, nei mano [jau nuzydejo], ar daiginai ji?
Man labai patinka natūralus pilkas tinkas. Rožynas tokiame fone butu ypac dekoratyvus. Tai ir linkiu cia daryti rozyna, jei tik saulutes pakankamai. Na atitraukus nuo lango ir sienos galima palikti staciaji kadagi, lanksvas. Gluosnius lauk. Tokiu atveju zeme uždenk tamsiom durpem. Jei salia roziu vietoj medeliu derinsi daugiamečius – jie gali būti ir kiliminiai, data nebemulciuok.
Nuostabi.
Mano knygoje raso, kad „ziemai geriau apdengti lapais ir eglisakemis, negu  augalus iskasti ir laikyti sausai [augalas jautrus salciui ir žiemos drėgmei]. Visiskai nupjauti tik anksti pavasari.
Gal ir subalamutinau tave, bet džiaugiuos, jei tau taip paprastai su jomis sekasi.
Akmeni nuimti, rata palikti,  bet taip, kad kamieno neuždengtu. Prideti siulyta zema geltona spygliuoti arba ryškia vienmete gele.
Nurinkti siskas, uzseti zole, palikti viena spygliuoti [tik nuo tvoros atitraukti] ir kelma, i kuri viena augala svyranti viszali, kita ryškia vasarine vienmete.

Kiek suprantu ten daug pavėsio ir iš geltono kadagio pasidarys žalias.
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2008 08 19, 11:11)
Negaliu nepagirt, labai grazus varteliai, sobieska  wub.gif

Vartai tai gražūs, bet prie tvoros nedera visiškai, tokį variantą vadinu "sviestas sviestuotas"
Atsakyti
Apkarpiau savo rozyna, tai vel nauju pumpuru priagino, viletine labai graziai prazydo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 19, 11:52)
Nezinau, nete zapyskis kainu neskelbia. Bet man ir raudondvario kainos nera jau tokios mazos, bent kai pavasari tujas pirkau.

Sraunius,
jauciu ieskosiu tokiu 2 raugerskiuku kaip pas tave. Niekaip foto nepasiimu to savo ploto, gal jie ten netinka  g.gif

Zapyškio kainynas puslapio pačioje apačioje 4u.gif Ir tas raugerškis kaip naujiena pas juos.
Nors tau tai SS visai pakeliui ( palik užstatą ir numatytoj vietoj pažiūrėk, gražu akims, ar erzina wink.gif )

rokoko, Kikos flora turi kelis taškus ir Vilniuj -> prekybos vietos. Jei nerasi ar bus kaina per daug didelė ( naujieną gali ir brangiau pardavinėti nei SS ), drąsiai prašyk wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 19 rugpjūčio 2008 - 11:16
Nu ir ziopla, nemaciau to kainininko doh.gif O kiek Sodo skrynioj jis kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 19, 12:08)

Vartai tai gražūs, bet prie tvoros nedera visiškai, tokį variantą vadinu "sviestas sviestuotas"

sutinku, gal ir nelabai dera, bet tinkamesnio varianto neradau tuo metu. Dar pasibezdzionavau po Kauno apylinkes - nu daug kur prie medzio tvoros metaliniai vartai istatyti, kazkaip nesinorejo dar ir mediniu vartu, juk kaimas reikia gi ir pasicekavint neisejus is kiemo ribu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 19, 10:47)
Jau žiūrėjau Soltros pasiūloj, neturi. Jei tikrai nori, galiu nupirkti ir kol atsiras proga važiuoti pro šalį, palaikyčiau wink.gif Gal netyčia ir pati link Trakų važiuosiu, žodžiu, šioj vietoj problemų nėra wink.gif

oi, aciu 4u.gif wub.gif
neuzilgo [tikiuos] susitiksiu su viena is musu thumbup.gif , ir po mainuku bus aisku, kokiu augaliuku turesiu. tada galutinai apsispresiu, ar tas grazuoliukas raugeriskiukas isipaisys spygliuociu kaiminysten pas mane rolleyes.gif [vietoj nudvesusio nana gracilis]
iskart informuosiu pioneer.gif

dar klausimelis: ar viszalis krumiukas?

beje is kur esi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 19, 12:17)
Nu ir ziopla, nemaciau to kainininko  doh.gif O kiek Sodo skrynioj jis kainuoja?

neatsimenu blush2.gif Pamenu, kad už bugienį, raugerškį, 2 vazonikus viržių ir dar kažką ~70Lt sumokėjau. Tai daugiau/mažiau 20Lt gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 19, 10:48)
blink.gif ne ne ne nieko joms nedarau, jos jau taip pacios auga ta prasme tokia ju forma, as tik zemes ratus aplink jas didinu, kad turetu kuo saknys "kvepuot" ir trasom karts nuo karto palepinu ir viskas. Tikrai nieko daryt nereikia

o virsuneliu nepakarpai truputi?
na tada ir aukstis visu vienodas butu,, tiesa, forma tokia kolona labiau
mes taip darom blush2.gif [tik nzn, ar pas mus smaragdai unsure.gif , bet lygtais tos pacios]
Atsakyti
<...> 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 19 rugpjūčio 2008 - 12:04