QUOTE(jolaxus @ 2008 08 17, 12:34)
eidama per pievą prisiroviau
širdažolių.
miela, primena sluotelini flioksa. tiesa, kai ziurejau tavo foto, buvo kilusi mintis pasiulyt tuos flioksus ne i eile, bet i kupsta did. sodint
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 17, 14:22)
o kad man šitaip turiu komercinį pasiūlymą - jeigu turėsit svarainių perteklių, galiu keisti į kokį šokoladą ar kitą "sveiką" produktą (
arba vilkdalgius įvairius)
pasiulymas priimtas
detales galesim paderinti.
kaip cia tik nepamirsus, kai svarainius nuskinsim
na mes juos palaikom kokiam puode is gailescio, del grozio.. paskui ismetam [na uosviene koki stiklaini kita papjausto... irgi is gailescio... velesniam ismetimui
]
[vilkdalgiai irgi domina]
Kasiopeja, ar ten tu senobinem slyvaiten su rugstele domejaisi berods? zinok visos musu sodu bendrijos pakeles pilnos sio gerio ivairiu rusiu, su vienu bendru bruozu - mazos, rugstokos.
QUOTE(rozamunda @ 2008 08 17, 16:18)
AR GALIU JAU AUGALIUKUS PERSODINT______________
ROKOKO,JOLAXUS nors jus su manim pakalbekit,ka....
verkiant reikia silokus paretint,nes ant miskanto uzlipo,pusele grasina vazona sukem paleist,teks i dirva sodinti,raugerskis kiton vieton prasosi.
.Opaciai pasigaminti MB neleidzia sako kad jo snerves nemaloniai nuteiks kvapai is ten( lyg pats nebezda....)ir akies ta deze kompostui nedziugins.
Ir taip nezinau kur viena kita zoles "bombike" pasigaminus reiks paslept
na ko ta pusele vazone saugai?
silokas ant zydejimo ribos. arba su daug zemiu iskask, arba atsargiai atskelk kastuvu dali is miskanto puses.
Va va kaip buna, kai per daug issiciustiji aplinka
Jei rimtai, tai komposto deze nebutinai gadins vaizda, bent jau pas mane net cielos dvi [mb sumeistrautos] isilieja i aplinka.
ir nesmirda.
QUOTE(GAPO @ 2008 08 17, 19:51)
Tarp žemę uždengiančios šliaužiančios vaizginos ir raskilos neapsisprendžiu , kiek žinau vaizgina labai greitai išsibujoja, kas mane šiek tiek neramina,
zinok ta vaizgina visiskai kontroliuojama. paimi zirkles ar peili, ir nesicackindama smiak tuos usus, ir likusi dalis augalo nepyksta.
O ta piev.kraujazole, i šviesiausia tavo naujo augalyno vieta isodinus, gal augtu?..
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 17, 19:55)
Antroje foto alpinė zunda.
Aciu
, zinosiu.
QUOTE(sobieska @ 2008 08 17, 20:12)
Cia siaip...be zodziu sako, kad jurginai kaip ir rudens pranasai
Tu teisi, bet kai išdaigintus pasodini po salnu, tai džiugina visa sezona aki. Pas mane
vienas prazydo geguze,
kiti birzeli.
QUOTE(GAPO @ 2008 08 17, 20:23)
mb užsimojo trim žiemom šiemet pasiruošt.Mano visa ranka mėlyna nuo nešiojimo glėbiais
Aha! O kas man liepe rankeles tausot?
Kas del kuro pas mus analogiski vaizdai bei rupeciai, bet ne vienos malkos dar nesu pakelusi, ka ten glebiai ..
Tfu tfu ...
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 17, 21:40)
Prisiminiau, kad jos man reik. Ar svoguneliai parsiduoda PC? Paskaiciau, kad sodint pavasari.
QUOTE(Tina* @ 2008 08 17, 23:39)
O cia pas mane tikrai pentiniai is seklu gavosi? Pamenu, kad kazkuri man aiskino jog gali zydet negausiai simet, bet cia kas dabar
[attachmentid=154283]
O man kaip tycia toks derinukas gavos dar iki tu sneku
As berods sakiau. Issipilde! Ir spalvyte liuks.
Atsimenu persodinėjau i nuolat. vieta rudeni su visais tais skystais ziedynkociais, ir stovėjo tie ziedai man ilgai, iki sniego, tik po kazkelintos salnos nusibaige.