Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

salotinis ir baltas kardeliai:
user posted image

user posted image
Atsakyti
"greituoju būdu" (neturiu daug laiko studijuoti ax.gif ) užmetus akį du komentari peršasi -
1. akmenys gėlyne per smulkūs, jau dabar jų beveik nesimato, tai ilgainiui visai "dings", gal juos apskritai išgabenti iš gėlyno ar didesnius suradus įpiešti kažkur...
2. ar ne per arti rožių įsikūrė šliaužiantys kadagiai? g.gif nebent jie labai kompaktiški žada būti...
Papildyta:

mano flioksai tikrai keis savo vietą drinks_cheers.gif
[/quote]

jo aki sodinau maziukus juos tai jei labai toli vienas kito atrode, dabar jei pabujojo, bet jie kiek zinau is letesniu augantys ziuresiu, kaip toliau bus, bet dabar tai as paqtenkinta, roze jo isbujoje, jei ka perkelsiu veina i kita vieta kitais metais. o dle akmenu tai dejau juos kelis del to kad labai menai viksas atrode, manau kad juos isvis pasalinsiu, nes ju nelabai matysis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 18, 16:02)
Maniškis geltonas slyvukes veda, bet jei kas nors daigelį raudonom uogom užrodytų, nelikčiau skolinga  4u.gif
(arba reiks turguj pirkti ir sėti, kaip knifofija sakė)

vakar su vežimėliu per Riešę stumdamasi lyg užmačiau tokioj "niekieno" zonoj rausvąją kaukazinę slyvukę g.gif labai nesigilinau, tačiau netoli augo geltonoji ir sakyčiau man užkliuvo, kad ta kita buvo rausvais šonais g.gif jei važiuotum kada pro šalį skambtelėk, ten visai greta pagrindinio kelio per Riešę, netoli mokyklos
Atsakyti
QUOTE(Godula @ 2008 08 18, 14:40)
Vis as noriu imesti savo aplinkos detales imesti ir kazkaip neprisiruosiu, tikiuosi bus komentaru patarimu ir diskusiju smile.gif

cia pati pradzia

user posted image

DARZELIS PLECIASI smile.gif

user posted image

is arciau

user posted image

Sisndienos ryto vaizdas smile.gif

user posted image

nu pamatau ta kolonini kadugiuka ir issilydau vietoje, man cia viskas gerai viskas nuostabu, neturiu nei ka pasakyti, isskyrus tai , kad kur tas kadugiukas ikistas?......jis grazuolelis, tiesiai po langu (po keleto metu uzstos ir nori nenori turesi arba persodineti, kas kadugiams nepatinka arba israuti) ir kitas minusas, per arti sienos nors kadugio saknys ir gilyn eina, bet i sonus taip pat.....ir namui ir kadugiui negerai. Gluosnis irgi per arti sienos, kaip ir lanksvos, ....
spygliuociai ir rozes idomus derinys...........neturiu nuomones..........bet vat akmenys prie roziu netinka, bet prie spygliuociu tinka.........irgi seiminiku apsisprendimo teise.....nors visdelto as tais akmeniukais kita kompozicija papuosciau.
Atsakyti
QUOTE(Godula @ 2008 08 18, 12:40)
Vis as noriu imesti savo aplinkos detales imesti ir kazkaip neprisiruosiu, tikiuosi bus komentaru patarimu ir diskusiju smile.gif

Sisndienos ryto vaizdas smile.gif
user posted image

šiandienos vaizdelis gražus, matosi, kad pamažu vaizdas "gryninasi" biggrin.gif
Bet.,.. kaip ir Jolaxus, sakyčiau per arti augalai susodinti. Be to, ir įvairovę sumažinčiau. Efektingiau žiūrisi didesnis vieno augalo plotas. Tarkim jeigu rožės, tai bent 3-5 vienoj vietoj, kadagiai irgi - bent po 2 šliaužiančius vienodus šalia sodinčiau, ir t.t. Bet čia tik mano nuomonė ax.gif

Papildyta:
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 08 18, 13:09)
spygliuociai ir rozes idomus derinys...........neturiu nuomones..........bet vat akmenys prie roziu netinka, bet prie spygliuociu tinka.........irgi seiminiku apsisprendimo teise.....

O iš kur tokios taisyklės, kad akmenys prie rožių netinka? man kaip tik visai gerai atrodo... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 18, 13:08)
vakar su vežimėliu per Riešę stumdamasi lyg užmačiau tokioj "niekieno" zonoj rausvąją kaukazinę slyvukę g.gif labai nesigilinau, tačiau netoli augo geltonoji ir sakyčiau man užkliuvo, kad ta kita buvo rausvais šonais g.gif jei važiuotum kada pro šalį skambtelėk, ten visai greta pagrindinio kelio per Riešę, netoli mokyklos

"pro šalį" tikrai nevažiuosiu, bet jei nupasakosi maždaug vietą, gal ir prisiruoščiau kurią dieną nulėkt pasidairyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 18, 16:14)
"pro šalį" tikrai nevažiuosiu, bet jei nupasakosi maždaug vietą, gal ir prisiruoščiau kurią dieną nulėkt pasidairyt  lotuliukas.gif

eisu dabar dar pastumdyt vežimėlio biggrin.gif pasigilinsiu į situaciją ir atsiskaitysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 08 18, 15:38)
Prisiminiau, kad jos man reik. Ar svoguneliai parsiduoda PC? Paskaiciau, kad sodint pavasari.

Tikrai, kad nieko sunkaus su tomis montbretemis nera - rudeni issikasi, per ziema palaikai, pavasari nusivalai ir sukisi i zeme. Rudeni gan ilgai grojanti gele biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
cia mano menas is tolo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 18, 16:14)
O iš kur tokios taisyklės, kad akmenys prie rožių netinka? man kaip tik visai gerai atrodo...  ax.gif

As jei noreciau prie roziu det akmeni, tai deciau tik dideli arba laaabai dideli, mazi tikrai kazkotais nesiziuri prie roziu lapijos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ponia Delovej @ 2008 08 18, 16:39)
user posted image
cia mano menas is tolo unsure.gif

Nu vaizdelis visai nieko, bet jei butu mano valia as ratukus patraukciau i sona ir apacioje kadagio pasodinciau sliauzianti spygliuoti na gal ir maza kokia nors krumine gelele, skant kad siokia tokia spalva kompozicijoj vyrautu ax.gif , nes vien zalia aplinkui gan nuobodu, kaip manai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 18, 16:34)
Tikrai, kad nieko sunkaus su tomis montbretemis nera - rudeni issikasi, per ziema palaikai, pavasari nusivalai ir sukisi i zeme. Rudeni gan ilgai grojanti gele biggrin.gif

O man nesisekė auginti monbretes. Auginau, puikiai žydėjo, rudenį iškasiau, per žiemą puikiai išsilaikė, pavasarį vėl pasodinau ir nesuprantu, jos tiesiog nebesudygo, nesupratau net kodėl g.gif
Atsakyti
user posted image
o cia tas kampas , kurio as nemoku sutvarkyti.
Atsakyti