Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(rozamunda @ 2008 08 18, 21:43)
sitam reikale verkiant reikia viksvu,keliu rusiu ,o tam kelme ikisk arba O ir rozem su spygliuociais kaimynyste prasta-toms taip noris mesliuko,kas neleistina spygliuociams-viena tresdama,kita kankinsi doh.gif Ir tas vienas gluosniukas per  art namo-paaugs ,uzsiaugins vainika-o kur  jam detis-nesinores ,kad trintusi i siena.
Ir dar -kaip patare savo reikalo zinove-svarbu ne augalu ivairove vienam m2,o ju gausa -derinti reikia 3-5 rusiu augalus tarpusavyje,kitoj vietoj derini kitokiu augalu grupes-taip  ir eini per savo arus rolleyes.gif
Papildyta:

Man atrodo, kad isijautus kartu aptarei ir Godules kampeli, bet patarimus susakei ne jai lotuliukas.gif Tai as dar paantrinsiu ta proga lotuliukas.gif
Teisingai pastebejai, del tu augalu gausos. Ta prasme pritariu, tik noriu dar pratest minti, kad kai plotelis nedidukas, galima suzaisti ir kitaip. Jei pradesi su kiekiais zaist, bijau kad teks apsiribot 3 rusiu augalais, kas gali pasirodyt monotoniska (nors nebtinai). Tokiu atveju galimas variantas rinktis daugiau skirtingu augalu, bet kontrastingesniu ( aisku neperlenkiant). Atsizvelgti i ju formas, fakturas, spalvas. Sliauziantis kadagys, stati tuja, vidutinio aukscio lanksvos su savo geltona lapija. Formos graziai susizaidzia. Aisku paskiau kazkokius atsikartojimus reik padaryt. Dar galvociau, kad jei jau ploteli viena uzleidai kiliminem, tai kitur ju irgi reiktu paderint.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 08 18, 12:01)
Nepykit, bet vėl klausiu  unsure.gif  ar numirs mano garždenis žiemą lauke??

Bertolečio gargždenis pas mus tikrai neperžiemos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 18 rugpjūčio 2008 - 21:59
QUOTE(rozamunda @ 2008 08 18, 18:04)
po kiek pas juos sie krumeliai-tkiu,jau ugtelejusius maciau Raudondvari-po 12 lt praso ,as siandien ten  braidziau-nu patinka man kainos pas  juos<...>

g.gif kas tie JIE: Zapyškio medelynas ar Raudondvario? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 18, 23:54)
g.gif kas tie JIE: Zapyškio medelynas ar Raudondvario?  rolleyes.gif

Raudondvaris biggrin.gif ,tik paskui apziurejau kad lyg ieskojai mazaugiu raugerskiu,o as tau pasakojau apie mazus,kurie isauga iki pusantro metro verysad.gif Aisku ,yra ten ivairiu rusiu,bet bijau tave subalamutint,kad be reikalo nevaziuot ,pries tai pasiskambink 4u.gif http://www.kaunmu.lt/medelynas/
Atsakyti
ai, ne aš ieškojau, tik kainos sudomino ( Zapyškio medelyno siūlomus augalus net trigubai pigiau galima nusipirkt - kitur biggrin.gif )
O raugerškį tais tokį turiu:
user posted image
Auga iki 40-50 cm kompaktišku krūmeliu. Apačia krūmo žalia, o viršūnėlės šakučių raudonos su "auksiniu" apvadėliu. Labai gražiai natūroj atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 19, 08:19)
O raugerškį tais tokį turiu:
user posted image
Auga iki 40-50 cm kompaktišku krūmeliu. Apačia krūmo žalia, o viršūnėlės šakučių raudonos su "auksiniu" apvadėliu. Labai gražiai natūroj atrodo.

tokį pas kaimynus augantį nužiūrinėjau, tačiau ten didesnis krūmelis, matyt kita forma, bet tikrai natūroj jis labai dailutis su savo neįprastu lapų raštu thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas apzeldintojos mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif jungiuosi ir as i jusu gretas, nes taip pat turiu nemenkus palocius augalijos groziui igyvendinti

tiksliai nepamenu pas kuria maciau is senesniu temu, jog palei tvora pasodinta visa eile tuju...berods jas pavadino SMARAGDINES. man regis ten pas pantera g.gif noreciau suzinoti kas ten per rusis
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2008 08 19, 08:43)
<...>
tiksliai nepamenu pas kuria maciau is senesniu temu, jog palei tvora pasodinta visa eile tuju...berods jas pavadino SMARAGDINES. man regis ten pas pantera g.gif  noreciau suzinoti kas ten per rusis

Thuja occidentalis ( Tuja vakarinė) Smaragd
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 19, 08:57)
Thuja occidentalis ( Tuja vakarinė) Smaragd
user posted image

aciu...bet nuotrauka tai tikrai ne sita, pabandysiu pieskoti, nes toj nuotraukoj tarp ju dideli tarpai ir jos tokio kaip laso formos
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2008 08 19, 09:13)
aciu...bet nuotrauka tai tikrai ne sita, pabandysiu pieskoti, nes toj nuotraukoj tarp ju dideli tarpai ir jos tokio kaip laso formos

čia nuotrauka ne iš Panteros kiemo biggrin.gif O tujos tos pačios.
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2008 08 19, 09:13)

QUOTE(Sraunius @ 2008 08 19, 09:22)
čia nuotrauka ne iš Panteros kiemo  biggrin.gif O tujos tos pačios.

lotuliukas.gif Tai ko cia dabar lazdavojates "pantera" as sobieska, bet galiu buti ir pantera irnesakyk.gif Va tos tujos-mano brangakmeniai biggrin.gif -SMARAGDAI
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 19, 08:19)

O pas mane sitas raugerskis siekia jau apie 1 metra, as ji vis karpau, karpau...ale foma itaisineju ax.gif Siaip visumoj grazus krumiukas, kaip minejai zalia apacia, virsus bombardavas biggrin.gif , ale jau duria rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 19, 09:33)
O pas mane sitas raugerskis siekia jau apie 1 metra, as ji vis karpau, karpau...ale foma itaisineju ax.gif Siaip visumoj grazus krumiukas, kaip minejai zalia apacia, virsus bombardavas biggrin.gif , ale jau duria rolleyes.gif

tai pas tave gal yra
user posted image
"Golden ring", jis 1,5m auga
, o pas mane "Admiration" - 0,5m mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 19 rugpjūčio 2008 - 08:49